• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

olsun yaa en azından vakit geçer işte dışardaa , vakit hiiç geçmiyoo :ssz::ssz:

hoşgeldin tatlımm bende iftar fırsatlarına bakıyodum ama gidemeyiz sevgilimle gelmiycek hıhh :63: :32:

önceden bende vakit geçmiyo boşboş oturuyorum diye şikayet ediyodum namaza başladım başlayalı hiç bir kere canım skılıyo demedim o nasıl huzurdur ya binlerce şükürler olsun :16::16:

önceden bende vakit geçmiyo boşboş oturuyorum diye şikayet ediyodum namaza başladım başlayalı hiç bir kere canım skılıyo demedim o nasıl huzurdur ya binlerce şükürler olsun :16::16:

ne güzel canımm ama ben iş yerinde sıkılıyorumm işte yapacak bir şeyim yokk iş olmayınca , evde dediğin gibi kuran okurum , uzanırım falan zaman geçerr :16:

oruçlu oruçlu sigara içiyorum sıkıntıdan yaa :ssz::40: :1:

ne güzel canımm ama ben iş yerinde sıkılıyorumm işte yapacak bir şeyim yokk iş olmayınca , evde dediğin gibi kuran okurum , uzanırım falan zaman geçerr :16:

oruçlu oruçlu sigara içiyorum sıkıntıdan yaa :ssz::40: :1:

:1::1::1:
Valla öyle yavrm ya öğleyi kılıyorum oturuyorum pcye aaa bi bakıyorum ikindi okunuyo :1::1:

Nasıl geçiyo zaman anlamıyorum

Oruçta zorlamıyor çok şükür tutamam diye korkuyordum Rabbim kolaylığını veriyo

:1::1::1:
Valla öyle yavrm ya öğleyi kılıyorum oturuyorum pcye aaa bi bakıyorum ikindi okunuyo :1::1:

Nasıl geçiyo zaman anlamıyorum

Oruçta zorlamıyor çok şükür tutamam diye korkuyordum Rabbim kolaylığını veriyo

çok şükür canım veriyo tabii :16:

ohh ne güzel o zaman bende aynen haftasonu evde olduğum için zaman çabuk geçiyoo , ama daha hiç teravihe gitmedimm :18:

Back
X