Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

şarkı söylemek son zamanlarda çok popüler oldu yaa
ben değişik yapmadığı birşey olsun istiyorum
deve olayı çok orjinal mesela bence çok hoş olur

hee şarkı söylemek çok görmedim ben
kısmet ya bakalım değişik birşeyler yapacağız buradada paylaşacağız inşallah :16::16:

ilk başta izin vermicektin zaten canım

izin gibi bişey olmadı ki canım zaten gitmeyecekti ama ilesi hepsi gidiyo haliyle evde tek mi kalacak mecburen oda gitti ama çok sinirim bozuk yediremiyorum bunu hele de ben yarın acı çekerken o tatilde olacak deliricemm b:30:ir de geç cevap atıyor tabi kalabalıklar falan :15::15:
artık ablası dk bir resim koyar bende bakar bakar krizlere gireriimmm :99::99:

izin gibi bişey olmadı ki canım zaten gitmeyecekti ama ilesi hepsi gidiyo haliyle evde tek mi kalacak mecburen oda gitti ama çok sinirim bozuk yediremiyorum bunu hele de ben yarın acı çekerken o tatilde olacak deliricemm b:30:ir de geç cevap atıyor tabi kalabalıklar falan :15::15:
artık ablası dk bir resim koyar bende bakar bakar krizlere gireriimmm :99::99:
ablasıda evli barklı kadın değil kocası yok muu başında
ne o öyle faceye resim atıyor dakka başı:20::20:
valla ben ne yapar ne eder durdururdum bahane bulsun derdim
:19:

hee şarkı söylemek çok görmedim ben
kısmet ya bakalım değişik birşeyler yapacağız buradada paylaşacağız inşallah :16::16:
internette denk geliyodum bi ara canım
pek içime yatmadı zaten ama sen tabikide yapabilirsin hoşuna gidiyorsa

ablasıda evli barklı kadın değil kocası yok muu başında
ne o öyle faceye resim atıyor dakka başı:20::20:
valla ben ne yapar ne eder durdururdum bahane bulsun derdim
:19:

yok kız bekar olan :23: ne bahanesi kendie de gitmek istiyo zaten ailemle ne var bunda dedi :15:

ben hep derim istemem tuz biber ben aşkımı sek isterim :33::33::33::33::33:
sorma bende yadırgamıştım ilk ama sonradan alıştım :34::34:
yok canımmmmmmmm çok şey değil bunlar hemen hemen her kaynananın yaptığı şeyler aslında :33:
hatta sen kaynana olsan bunların çoğunu sende mi yaparsın ne :9::9:
hehe ben sadece severim sevimli bulurum okadar :1: demekki seninki boşuna kıskanmıyor ozaman.:27::27::27:
heheh:9::9::9: dimi dimi bütün kaynanalar böyledir aslında benim lafını yapmam bile ayıp yanii:27::27:
ah ahh benden ne kaynana oluuurrrr gelin yandıııı:52::52::52:
he valla canım boşuna değil gerçekten çok seviyorum ama ne yapak bende bu modelim işte:1:

Son düzenleme:
heheh:9::9::9: dimi dimi bütün kaynanalar böyledir aslında benim lafını yapmam bile ayıp yanii:27::27:
ah ahh benden ne kaynana oluuurrrr gelin yandıııı:52::52::52:
he valla canım boşuna değil gerçekten çok seviyorum ama ne yapak bende bu modelim işte:1:

aynen canım ladını bile etmemen gerekirdi ama ettin birkere artık yapacak birşey yok..
ay şimdi bir konu okudum ''evliyim ama'' diye. çok sinirlerim bozuldu ya. nasıl kadınlar varki böyle neden böyle şeyler yaparlar:26::26:
olsunda bu model olsun boşver biz zararsız tipleriz en azından çok şükür. modeline kurban olsun seninkiisiiiiiiiiiii :21::21:

aynen canım ladını bile etmemen gerekirdi ama ettin birkere artık yapacak birşey yok..
ay şimdi bir konu okudum ''evliyim ama'' diye. çok sinirlerim bozuldu ya. nasıl kadınlar varki böyle neden böyle şeyler yaparlar:26::26:
olsunda bu model olsun boşver biz zararsız tipleriz en azından çok şükür. modeline kurban olsun seninkiisiiiiiiiiiii :21::21:
hehe bu dediğini aynen benimkine ileticem kurban ol bağa dicem:9::9:
bdv de mi canım nerde konu yine kv vakkası mı
:26:

Back
X