Aman sende.
Hala ilk bana gelicek diyo ya
benimm oöyle ama ne yapıyım sevgimden hep
yess ne oldu kii
Hatuna bak ya.
hem 5 de cıkıyo hem cumartesi pazar tatil.
ohh kekaaaa
ee napacann mecburrrama sıkılıyorum yaa iyi böyleee
bana mı laf sokuşturuyon la sennYazar burda, askere gitmemiş olanları kasdediyo eyloşum
maksat düğüm ilmek falan değil yani
güzel bence çok hoşkızlar davetiye için bu söz nasıl :44:
Gün" elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o "Gün".. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan sevinç duyarız...
bana mı laf sokuşturuyon la senn
güzel bence çok hoş
oh oh maşallah ağzınızın tadı bozulmasın emiTeşekkür ederm tatlım:13:
eveeeeeet bugün davetiye siparişimizi de verdik sevdicegimle
kaldı düğünümüze 22 gün
kızlar davetiye için bu söz nasıl :44:
Gün" elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o "Gün".. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan sevinç duyarız...
aha kim gelmişşpiskom
aha kim gelmişş
çiçeği burnunda bir gelinimiz dahaaa
ben aldırırım seni uçaklayorgun ve bitkin bi haldekız vallahi hafta başından beri her gün alışverişteyim daha işten ayrıldım ayrılalı evde oturamadım ama o koca koca listemden geriye çok az bi şeyler kaldı evimizi kurduk sayılır ayhh ama odamı görsen korkarsın her tarafında bi şeyler kutular poşetler sığdıramıyorum artık uçağa almıcaklar beni
ben aldırırım seni uçakla
yavrum olsun okadarda ne kadar güzel telaşların var
liste dediğin çeyiz listesi mi canım yoksa düğün için kına için birşeyler mi
he yaa erkeğin ev düzmesi ne ki sorsan ben düzdüm der ama asıl dert kızlardadimi ya gönderirsin bana özel uçağı tee oralardan atıverirler beni hemen istanbula
çeyiz listem kuzucum ben bitti sanıyodum ama meğer o ıvır zıvırlar yok mu her gün yeni bi şey geliyo insanın aklına
erkek tarafının işi kolay büyük parçaları alıyo hopp bitiyo her şey bi an da ama kız tarafınınki öyle değilmiş
kız daha kınaya ne giyiceğime bile karar veremedim. aile arası restauranta olacak bindalli giysem olmaz gibi geliyo bi elbise mi alsam bilmiyorum aslında kırmızı bi elbise giysem çok güzel olur ama ben nişanda da kırmızı almıştım elbisemi böyle bordo gibi canlı bi renkti. kararsızımmmmmmmmmm
he yaa erkeğin ev düzmesi ne ki sorsan ben düzdüm der ama asıl dert kızlarda
bakalım biz nasıl yapçaz sınırdan bi dünya çeyiz geçiremem herşeyide benimkinin üstüne yıkamam:26:
canım valla restaurantı sizin için özel kiralicaksanız bindallıda olur haliyle ama sadece büyük bi masa kurup kutlama gibi yapçaz diyosan ozm bencede elbise al ama kafama takıldı restaurantta olması kına yakılmicak mı size yakılcaksada öyle bir ortamda nasıl olur ki:26: canım kırmızı rengini seviyosan kendi istediğin gibi al ama bence modeline bak derim kırmızıya zafın yoksa hani
bu muhteşem yüzyılda giydikleri kıyafetlerde varya kırmızıyla bordo karışımı yada altın sarılı böyle birşeyde olabilir yanii benim çok hoşuma gidiyo onlar
canım bu arada akşam öyle pat diye çıktım bir kaç gündür annem misafirim onunla ilgileniyorum
bakamadım bi türlü buraya kusuruma bakma
2-3 hafta önce gitmiştim ya ben eve hani kınayada gittim arkadaşımınanammbak görüyo musun sen gitmedin kadın dayanamadı hasretine kendi kalktı geldi anne işte
kuzum restaurantın teras kısmı bizim olacak kınam da orda yakılacak en son. öyle kızlar arasında yapılan bi kına olmayacak yicez eğlenicez en son kına yakılacak ve bitecek. aslında kırmızı aşığı bi insan değilim ama nedense çeyizimde de bi sürü şeyim kırmızı oldukırmızı giymek istememin nedeni; günün anlam ve önemine uygun olsun diye. hani kırmızı tercih edilir ya kınada genelde.
inşAllah canım hiç çekmedim migreni ama Allah çektirmesin çok fenadır eminimki kurtulcaksın sende inşAllahkızlar nasılsınız ?
neden ozelden yazmıyosunuz bana topıge takılmayı cok ozledım
herkes ıyı mı evlılık hazırlıkları nasıl gıdıyor
ben dun mıgren ıcın tedavı olmaya gıttım anlıma sakaklarıma boynuma ıgne yaptı doktor cok acı cektım ıns faydasını gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?