• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydıııınnn :12:

Dükkanı açmaya gelmiştim , anahtarı tosbaaya verdiğimi unutmuşum :12::12:
boncuum yavrum bak tükkanı süpürdüm temizledim cillop gibin yaptım:27::27:

Günaaydınnn :3::3:

Nasılsınız Hatunlarrr :12::12:
günaydın ballı lokma tatlısı aman hadii hayırlısı:27::27:

gunaydın yavrularrrrr:54::54:

morincimmmmmmm morincimmmm:3::3: kız vallaha rüyamda seni gördüm orda da sana morincim diyodum:27::27:

Son düzenleme:
boncuum yavrum bak tükkanı süpürdüm temizledim cillop gibin yaptım:27::27:

günaydın ballı lokma tatlısı aman hadii hayırlısı:27::27:

morincimmmmmmm morincimmmm:3::3: kız vallaha rüyamda seni gördüm orda da sana morincim diyodum:27::27:

10 numara 5 yıldız :27:
Senin gibi elemanı asla bırakmam !
Bayramdan sonra çıkışını da vermem ..
(Patronunun iç sesi $m08vt1.gif )

aa tospaaaaamm hayır olsun inşallah nasıl gördünkiiii :44::44::1::1:
yanında kk dan bi kız daha var ama tam hatırlamıyorum kırmızı olabilir bize gelmişsiniz ne güzel oturuyoduk sohbet falan sonra bi kargaşa başladı rüya tamamen boyut değiştirdi sen gittin başka şeyler görmeye başladım ama sahura bi uyandım morincimm aklımdaydın vallahi:1::1:

a tospaaaa senin olay ne oldu yaa patron babanı aramadı mı baban itiraf etmedimi :27::27:

yok canım aramadı babamı ama işten çıkmam diye içini rahatlıyo anladığım kadarıyla çünkü henüz bi eleman gelmedi yerime. ben size diyorum bu adam tecrübeli birini almayıp yeni mezun birini alıp işi öğretmeye kalkarsa gecelerrrrrrrrrrr ahhh karaa gecelerrrrr diye büroda müzik çala çala iş yaparlar:27::27::27:

Aslında bende değişircem avatarıda , üşeniyorum :27:
çok model var karar veremiyorum kii :9:
hoşbulduk canımcımm:16: nasılsınnn:51:

iyiyim bende canımm ne olsun , dün bir akrabaya iftara gittik sonra düğme işi vardı içiçe geçiriyosun onlardan yaptık ayy ne zor parmaklarım uyuştuu , düğmelerinizin kıymetini bilinn :23::1:

Tospaam seninkinin sürprizi ne olduu :32:

hoşbulduk boncuğummmm:3:
nasılsın bugün keyifler nasıl bakim :10::10::10:
Çokusperim morincim.
Dün gördün mü bilmem, askerim haftaya geliyor hava değişimine :16:

:1::1: verir verir iişe geldiğimde 9 buçuğu geçiyodu :27::27: gerçi o da gelmemiş görmedi yanii:27::27:

3 buçuk yazmışım yaa:27::27:
hay maaşalahh. azıttın iyice :27:

iyiyim bende canımm ne olsun , dün bir akrabaya iftara gittik sonra düğme işi vardı içiçe geçiriyosun onlardan yaptık ayy ne zor parmaklarım uyuştuu , düğmelerinizin kıymetini bilinn :23::1:
Aynen ama ben beğenemiyorum ki, dur bakayım bende biraz :12:

yanında kk dan bi kız daha var ama tam hatırlamıyorum kırmızı olabilir bize gelmişsiniz ne güzel oturuyoduk sohbet falan sonra bi kargaşa başladı rüya tamamen boyut değiştirdi sen gittin başka şeyler görmeye başladım ama sahura bi uyandım morincimm aklımdaydın vallahi:1::1:

yok canım aramadı babamı ama işten çıkmam diye içini rahatlıyo anladığım kadarıyla çünkü henüz bi eleman gelmedi yerime. ben size diyorum bu adam tecrübeli birini almayıp yeni mezun birini alıp işi öğretmeye kalkarsa gecelerrrrrrrrrrr ahhh karaa gecelerrrrr diye büroda müzik çala çala iş yaparlar:27::27::27:

hee kırmızıdır o kesin ozaman ben dedim ya kırmızılara gittim diye o aklında kalmıştır senin :27::27:
sen evlen istanbula gelde kimbilir belkim senlede kahvaltıya yemeğe gelip gederiz:21::21::51:
senin partonu kara günler bekliyor desene :1::1::1::1::1::47:

Tospaam seninkinin sürprizi ne olduu :32:

aa biliyorum yaa bende bir ara etiket işi yapıyordum ev mahvoluyordu 3 gün yaptım sonra annem kızdı birdaha izin vermedi:1::1:
zaten çok kazandırdığı birşeyde yoktu ya hani ek gelir olsun bana demiştim ozamanlar =))

Çokusperim morincim.
Dün gördün mü bilmem, askerim haftaya geliyor hava değişimine :16:

hay maaşalahh. azıttın iyice :27:

Aynen ama ben beğenemiyorum ki, dur bakayım bende biraz :12:

sormadın ama:44: bende çokk iyiyim bugün olumlu huzurlu pozitif bir enerji var üzerimde :1::1::1::1::1:

aa ayıpsın boncuğum biliyorsun geçmişi okuyan azimli vardı o benim :51::33::33:
okudum canım çok sevindim gözün aydın ,darısı tüm hasret çekenlerin başına inşallah :nazar::nazar::16:

Back
X