• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hayırlı uğurlu olsun bi yastıkta kocayın inş cnm benim. Çok sevindim senin adına:16::16::16: Darısı başımıza artık:1:
sagol balım darısı başınıza inşallah çok güzel mutluluklar dilerim :)
Millet toplansın ben kaçayım o zamansa :27:

Sen çarşıya değil, yarine gidiyosun, pis :19:

Bulunur diye düşünüyorum, yani inşallah :44:

inşallah cnm

uff alıntılar karıştı ayar oldumm :27: aminn canım inşallah hepimiz mmutlu olalımm :16::16:

yokk lunnamm nerdee bir daha bayramda ancaa , sevgilimle nazar aynı şehirde ya ondan didimm :21:

Hep seeen.
Sen karıştırdın :27:
Ben alıntılamam bildirimlerine ayar oldum ya öf!

Hep seeen.

ilk alyagsu başlattı ama :9:
bende hiiç sevmedim sürekli bir şey geliyoo arada bir girsek neyse de sürekli forumd aolduğumuz için hoş değill :19:

ayaklarım mahvolduuu babet ayaklarımı vurdu arkasınıı yara bandı yapıştırdım ama aynıı :43::ssz:

Hep seeen.

he ımmm şeyy o alıntılama olduğunda bildirim gelsin diye bi topic vardı ona bende destek olmuştum :23::23::26::26::89:
ama evet bende rahatsız oldum böyle olacaaağını bilemezdiiiiiiğğğğm :104:

bende hiiç sevmedim sürekli bir şey geliyoo arada bir girsek neyse de sürekli forumd aolduğumuz için hoş değill :19:

ayaklarım mahvolduuu babet ayaklarımı vurdu arkasınıı yara bandı yapıştırdım ama aynıı :43::ssz:

:) :) :) :) :) evettt ben başlattım oldu bi kere ne olmuşşş :33::52::21: :) :) :)

Tatlm topuğuna bikaç kat peçete koy. Yara olan yere değmez yüksekte kalır ayağın

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben başka topiclere kafamı bile uzatmıyorum :27:
hep burda olduğumdan kimin cevapladığını görüyodum.
he topic topic gezenler için iyi bişi tabisi.

kız çıkar ayakkabını oturduğun yerde.

he ımmm şeyy o alıntılama olduğunda bildirim gelsin diye bi topic vardı ona bende destek olmuştum :23::23::26::26::89:
ama evet bende rahatsız oldum böyle olacaaağını bilemezdiiiiiiğğğğm :104:

sana tebrik koyuyorum arkadaşım :27:

hoşgeldinnn yivrrruuummm :21:

nerelerdeydin ya gelmeseydin yetişemeseydin bizi bulamasaydınnn :24::24:

karışıyo arada evett :1: neysekiii öğlen olmuşş :103:

hahaha :9::121::121:

geldiiiiim işteeee:16::16:

kız resmini değiştirmişsin bende adını okumadım ilk diyorum alalal buda kim :26::9::9:

Back
X