- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
hıııı anladım canım o zaman iyi
evett ama yine de kendime engel olamıyorumm sorun çıkartmakta istemiyorum amaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıııı anladım canım o zaman iyi
hehehebenim çok kedilerim var kiiiii
bakim bii![]()
şarkı söylemek son zamanlarda çok popüler oldu yaa
ben değişik yapmadığı birşey olsun istiyorum
deve olayı çok orjinal mesela bence çok hoş olur
ödlek seniiiiiozaman sevimli pıtırcık kedilerden koysana kızanım bu ne böyle içim ürperiyor baktıkça yeminlen ya :26:![]()
ilk başta izin vermicektin zaten canımevett ama yine de kendime engel olamıyorumm sorun çıkartmakta istemiyorum amaa![]()
ilk başta izin vermicektin zaten canım
ablasıda evli barklı kadın değil kocası yok muu başında
izin gibi bişey olmadı ki canım zaten gitmeyecekti ama ilesi hepsi gidiyo haliyle evde tek mi kalacak mecburen oda gitti ama çok sinirim bozuk yediremiyorum bunu hele de ben yarın acı çekerken o tatilde olacak deliricemm bir de geç cevap atıyor tabi kalabalıklar falan
artık ablası dk bir resim koyar bende bakar bakar krizlere gireriimmm :99::99:
internette denk geliyodum bi ara canımhee şarkı söylemek çok görmedim ben
kısmet ya bakalım değişik birşeyler yapacağız buradada paylaşacağız inşallah![]()
ablasıda evli barklı kadın değil kocası yok muu başında
ne o öyle faceye resim atıyor dakka başı
valla ben ne yapar ne eder durdururdum bahane bulsun derdim![]()
internette denk geliyodum bi ara canım
pek içime yatmadı zaten ama sen tabikide yapabilirsin hoşuna gidiyorsa
hehehben hep derim istemem tuz biber ben aşkımı sek isterim
sorma bende yadırgamıştım ilk ama sonradan alıştım
yok canımmmmmmmm çok şey değil bunlar hemen hemen her kaynananın yaptığı şeyler aslında
hatta sen kaynana olsan bunların çoğunu sende mi yaparsın ne
hehe ben sadece severim sevimli bulurum okadardemekki seninki boşuna kıskanmıyor ozaman.
![]()
eveeeettt küçücük resimden belli olmuyor amaama tısıyordum napiiimki :26:.... bak bu güzel![]()
hee anladım canımmyok kız bekar olanne bahanesi kendie de gitmek istiyo zaten ailemle ne var bunda dedi
![]()
hehehdimi dimi bütün kaynanalar böyledir aslında benim lafını yapmam bile ayıp yanii
ah ahh benden ne kaynana oluuurrrr gelin yandıııı
he valla canım boşuna değil gerçekten çok seviyorum ama ne yapak bende bu modelim işte![]()
eveeeettt küçücük resimden belli olmuyor ama
yağmur damlacıkları düşüyor onlarla oynuyor kedicikk![]()
hehe bu dediğini aynen benimkine ileticem kurban ol bağa dicemaynen canım ladını bile etmemen gerekirdi ama ettin birkere artık yapacak birşey yok..
ay şimdi bir konu okudum ''evliyim ama'' diye. çok sinirlerim bozuldu ya. nasıl kadınlar varki böyle neden böyle şeyler yaparlar:26::26:
olsunda bu model olsun boşver biz zararsız tipleriz en azından çok şükür. modeline kurban olsun seninkiisiiiiiiiiiii![]()
bir ve üç çok komik yaaabirşeyle oynadığı belli ama su damlaları gözükmüyor :)
du bende mailine göndereceğim birtane çok komik bak birazdan![]()