• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ayyy başıma gelenlerrr :105: yemeğe inerken merdivenlerden düştümmm :18::18: :30:

evet bir de sinir stres tavan yaptı , kafama da çok taktım :30: dün benimkine anlattım o da git doktora falan dedi onu da haşladım bi güzel hiç sağlığımda ilgilenmiysoun diye :1:

haftasonu olurum gibi hissediyorum ama olmazsam gidicem canım pazartes, falan annem de bişey olmaz diyo ama içim rahat olur en azından , sen napıyosun bakalım :ssz::ssz:

git tabi. geç bile kalmışsın daha önceden deseydin git git diye yapışırdım ben sana.

ablamın düğünü için abiye aldım boyunu kestirmeye gittim terziye ordan geldim şimdi.

ee hani yine kimse yok :ssz:

git tabi. geç bile kalmışsın daha önceden deseydin git git diye yapışırdım ben sana.

ablamın düğünü için abiye aldım boyunu kestirmeye gittim terziye ordan geldim şimdi.

ee hani yine kimse yok :ssz:

ne biliyim daha önce hiç böyle kafaya takmamıştımm , düştüm bir de kız yukarda yazdımmm gördün m üüü off :30::30:

hımm nasıl bir elbise bakalımmm :15::1:

ne biliyim daha önce hiç böyle kafaya takmamıştımm , düştüm bir de kız yukarda yazdımmm gördün m üüü off :30::30:

hımm nasıl bir elbise bakalımmm :15::1:

Gören oldu mu :27::27:

Bu vücudumla balık giycem :16::27:
siyah.
üstü payetli dantelli falan.
beni ince gösterdi :51:

kına için alamadım hala, gezniyorum yok yok yok.. pff:31:

:53:
kızz şi,mdi gördüm.
var mı bişey?

yokk yaa yemekhaneye iniyordum son 3 basamak kala yaladım yerleri resmen telefon elimden düştü gitti , bacağım ve kalçam acıdı çok nasıl oldu anlamadım :30:, allahtan kimse geçmedi o an ordannn :18: başıma gelecek mi var nedirr belkşde senelerdir ilk defa düştümmm:14:

yokk yaa yemekhaneye iniyordum son 3 basamak kala yaladım yerleri resmen telefon elimden düştü gitti , bacağım ve kalçam acıdı çok nasıl oldu anlamadım :30:, allahtan kimse geçmedi o an ordannn :18: başıma gelecek mi var nedirr belkşde senelerdir ilk defa düştümmm:14:

Ne ağlıyon be, ben olsam oturur gülerim :27:

ahahahaha. :27::27:

Back
X