• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim sözlüm töbe giydirmez gız biliyon mu öldürürm seni o topuklarla döverim diyo bana:9::9::9::9:

canım inkar ettiği su oldu ben ilk sordumda tanımıyorum dedi sonra döküldü işte:31::31::31::31: off valla bıktım su eskilerden yemin ediyorum ya:47::47::47::47:

vayyy ve vayyy:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sende onun yanındayken giyersin üstünede tunik tarzı uzun bişey giyersin o zmn izin verir tatlım havalı havalı gezersin:21:

Boncuğum şekerliğimmmm nasılsın bak toplandık seni bekliyoduk:21:

Çooook güzel darısı başınıza bebeğim[/B]
:16:
Çok iyiym bebişim. Pazartesi gerçi. ama olsun iyiyim :27:

sen nasılsın?

geldi nazarlı boncukk:27::27::27::27:Hoşgeldin gızz nerelerdesin sennnn:27::27::27:
Ben topladım ben topladımmm:51::51::51::51:
Aferin kelaynak 40 yılın başı işe yaradın :33:

Nasılsın bakalım meleke, düzelttiniz mi arayı?

salamm caziibeee :62:

yesss bir tek sen yoktunnn :63: :29:
bebişim çoktan gelirdim de patron benim masayı değiştirmiş dün :27: L yaptırmış . tozunu falan aldım

birde 8. ay faturalarını teslim edicem biriktirmiştim. onları işledim ve geldim :7:

Çok iyiym bebişim. Pazartesi gerçi. ama olsun iyiyim :27:

sen nasılsın?

Aferin kelaynak 40 yılın başı işe yaradın :33:

Nasılsın bakalım meleke, düzelttiniz mi arayı?

bebişim çoktan gelirdim de patron benim masayı değiştirmiş dün :27: L yaptırmış . tozunu falan aldım

birde 8. ay faturalarını teslim edicem biriktirmiştim. onları işledim ve geldim :7:

şimdide kelaynak olduk :41::41::41::19::19::19::19::19::19::19::19: görrüsün sennn:33::33::33:
düzelttik bakalım kapandı o konu hiç hatırlatma:31:

benim sözlüm töbe giydirmez gız biliyon mu öldürürm seni o topuklarla döverim diyo bana:9::9::9::9:

canım inkar ettiği su oldu ben ilk sordumda tanımıyorum dedi sonra döküldü işte:31::31::31::31: off valla bıktım su eskilerden yemin ediyorum ya:47::47::47::47:

vayyy ve vayyy:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hehe.. boşver adı üstünde ESKİ.... bi önemi yok takılma:34:

Heeeyyy biraz yoğunlaştımmmm niye böyle oldiii :126::93::93:

Back
X