• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Amin tatlım amiiinnn diyorum daha önce boş boş oturarak kendime ne kazandırmışım kocaman bir hiiiçç

Allah herkese nefsini yencek güç versn

şimdi en azından içim huzur dolu :16:

Üstünden yük kalkmış gibi görevini yerine getirmişsin gibi oluyo dimi çok güzel ben bu aralar üzüntü hastane hastalık derken ara verdim. Hastalığım geçsin başlycam tekrar inş. Ama ben 5 vakit kılamıyorum inş o da olacak

Üstünden yük kalkmış gibi görevini yerine getirmişsin gibi oluyo dimi çok güzel ben bu aralar üzüntü hastane hastalık derken ara verdim. Hastalığım geçsin başlycam tekrar inş. Ama ben 5 vakit kılamıyorum inş o da olacak

inşallah olur bitanem inşallah
3 gündür 5 vakit kılıyorum sadece bigün kaçırdım sabah namazını onu da kaza ettm
ama sn çalıştığın içn zor olr da gerçi yok mu yakınlarda cami fln gidip gelsen kızar mı patron :44:

inşallah olur bitanem inşallah
3 gündür 5 vakit kılıyorum sadece bigün kaçırdım sabah namazını onu da kaza ettm
ama sn çalıştığın içn zor olr da gerçi yok mu yakınlarda cami fln gidip gelsen kızar mı patron :44:

Benim evimde çok yakın cnm gitsem eve giderim ama patron:20:

Yaşlar kaç kızlar?? Genelde evli ablalar oluyor bu topiklerde, kendime göre olanı bulamadım. Evlilik, doğum sohbetleri dönüyor çünkü.:1:

yok canım biz hepimiz bekarız :1:

ama 2 ay snra evli olanlar kervanına 3 arkadaşımız katılcak inşallahh :16:

20-26 arası yaşlarımz

bn 23 :21:

Back
X