Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Canım senin adına o kadar sevindim kiii.

Rabbim dualarını geri çevirmedi. Mutlu mesut yaşayın inşallaaah. :nazar:

Canım benim, çok geçmiş olsun , Allah şifalr versin.
Herşeyin bi çaresi vardır. Kontrollerini aksatma hiç.

kuzum çok sağol evet çok sükür dualarımız kabul oldu ve kavuştuk :16:
amin canım benm inşalllah :29:
size noldu ben kaçırdım olayları kaç gündür kendi derdimden şoklardayım suanda :53:

Günaydın kızlar.

Dün akşam direkt yanına gittim, konuştuk ama ikimizde sakindik baştan.

Sonra bi anda alay eder gibi konuşmaya başladık, kahretsin ki alttan alamıyorum bende olayı fitillendiriyorum.

Ben dedim hani resim göster bakayım, yok göstermem diyo, dedim o halde resm falan yok.. Var diye ısrar ediyo hala.

Bende delirdim tabi, işte ben mutluyum , halimden memnunum, özgürüm, kafama göre yaşarım tarzında şeyler söyledim, hararetli bi şekilde kavga ettik vs. o şekilde hoşçakal laştık, ayrıldık. :5:

velhasıl bu herif beni saat 10 da aradı yarım saat konuştuk, bilmediğim neler var hayatında gibi şeyler sormaya başladı, adam psikopata bağladı. saçma sapan şeyler düşünüyo kıskançlık krizine girmiş. Neyse kapattık telefonu.

aradan 5-10 dk gecti watsaptan yazdı.

_iyi mi oldu böyle, gibisinden.

sonra biraz daha konuştuk. hayallerimizden bahsettik. tabi ben dayanamadım ağladım :5:

(yanyana olsak kesin sarılırdıııııkkkk:5:))))

bi müddet sonra ikimizde susstuk, devam etmedik. ben uyudum zaten,
neticede barışmadık kızlar .

Çok uzun oldu, liütfen kusura bakmayın.

canım beniim kıyamam ben sana sakın üzme kendini söz vermiştin hem bugün bomba gibi olacaktın sennnnnnnnnnnn..:)
ilk başta karşılıklı inatlaşıp haliylede kavga etmişsiniz anlayacağım kadarı ile. hayatında bilmediğim ne var sorusunuda sen ona rahatım özgürüm ooh dediğin için sormuştur emini zaten çok meraklılar hemen paranoyaya bağlamaya
o iyimi oldu böyle deyince sen ne dedin azııcık yumuşamış olarak konuştunuz en son sanırım yanlışmı anladım

kıyamam size yaa
barışacaksınız siz bence
barışmak gibi bir niyeti olmasa o kavdan sonra arar mı.yazar mı
hayallerimizden bahsettik demşşsn en çok orası dokundu bana :14:
Canım , barışmayı bende istiyorum, bu şekilde olmayı bende istemiyorum.

ama gel gör ki çok sık kavga ediyoruz, yanyana gelince eriyoruz ikimizde.

şimdi o askere gidicek barışıcaz tamam, olan neye olcak biliyo musun..

- bu küs geçirdiğimi günlere :ssz:

bu arada sizde mi ayrıldınız? :26:

sağol kuzum inşallah geçer çok üzgünümm bunları şimdiden yaşıyo olmak çok kötüü :50::50:

sende üzme kendini tatlım dayanamazsınız 9 yılı kimse bir anda yok sayamaz elbet bir zman sonra barışırsınız konuşup sorunlarınızı çözersiniz :16::16:

allah sağlık sıhhat versin dee :105:
Bilmiyorum eylülüm, bakalım, kısmet.

Sende sıkıntı stres yapma. hastalığın yaşı yok işte.
bugün sana yarın bana. Sen ilaçlarını kontrollerini aksatma yeter. :54:

karnım ağriiyyy:27::27:

hoşgeldin canım bende öğrenciyim 22 yaşındayım

vallahada bu sabah uyandım dedim pembegelin naptı acaba
hiç haberde vermedi
çoookk sevindim canım adına darısı uzaklık çekenlerin başına olsun:16:

geçmiş olsun canım:29:

canım bnm pazartesi acıklancaktı bugüne kaldı o yuzden haber veremedim size de öğreince yazdım hemen :16:
sağolun sizde iyiki varsınız ya :13:
çok şükür ben kavuştum sevdigime darısı basınıza inşallah :8:
cizreyi sana emanet edip gidiyorum o zaman allahın izniyle :34:

yok biz eskişehirde tanıştık
istanbula aşık oldum demek istedim :1:
benimkide çok saygılıydı beni kırmamak için elinden geleni yapardı. şimdi en ufak bir tartışmada ağzını bozuyor
ne değişti diye soruyorum. sen beni bu hale getirdin diyor.
velhasıl çok kez oldu bu olay. ben elimden geleni yapmalıyım diyerek kestirip atmadım. Ama dünkü olayın üstüne dayanamadım artk.

hee ben yanlış anlamışım pardon :1::1:
evet . ama aslında o bana sen beni bu hale getirdin demedi ama ben kendiimi biraz sorumlu görüyorum bu konuda. çünkü ilk başlarda dilimi tutamadım bazı şeyleri gereksiz yere ben çok büyüttüm uzattım birde o bana kızdığı şeyleri güzellikle söylerdi hep ama ben ona kızdığım şeyleri hep isyan ederek eleştirerek söylerdim sonra o böyle son zamnalarda değişince kendi hatalarımı gördüm. ilk sevdiğim adam olduğu için bilemedim nasıl davranmam gerektiğini yanlış davrandım. sonradan ben düzeldim ama o bu sefer cıvkını çıakrttı.şimdi ikimizde elbirliği ile toparlamaya çalışıyoruz birşeyleri. beni umutlandıran tek şey hata yaptığını kabul ediyor ve el ele verip kurtaralım ilişkimizi diyebiliyor olması bana...
sende eğer yeterince direndiğini ve herşeye rağmen hatasnı göremediğini düşünüyorsan çokta daha fazla yıpratma kendini derim.ama karşılıklı sevgi gerçekten var ve çok büyükse eğer ve oda hatasını anlayıp düzeltmek isterse herzaman savaşmaya değer.

kuzum çok sağol evet çok sükür dualarımız kabul oldu ve kavuştuk :16:
amin canım benm inşalllah :29:
size noldu ben kaçırdım olayları kaç gündür kendi derdimden şoklardayım suanda :53:
Gel-gitler başladı bu ara gelinim.

zaman göstercek.

Boşver beni, nasıl gidiyo hazırlıklar. tamamlandı mı herşey.

canım beniim kıyamam ben sana sakın üzme kendini söz vermiştin hem bugün bomba gibi olacaktın sennnnnnnnnnnn..:)
ilk başta karşılıklı inatlaşıp haliylede kavga etmişsiniz anlayacağım kadarı ile. hayatında bilmediğim ne var sorusunuda sen ona rahatım özgürüm ooh dediğin için sormuştur emini zaten çok meraklılar hemen paranoyaya bağlamaya
o iyimi oldu böyle deyince sen ne dedin azııcık yumuşamış olarak konuştunuz en son sanırım yanlışmı anladım
Haklısın morinciim.
Evet biraz daha ılımlı konuştuk.
Bakalım bugün neler olcak.
Ben hiç aramıcam.

ee madem gelme niyeti yok neden cuma resmi tatiiil diyor. ben olsam bende gelecekmi acaba yoksa diye düşünürüm
canım belkide ikili oynamıyordur ama sürpriz yapacak sana gelecek birden olmazmı?
gelmezsede söyle ozamann önceden böyle demiştin şimdi böyle diyorsun de oda açıklama yapsın .hhh:40:
küsüm ben ona demicem hiç bişe:19::19:
akşam durduk yere bana soğuk davrandı
ikili oynuyosada oynasın sürüne sürüne özledim gel dicek elbett

Günaydın kızlar.

Sonra bi anda alay eder gibi konuşmaya başladık, kahretsin ki alttan alamıyorum bende olayı fitillendiriyorum.

Ben dedim hani resim göster bakayım, yok göstermem diyo, dedim o halde resm falan yok.. Var diye ısrar ediyo hala.

Bende delirdim tabi, işte ben mutluyum , halimden memnunum, özgürüm, kafama göre yaşarım tarzında şeyler söyledim, hararetli bi şekilde kavga ettik vs. o şekilde hoşçakal laştık, ayrıldık. :5:

velhasıl bu herif beni saat 10 da aradı yarım saat konuştuk, bilmediğim neler var hayatında gibi şeyler sormaya başladı, adam psikopata bağladı. saçma sapan şeyler düşünüyo kıskançlık krizine girmiş. Neyse kapattık telefonu.

sonra biraz daha konuştuk. hayallerimizden bahsettik. tabi ben dayanamadım ağladım :5:

aranız düzelir canım sadece biraz zaman sende ılımlı olmaya çalış artıkk
dün sinirlendin diye hemen çocuğu sildin değmezmiş fln dedin
sakinleşin ikinizde bak o ilk adımı atmış zaten aramış seni
blöf yaptığıda çok belliydi resim fln yok hiç aklın buna takılmasın

yalnız elinizi çabuk tutun askerin gidecek

kızlar kocama kavuştummmmmmmm:16:
allahıma sonsuz şükürler olsun zorlu bi bekleyişin ardından tayinim cıktı :52::52::52::52::52:
artık evimde yuvamda eşimle mutlu mutlu işime gidip gelecegim :10:
sizede dualarınız için çok teşekkür ediyorum :29:
seviyorum sizleri mutluluğumu siznle de paylaşmak istedim :32::32:

Çok sevindim bebeğim :):) hayırlısı olsun düğünede az kaldı :):):):32::32::32:

zaman göstercek.

Haklısın morinciim.
Ben hiç aramıcam.

kuzum canını sıkma size bişey olmaz allahın izniyle :29:
herşey yoluna girer inşallah idare edin birbirinizi hırcın davranmayın :16:
evet kuzum cogu sey tamam ev tutmak için bu mutlu haberi bekliyorduk bugün yarın tutucaz evimizi veeşyalarımız gelicek :16:
hala inanamıyorum biliyo musun çok şükür rabbime :52::52::52:

hee ben yanlış anlamışım pardon :1::1:
evet . ama aslında o bana sen beni bu hale getirdin demedi ama ben kendiimi biraz sorumlu görüyorum bu konuda. çünkü ilk başlarda dilimi tutamadım bazı şeyleri gereksiz yere ben çok büyüttüm uzattım birde o bana kızdığı şeyleri güzellikle söylerdi hep ama ben ona kızdığım şeyleri hep isyan ederek eleştirerek söylerdim sonra o böyle son zamnalarda değişince kendi hatalarımı gördüm. ilk sevdiğim adam olduğu için bilemedim nasıl davranmam gerektiğini yanlış davrandım. sonradan ben düzeldim ama o bu sefer cıvkını çıakrttı.şimdi ikimizde elbirliği ile toparlamaya çalışıyoruz birşeyleri. beni umutlandıran tek şey hata yaptığını kabul ediyor ve el ele verip kurtaralım ilişkimizi diyebiliyor olması bana...
sende eğer yeterince direndiğini ve herşeye rağmen hatasnı göremediğini düşünüyorsan çokta daha fazla yıpratma kendini derim.ama karşılıklı sevgi gerçekten var ve çok büyükse eğer ve oda hatasını anlayıp düzeltmek isterse herzaman savaşmaya değer.
karşılıklı sevgi olduğuna inanıyorum ben
ama hatasını anlamadığı sürece olmayacak böyle :50:
Canım , barışmayı bende istiyorum, bu şekilde olmayı bende istemiyorum.

ama gel gör ki çok sık kavga ediyoruz, yanyana gelince eriyoruz ikimizde.

şimdi o askere gidicek barışıcaz tamam, olan neye olcak biliyo musun..

- bu küs geçirdiğimi günlere :ssz:

bu arada sizde mi ayrıldınız? :26:
evet ayrıldık bizde malesef
bazı şeyler düzelmiyor değişmiyor
işin içinde saygısızlık olunca helede
çok sık tartışıyoruz diye üzülmeyin kızlar
en azından tartışabiliyorsunuz iki olgun insan gibi
biz onu beceremedik işte

küsüm ben ona demicem hiç bişe:19::19:
akşam durduk yere bana soğuk davrandı
ikili oynuyosada oynasın sürüne sürüne özledim gel dicek elbett

aranız düzelir canım sadece biraz zaman sende ılımlı olmaya çalış artıkk
dün sinirlendin diye hemen çocuğu sildin değmezmiş fln dedin
sakinleşin ikinizde bak o ilk adımı atmış zaten aramış seni
blöf yaptığıda çok belliydi resim fln yok hiç aklın buna takılmasın

yalnız elinizi çabuk tutun askerin gidecek

Ben hala değmez diye düşünüyorum.
Tamam köpeeeek gibi seviyorum ama bi o kadarda bu sevgiyi haketmediğini düşünüyorum şuan. :26:

Evet askere gidecek. Bunu benm değil onun düşünmesi lazım, gelsin benm yanımda dursun o zaman, niye tüm gün arkadaşlarıyla?

çok sevindim canımm allah mutluluğunuzu daim etsinn mutlu mesut yaşayın inşalaahhh :nazar::16::16:

:63::63: :43:
noldu canım :26:

canım bnm pazartesi acıklancaktı bugüne kaldı o yuzden haber veremedim size de öğreince yazdım hemen :16:
sağolun sizde iyiki varsınız ya :13:
çok şükür ben kavuştum sevdigime darısı basınıza inşallah :8:
cizreyi sana emanet edip gidiyorum o zaman allahın izniyle :34:
sağolasın hehe:1: gözüm gibi bakarım cizreye hele ayak basmak nasip olsun bi

hangi şehirdesiniz şimdi siz nerde yaşicaksınız

Çok sevindim bebeğim :):) hayırlısı olsun düğünede az kaldı :):):):32::32::32:

sağol tatlım bende cok sevindim çok şükür :16:
evet cok az kaldı ev tutmamıstık bnm okuluma yakın bi yerden tutmak için bugün yarın evimizi tutup yerleşicez allahın izniyle :16:
seninde herşey yolundadır inş:34:

Günaydın kızlar.

Çok üzüldüm ama :(:(

Barışırsınız sevgi var arada.Eminim aşk kazanacak :)
Güzel günlere el ele gidersiniz inşlhh bitanemmm:16:

zaman göstercek.

Haklısın morinciim.
Ben hiç aramıcam.

en azından sonradan ılımlı konuşmuş olmanıza sevindim canım...
eğer onun açısından bakarsak muhtemelen ben bikaç gün sonra gideceğim beni özlemeyecekmi şurada bir haftalığına gelmişim neden yok yere kavga çıakrtıp bugünlerimizi ayrı geçirmemize sebep oluyor'' düşüncesi sana gereğinden fazla tepki vermesine sebep oluyor.. yani bence ben öyle düşündüm... düşünsene ben uzak biryerdeyim ve birhaftalığına sevgilimin olduğu ere gideceğim . hasret gidermek varken kavga edersem derim yani şurada iki gün sonra gideceğim hiçmi özlememiş bu bebi diye..
tamam sen aramak istemiyorsan arama.. ama kavganın bukadar büyümesinde eminim tekrar gidecek olmasının verdiği stres vardır. zaten o arayacak bence. sen sadece bu sefer daha ılımlı olmaya çalış. sonradan bugünelriniz için ayrı geçirdik diye pişman olursunuz yok yere yazık :/

[

Bilmiyorum eylülüm, bakalım, kısmet.

Sende sıkıntı stres yapma. hastalığın yaşı yok işte.
bugün sana yarın bana. Sen ilaçlarını kontrollerini aksatma yeter. :54:

hayırlısıyla canım ,
bilmiyorum o doğım kontrol hapları da zararlı diyolar kilo da yapar :ssz::ssz:
noldu canım :26:

z

ahh piskoo morallerim 0 , meğer ne kötüymüş bu pco bilmiyodumm :emir_bebek::18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X