• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

3-5 gün sonra herşeye tamam diyo,beni kıskanmıyo dersin:1:

yok bee bizim sorunlarımızdan biri akrabalara bile gidince çook sorun çıkartıp burnumdan getirmesiydi yaa oda akrabalarına gidince öyle yapmıycam artık dedii sözünde duruyo iştee , tamam desin dee bananee 2 yıldır az mı çektimm :1: teyzeme gidince kim bilir nereye gidiyosun diyoduu bu büyük bi gelişmee :51:

burası kapalı 2 gündür ne güzell :1:

eylolimm sninki adam olmuşa benziyor :23:

öyle galiba tatlım a devamı gelsin inşallah :nazar: ne güzel hiç kötü sözler etmedi demek ki etmeyince edilmiyomuş güzelcce konuşuluyomuş :23::21:

Son düzenleyen: Moderatör:

yok bee bizim sorunlarımızdan biri akrabalara bile gidince çook sorun çıkartıp burnumdan getirmesiydi yaa oda akrabalarına gidince öyle yapmıycam artık dedii sözünde duruyo iştee , tamam desin dee bananee 2 yıldır az mı çektimm :1: teyzeme gidince kim bilir nereye gidiyosun diyoduu bu büyük bi gelişmee :51:

adam olacak:23::23:

Beni biliyosun ufacığım tefeciğim bi ordayım bi burdayım:27::27: Ama şimdi işte geldim burdayım aç kollarını sendeyim.
Ayyy ne saçmaladım beee:37:

evet canım seni anlıyorum:31:
e biraz çocukluğuna inelim..

ahsdfhhj:27::27::27::27:

Back
X