Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Canımmm canımmm canııımmmm,
Doğum günün kutlu olsun.
İyi ki doğmuşsun ve iyi ki tanışmışız. :kkk:
Sevdiklerinle beraber nice nice yaşlara inşAllaaaaah :16:

korkma kız ilk 1,5 ayı zor geçti artık malışıyorsun kocan da alışıyor artık birlikte olacak bişeyler :) kötü değil yani evlilik
Vallaha canım ne biliyim evlenen arkadaşlar zor diyor:52:
tabi yaşamadan bilemem ama zorluk değilde bence sorumluluk artıyor gibi geliyor :6:
Bizde uzunca beraberiz Allah kısmet ederse kış başında isteme işlerine başlıcaz :21:
bilmiyorum ne olur artık bende çalışıcam Anamızın evindeki rahatlık elbette olmıcak ama herşeyin yeri ayrıııı

Günaydınnn millett :80::80:

Ne yapıyorsunuz bakalımmm :55::55:

Vallaha canım ne biliyim evlenen arkadaşlar zor diyor:52:
tabi yaşamadan bilemem ama zorluk değilde bence sorumluluk artıyor gibi geliyor :6:
Bizde uzunca beraberiz Allah kısmet ederse kış başında isteme işlerine başlıcaz :21:
bilmiyorum ne olur artık bende çalışıcam Anamızın evindeki rahatlık elbette olmıcak ama herşeyin yeri ayrıııı

zor çünkü tüm sorumluluk kadına biniyor ki erkek sadece calısıp para getiriyor. ama aynısını bende yapıyorum para getiriyotrum hem yemek yapıyorum hep ev temizliyorum hem ütü yapıyorum hem de karılık yapıyorumn yani analayacağın erkeklere göre 5 kat fazla yükümüz oluyor
İnşallah sudenazım inşaaallaahhh :16:

ee naısl haber alacaksın çıkınca ne kadar sürecekmiş ameliyat

Eneem doğum günüün demekk :21:

Doğum günün kutlu olsun tatlımm :16: Sevdiklerinle daha nice mutlu yaşlara inşallah :16:

Yeni yaşın , yeni hayatına mutluluk katsınn :123:

zor çünkü tüm sorumluluk kadına biniyor ki erkek sadece calısıp para getiriyor. ama aynısını bende yapıyorum para getiriyotrum hem yemek yapıyorum hep ev temizliyorum hem ütü yapıyorum hem de karılık yapıyorumn yani analayacağın erkeklere göre 5 kat fazla yükümüz oluyor

ee naısl haber alacaksın çıkınca ne kadar sürecekmiş ameliyat

45 dk.lık bi ameliyatmış .
Hemen arayamayabilir. Telefonun kapalı şuan.
Açana kadar bekleyeceğim. :ssz:

Günaydın .:3:

Yarim 5 dk. önce ameliyata girdi.
Heyecanla bekliyorum.
günaydın boncuumm :54: uzun sürmez sanıyorum inşallah hayırlısıyla kavuşuyosunuz okudum dün ne güzel şafakta atmaya devam edicekmiş daha nossun:32::32::32:

zor tabi zor olmaz olur mu bi bakıyorsun herşeyin içinde sadece sen varsın yani artık kadın oluyorsun kolay değil :(

ee sen niye çalışmayacan evde canın sıkkılmaz mı kız senin tüm gün ?
ihtiyacımız olmıcak bi de zaten çalışmamı pek istemiyordu yani ben geçimimiz için gereken parayı kazanıcam sen de evimizin idaresini üstleniceksin diyo. düşününce ben de heralde hem çalışıp hem ev bakamam gibi geliyo:ssz: yani şimdi işten dönüyorum bi bulaşık yıkamaya üşeniyorum değil evlendikten sonra hem çalışıp hem yemek hem temizlik yapayım heralde isyan bayrağını kaldırırdım:27::27:
sıkılma mevzusuna gelince o benim de kafamı kurcalıyo. ama gez dolaş hobi edin kendine diyo. yalnız başıma ne gezicem:19: tezhip sanatını öğrenmek istiyorum onun kursuna gitmeyi düşünüyorum zaten nişanlım mimarlıktan yana sanatkardır hat sanatı yapıyor. evimizin bi odasını hobi odamız olarak kullanıcaz bu yüzden:31: bi de evimize yakın spor merkezi varmış hem fitnesse giderim hem yüzmeye giderim diye düşünüyorum. kısacası günü dolduracak şeyler arıyorum kendime:27::27: hevesim olursa mali müşavirlik stajımı yaparım artık zamanı gelince düşünücem bunları:31:

iyi etmişsin hoş gelmişsin:21: ben de gün itibariyle 24 yaşında tazecik gelin adayıyım :27::27: muhasebeciyim düğün hazırlığı iş yoğunluğu falan bi dokunan bin ah işitir benden bu sıra:27::27: sen de tanıtır mısın kendini:23:

hiç sorma canım ya telaş, stres, yoğunluk tavan:ssz: en çok canımı sıkan henüz istediğimiz gibi bi yer bulamadık düğün yeri için:ssz: öğlen zaten eksik bikaç bi şey almaya gidicem çarşıdan. hem bugün benim doğum günüm artık resmen 24 yaşındayım kendime ciciler alıcam neşem yerine gelsin:32::32: ekstra bi de iş yoğunluğu var ayrılmak istiyorum işten olmuyo 14 ağustosa bitmesi gereken işlerim var:ssz:
Ooooo gerçekten işin çooook zor tatlımmm...

Allah Kolaylık versin...

Olsun be sıkma sen tatlı canını herşey yerine gelir...

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...

Ayrıcaa Doğum günün kutlu olsun Bu son yılın kendi soyisminle olan bağın
:1:

İnşallah torunlarını okşıycak zamanlarıda görürsünüzzz...
:16:

günaydın boncuumm :54: uzun sürmez sanıyorum inşallah hayırlısıyla kavuşuyosunuz okudum dün ne güzel şafakta atmaya devam edicekmiş daha nossun:32::32::32:

Yok yok uzun sürmicek, bekliyorum bakalaım..
İşin en güzel yanıda o dimi..
Yarim burdayken şafağımız atıcak.:119::119:

Back
X