• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya git allahaşına..
Kız sakıncası var mi diye sormuş niye söylememiş ya niye biryerleri yememiş sevgilim var mesaj atma diyememiş .. bu böyle kaç oldu canım biliyormusun eski cıktıklarından dolayı kaç kaç kaç oldu
çok üzüldüm gerçekten ya
önceden de olmuş
nasıl tatlıya bağladınız

bağladık mı zannediyorsun..
ben sadece sineye cektim sadece..
güven bir kere yıkılınca kolay kolay düzelmiyor ki siz düzeltmemişsinz ki zaten
üzülme meleğim ya
gerçekten çok kötü yaptığı şey
belki birsey yapmadı bir suçu yok ama o kıza söylememesi seni kandırmaya çalışmadı doğru değil
amacı ne bilmiyorum belki ilgi görmek tatmin ediyordur onu
seni kaybetti işte değer miydi buna

Günaydın.

Hoş bir gün değil sanırım. :31:

Okudum sevgi meleği, daha öncedende böyle birşeye şahit olmuştum ve bende sayende hareket dökümünü öğrenmiştim.

Seninki hiç uslanmıyor, tamam cevap vermemiş ama sevgilim var beni rahatsız etme diyememiş..

güven bir kere yıkılınca kolay kolay düzelmiyor ki siz düzeltmemişsinz ki zaten
üzülme meleğim ya
gerçekten çok kötü yaptığı şey
belki birsey yapmadı bir suçu yok ama o kıza söylememesi seni kandırmaya çalışmadı doğru değil
amacı ne bilmiyorum belki ilgi görmek tatmin ediyordur onu
seni kaybetti işte değer miydi buna

kız selam yazmış ya sonra bu mesajı yazmış..
Bende diyorum ki demekki bir mesaj da yazmış sonra bunu yazmış demi öyle değil mi .. bitti artı kzaten sürünsün peşimde köpek gibi.

Günaydın.

Okudum sevgi meleği, daha öncedende böyle birşeye şahit olmuştum ve bende sayende hareket dökümünü öğrenmiştim.

Seninki hiç uslanmıyor, tamam cevap vermemiş ama sevgilim var beni rahatsız etme diyememiş..

bu mesajı görmedi için dememiş görse diyecekmiş nazar.. bu doğru cünkü mesajı ben okudum.

ayrıldık nazar bitti zaten.. bu bdv ye derdimi anlattığıma pişman oldum.
bende sırf bu yüzden böyle konularımı bdv ye açmıyorum
kkdan arkadaş ortamım sohbet topiğim varsa oraya yazıyorum tanıdığım bildiğim insanlar yorum yapıyor
insan zaten üzgnken iyice üstüne gelinmiyor

Günaydın.

günaydın nazarım

bu mesajı görmedi için dememiş görse diyecekmiş nazar.. bu doğru cünkü mesajı ben okudum.

daha önceden yazdığını neden silmiş o zaman?

bilemiyorum, tanımıyorum.. sen inanıyorsan ona devam et. ama bu kaçıncı diyorsun. 1 değil 2 değil, kaç kere sineye çekebilirsin ki canım? :31:

bu ilk olay olsa abartıyorsun senden korkusuna birşey dememiş sana derdim rahat rahat
ama önceki konunuda okudum ve bana pek inandırıcı gelmedi canım söyledikleri
o yüzden için rahat olsun
zaten seviyorsa ne yapar eder ispatlar kendini affettrir

bu ilk olay olsa abartıyorsun senden korkusuna birşey dememiş sana derdim rahat rahat
ama önceki konunuda okudum ve bana pek inandırıcı gelmedi canım söyledikleri
o yüzden için rahat olsun
zaten seviyorsa ne yapar eder ispatlar kendini affettrir

ben istemiyorum hiç birşey.. boşver canım istemiyorum. giden iki yılım olsun

seni aldattığını düşünmüyorum ama
sana karşı dürüst değil
hep birşeyler saklama inkar etme durumu var
o yüzden daha fazla yıpratma kendini

seni aldattığını düşünmüyorum ama
sana karşı dürüst değil
hep birşeyler saklama inkar etme durumu var
o yüzden daha fazla yıpratma kendini

bende buna kızıyorum ya zaten bana karşı dürüst değil.. ben yıprandım canım yıpranacağım kadar.. hayat bana öyle bir vurdu ki darbelerini.. hayat yüzünden daha bu yaşımda kalbim sorunlu hale geldi.. zaten bu dünya kalıcı değil ki çile çekmeye gelmişiiz çekiyoruz işte.

birkaç saatliğe kaçıyorum ben kızlarr
sevgi meleği kendine dikkat ett
nazarım öpüyorum

Back
X