Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

baban vefat etmiş, başın sağolsun.mekanı cennet olsun:50:
işede girmişsin,hayırlı olsun. evde dura dura toto büyütmekten yoruldun zaarEki Görüntüle 792200

seni üzen sevgilin vardı,devam mı?

ben aynı yerde devam. benim düğüne var dahaEki Görüntüle 792199

sagol bebegim allah razı olsun amin inşallah..
devam devam :) bir şekilde devam ediyoruz bakalım sonu nereye varacak hayırlı artık:27::27:
valla yoruldum len:27::27: psikolojim neyin bozuldu dusem
bende sevindidim neysem bekleriz artık:17::17::17: bu topuğu actığından heç haberim yok tu:55::55:

sagol bebegim allah razı olsun amin inşallah..
devam devam :) bir şekilde devam ediyoruz bakalım sonu nereye varacak hayırlı artık:27::27:
valla yoruldum len:27::27: psikolojim neyin bozuldu dusem
bende sevindidim neysem bekleriz artık:17::17::17: bu topuğu actığından heç haberim yok tu:55::55:

Öbür topicde gıcık olmuştuk iyice, yeni üyeler soluğu orda almaya başladı. bi muhabbet edicez diyelim, güme gidiyodu konu. :ssz: burası iyi oldu ama kızlar gelemiyo bu ara. kimi tatil de kimi evlenecek falan. :6:

Öbür topicde gıcık olmuştuk iyice, yeni üyeler soluğu orda almaya başladı. bi muhabbet edicez diyelim, güme gidiyodu konu. :ssz: burası iyi oldu ama kızlar gelemiyo bu ara. kimi tatil de kimi evlenecek falan. :6:

doğru diyonn :31::31: o topigi kim açtısa artık:27::27: ben açmadım ben açmadım:27::27::27::27::27::27: en iyisni yapmışn valla:29::29::29:
ben gündüz 8 den akşam 6 ya kadar burdayım olursan bol bol konuşuruz bebegim:54::54:

bizim çeyiz 1 günde gitti. herseyini koliledik. havlu pike yorgan vs.hurçlara koyduk
öğlen 12 de gittik akşm 8 de btti:27::27::27: millet dedi ki
-ilk kez bu kadar uzun süren bi çeyiz gördük:52:

telde var fotolar. bağlantı olsa atardım bak tüh

keşke olaydı accık örnek alırdım:27::27: kız benim çeyiz yazık yavrularım benim aldığımı koli yaptım gönderdim tabi o an elde ne varsa onları koli yapmıştım şimdikilerde öyle. yani her kutudan birbirinden alakasız şeyler çıkabilir:27::27: o yüzden dedim zaten beni bekleyin açmayın kolileri ben gelince yerleştiririz:27::27: ayy aman napim tee nerelerden nerelere çeyiz götürüyorum hiç kolay değil:37: gözüme erken bitirmişsiniz gibi geldi kız benim de:27::27: benim düğün öncesi iki günüm var telaş yapıyodum yetişir mi ya bitmezse diye:27::27:

keşke olaydı accık örnek alırdım:27::27: kız benim çeyiz yazık yavrularım benim aldığımı koli yaptım gönderdim tabi o an elde ne varsa onları koli yapmıştım şimdikilerde öyle. yani her kutudan birbirinden alakasız şeyler çıkabilir:27::27: o yüzden dedim zaten beni bekleyin açmayın kolileri ben gelince yerleştiririz:27::27: ayy aman napim tee nerelerden nerelere çeyiz götürüyorum hiç kolay değil:37: gözüme erken bitirmişsiniz gibi geldi kız benim de:27::27: benim düğün öncesi iki günüm var telaş yapıyodum yetişir mi ya bitmezse diye:27::27:

Sacmalama yahu 1 günde bitiyo :27:
mutfak-banyo-yatak odası ayrı ayrı kolileyip üstüne yazsaydın rahatlık olurdu.

Sacmalama yahu 1 günde bitiyo :27:
mutfak-banyo-yatak odası ayrı ayrı kolileyip üstüne yazsaydın rahatlık olurdu.

olmazdı anacım koli yapıyosun o kadar çeyizi aman içindekiler sarsılmasın diye iyice oturtmak için hangi parça uygunsa onu yerleştiriyosun e bi de çeyizi tek bi seferde götürmedim kısım kısım gidiyo o an eldeki malzeme neyse dolduruyosun koliye e karışık oldu haliyle :37: aman olsun hepsi açılacak nasılsa o kolilerin hepiciği:27::27::27:

hangisini tuttun yavrum amerikan mutfaklı olanı mı? hayırlı uğurlu olsun pembişim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:16::16:
ben de dün akşam gelinliğimi teslim aldım:16: gelinliğim, duvağım, çiçeğim, tacım ayakkabım komple her şeyim hazır oldu içim rahat :16: evimizin eşyaları da geliyo bir bir. oturma odamızın koltuğu gelmiş dün, önceki gün perdelerimiz ve yatak odamız gelmiş, beyaz eşyamız zaten kurulmuştu:21: foto isteyip duruyorum nişanlımdan:27::27: güzel bi evimiz oluyo inşallah:16: kaldı yemek odamız ve salon koltuğumuz onlarda önümüzdeki hafta gelecekmiş. pembemmmmm kızzzzzzzz düğün günü geldi çattı 13 gün sonra kocamla aynı evi paylaşmaya başlıcaz::16::16::27::27:

sağol tatlımmmm:16:
yok amerikan mutfak degil tük usulü :9::9:
benımde beyaz eşyalarım yarın gelip kurulacak allahın izniyle :16:
cumartesi günü de mobilyalarım gelicek inşallah herşey cok güzel olacak :16::16::16:

Kuzuuum hayırlı olsuuunnn :54:

Tayininin çıkmasına da çok sevindim gördün mü Rabbim ayırmadı sevdiceğinden seni :16:
sağol kuzucum :29:
evet çok şükür canım allahım gönlüne göre verdi :16:

Back
X