Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ohhh yarasınnn :1:

evet tatlım hem o hemde hala çook geç cevap veriyo 1-2-3 saatte bir falan hiç bir şey demiyorum :15:, bir de hala sanki tartışmışız gibi kısa kısa cevaplar veriyo hiç bir şey konuştuğumuz yok kaç gündür ve bayramda gelicek o zamana kadar bilemiyorum artıkkk :50:

O zamana kdar sabret bakalm tatlm erkek işte üstüne gidilmesini sevmiyor
Bizim gibi değiller ki canm biz ölüm döşeğinde olsak ararız msj atarız bi şeklde knuşuruz knuşmak isteriz
Ama onlar böyle gezmeye geldm mi rahat bırakılmak istiyolar :50:

O zamana kdar sabret bakalm tatlm erkek işte üstüne gidilmesini sevmiyor
Bizim gibi değiller ki canm biz ölüm döşeğinde olsak ararız msj atarız bi şeklde knuşuruz knuşmak isteriz
Ama onlar böyle gezmeye geldm mi rahat bırakılmak istiyolar :50:

aynen öyle tatlım bende bişey demiyorum ki zaten 6 saat atmadı geçen gün düşünn bir şey demedim çünkü gezmeye geldim diyecekti diye, ama sanki bir sorun varmış gibi kalktığında böyle kısa kısa tripli konuşmasına anlam veremiyorum , tavırlı konuştuğunu mesajlarından hemen anlarım :50:

aynen öyle tatlım bende bişey demiyorum ki zaten 6 saat atmadı geçen gün düşünn bir şey demedim çünkü gezmeye geldim diyecekti diye, ama sanki bir sorun varmış gibi kalktığında böyle kısa kısa tripli konuşmasına anlam veremiyorum , tavırlı konuştuğunu mesajlarından hemen anlarım :50:

Belki yüz vermiyim de zehir etmesin bana bu günleri diye öyle soğuk konuşuyordur :34:
Bunu hiç dşündün mü çnkü bize yüz verildiğinde tepelerine çıkıyoruz :1::1::1:

Belki yüz vermiyim de zehir etmesin bana bu günleri diye öyle soğuk konuşuyordur :34:
Bunu hiç dşündün mü çnkü bize yüz verildiğinde tepelerine çıkıyoruz :1::1::1:

yoo :1: asıl bizde tam tersi böyle yaparsa zehir ederim güzelce konuşsa hiç bişey demem ki o da bunu biliyor ama inadına yapıyo demek ki sabah günaydın mesajı atarken bir şeyler yazmıştım güzel şeyler , uyandğında sadece günaydın yazdığını görünce ister istemez şok geçridim aşkım bile dememiş ki sadece kavgalı olduğumuzda aşkım bitanem falan demez :53:
ama dediğin gibi onun şu an tek düşündüğü orda olması tatili şu an hiç bişey umrunda olmazz :50:

yoo :1: asıl bizde tam tersi böyle yaparsa zehir ederim güzelce konuşsa hiç bişey demem ki o da bunu biliyor ama inadına yapıyo demek ki sabah günaydın mesajı atarken bir şeyler yazmıştım güzel şeyler , uyandğında sadece günaydın yazdığını görünce ister istemez şok geçridim aşkım bile dememiş ki sadece kavgalı olduğumuzda aşkım bitanem falan demez :53:
ama dediğin gibi onun şu an tek düşündüğü orda olması tatili şu an hiç bişey umrunda olmazz :50:

Sabret bakalm ne zaman dönücek ordan ?

yanlış moda evine gitmiş olma pembee :52:
Yavrum sonuçta gelin sensin sen giyeceksin ben evleniyo olsam böyle bir gelinlik giymem daha kabarık gelin olduğumu anlayacağım bi gelinlik tercih ederim .
Sonuçta bir kere olacak :51:

yok yanlış gitmedim bi de sen git bak bi ara isteersen
evet gelin benım ve ben bu tarz gelinlikleri begendim
renkler ve zevkler tartışılmaz bu durumlarda kullanılıyor zannımca

yok yanlış gitmedim bi de sen git bak bi ara isteersen
evet gelin benım ve ben bu tarz gelinlikleri begendim
renkler ve zevkler tartışılmaz bu durumlarda kullanılıyor zannımca

illaki senin seçtiğin gelinliği beğenmek zorunda mıyız ? beğenmemiz için burnumuzun ucuna sokan sensin beğenilmeyince zevkler ve renkler tartışılmaz diyende sen :)
Madem öyle neden gösteriyosun :)
Ben zaten bu benim fikrim dedim ve gelin sensin dedim ..
Böyle anlamsız bir tepki vermen çok saçma :)

ediyorum bakalımm , bayramda dönücek canımm aslında o yüzüksüz resmini silecektim de hiç şimdi tartışmayla uğraşamam diye bieşy yapmadım:31:

İyi yapmışsın boşver hiç tartışma canım

neyse ben çkıyorum dizi izlicem biraz tatlm görüşürüz :80:

illaki senin seçtiğin gelinliği beğenmek zorunda mıyız ? beğenmemiz için burnumuzun ucuna sokan sensin beğenilmeyince zevkler ve renkler tartışılmaz diyende sen :)
Madem öyle neden gösteriyosun :)
Ben zaten bu benim fikrim dedim ve gelin sensin dedim ..
Böyle anlamsız bir tepki vermen çok saçma :)
begenmek zorunda değilsin arkadasım ben öyle bişey iddia etmedim
ve aslına bakarsak gelinlik için senin fikrini de sormamıstım
kimseye begendirme gibi bi çabam yok
ben margaya göstermek için linki ekledim senin fikrini sormak için degil

İyi yapmışsın boşver hiç tartışma canım

neyse ben çkıyorum dizi izlicem biraz tatlm görüşürüz :80:

sağol canımm , görüşürüzz iyi izlemelerr :80: oruçlu olmayaydın dizi nin yanında cips iyi giderdi amaa ramazandan sonra artıkk :1:

Tartışmayın sashaaaaaa :47:
Etkileniyor tabiki insan bişey beğenilmeyince kii bu onun için çok önemli bigün olduğu için herkese göstermek istiyor

Zevkler ve renkler tartışılmaz kırmayın birbirinizi :20:

sağol canımm , görüşürüzz iyi izlemelerr :80: oruçlu olmayaydın dizi nin yanında cips iyi giderdi amaa ramazandan sonra artıkk :1:

Evet ya ramazn boyunca hiç cips yemedim :1::1:

Ama yine de alnım fosur fosur dışarı çıkmadığım için demekki cipsle falan alakası yokmuş onun ama cips çok sağlıksızmış ya ben bide bi aldğmda 2 paket yerm aşağısı kurtarmıyor :50::50:

Allah korusun çocuk sahibi olmanı bile engelliyomuş :53: :30:
Ondan snra korktum yemiyorum artk :25:

Evet ya ramazn boyunca hiç cips yemedim :1::1:

Ama yine de alnım fosur fosur dışarı çıkmadığım için demekki cipsle falan alakası yokmuş onun ama cips çok sağlıksızmış ya ben bide bi aldğmda 2 paket yerm aşağısı kurtarmıyor :50::50:

Allah korusun çocuk sahibi olmanı bile engelliyomuş :53: :30:
Ondan snra korktum yemiyorum artk :25:

bende yaaa :1: evet çook zararlı 5 lt yağ içer gibi mi ne diyorlar :2:

zararlı olan şeyler güzel oluyo zaten nedense cips tarzı şeyler bana da çok sivilce yapar canım :41:

dışarı niye çıkmıyosun canımm :26:

bende yaaa :1: evet çook zararlı 5 lt yağ içer gibi mi ne diyorlar :2:

zararlı olan şeyler güzel oluyo zaten nedense cips tarzı şeyler bana da çok sivilce yapar canım :41:

dışarı niye çıkmıyosun canımm :26:

Dışarı çıkıp napiim kız :1:
Öğlen zaten oruçlu oluyorum akşamda gönlüm almıyo
Öyle günler akıp geçiyo işte :27::27:

Tartışmayın sashaaaaaa :47:
Etkileniyor tabiki insan bişey beğenilmeyince kii bu onun için çok önemli bigün olduğu için herkese göstermek istiyor

Zevkler ve renkler tartışılmaz kırmayın birbirinizi :20:

yok kuzucum kırılacak bişey yok
sen margaya gelinliğin birini göstermişsin ya bende diğerini gördn mu dedim sonra da onu ekledim
arkadasın fikrini sormamıstım aslında
o da fikrini söyleyince bende neden dedim sonrasında kendi fikrini söylemiş
simdi de begenilmesi için gözüne soktugumu iddia ediyo
eger ben gelinlik begendirmek istesem ona ayrı bi topik acardım
burda sadece merak ettiğiniz için kendime yakın hissettiğim kişilere gösterdim

Dışarı çıkıp napiim kız :1:
Öğlen zaten oruçlu oluyorum akşamda gönlüm almıyo
Öyle günler akıp geçiyo işte :27::27:

ne bileyim kız öyle bir söyledin kii :1: iftara bir yerlere git canım valla ben çok sıkılıyorum evde iftar yapmaktan insan farklı bir yer tanıdıklar falan arıyo bazen :emir_bebek::emir_bebek: ramazanın tadını alamıyorsun gibi sanki :21:

yok kuzucum kırılacak bişey yok
sen margaya gelinliğin birini göstermişsin ya bende diğerini gördn mu dedim sonra da onu ekledim
arkadasın fikrini sormamıstım aslında
o da fikrini söyleyince bende neden dedim sonrasında kendi fikrini söylemiş
simdi de begenilmesi için gözüne soktugumu iddia ediyo
eger ben gelinlik begendirmek istesem ona ayrı bi topik acardım
burda sadece merak ettiğiniz için kendime yakın hissettiğim kişilere gösterdim

Tamam tatlım anlıyorum üzülme sen herkezin kendi zevki işte
O öyle giymem diyor ama sen giyersin bende giyerim :34:
Zevk işte :1: yapcak bişi yok

Back
X