• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hayır meleke korkmadım ama sen duyacakların korkabilirsin diye, susmayı tercih ettim :33:

Sarı şekerim, hoşgeldin, gel. :12:

Melekenin canına okuyoruz :27:

İyi ettin bebişim, ne var ne yok :12:

canına okumak nasıl birşey neyi oluyorsun kitabı mı:27::27::27: seni iğrenç espirilerimle ağlatacam:27::27::27:
Baktım kavga ediyosunuz uzaktan uzaktan dolanıyorum arada kaynamayayım:1:
Nasılsın tatlım

benimlen ugraşıyorlar bu iki deli beni tek buldular:25::25::25::25:
iyiym valla tatlım işte ne olsun çalışıp dururuz öyle sen nassın:51::51::51:

ayy iyice çocuk yuvasına döndürdün burayı sevgi :20:
kendinee gel lütfen reca ediyorum :19::19:

:1:

bizim banka iranla çok fazla iş yapıyor günün yarısı hem telefonda hem toplantılarda iranlıları ağırlamakla geçiyor kuzum. kalanı genelde ingilizce konuşuyor zaten
aynen hiç bilinmiyor ne olacağı ya tamamen kader kısmet......
ben basın sitesinde oturuyorum yaylanın hemen arkası
çok yakınmışız. tabi dış işlemler daha yabancı dil üzerine. bizde de hazine o şekilde.

sevgi meleği. bizimde tüketici mahkememiz vardı bugün ama karşı taraftan kimse gelmemiş. ne uğraştırdılar yaa. babam mahkeme için yurtdışından gelmişti. gidecek kasım 27 dmeişler o zmn bi daha gelecek kısmetse.

canına okumak nasıl birşey neyi oluyorsun kitabı mı:27::27::27: seni iğrenç espirilerimle ağlatacam:27::27::27:

benimlen ugraşıyorlar bu iki deli beni tek buldular:25::25::25::25:
iyiym valla tatlım işte ne olsun çalışıp dururuz öyle sen nassın:51::51::51:

Anammmmm tek kişiye 2 kişi dalmak kadınlığa sığar mı:1:

çok yakınmışız. tabi dış işlemler daha yabancı dil üzerine. bizde de hazine o şekilde.

sevgi meleği. bizimde tüketici mahkememiz vardı bugün ama karşı taraftan kimse gelmemiş. ne uğraştırdılar yaa. babam mahkeme için yurtdışından gelmişti. gidecek kasım 27 dmeişler o zmn bi daha gelecek kısmetse.

hmmm konu ne ki tatlım:26::26:

Back
X