• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayyyyyyyyyyyyyynen :52:
birde diyorumkş hey allam vardı işte neden bulamıyoruuuummmmmmmmmmm:110: :52::52:

ya evet yaa onlarda bizden çekiyorlar diiiiiiiiğğğğilmi
tek çeken biz değiliz diiiğilmi

ohhh canıma değsin hep bizmi çekicez :63::36::52:

Ohhh canımıza değsin :21:

kk'yla bozduk kafayı. ben eve gidince tel.den giriyorum bdv yi okuyorum sadece yazmıyorum , yazmak zor geliyor :27:

bursalıyım.üni mezunu işsizlerdenim.evdeyim bütün gün.sevgilimden yeni ayrıldım depresyondayım.sürekli ev işi ve el işleri yapıp kendimi oyalamaya çalışıyorum.bi arkadaşımın önerisi üzerine siteye üye oldum

nee planı laynnnnnnnnnnnnn:53::53::53::53::53::53::53:
dur bakalım aklımda var bişeyler bu devran hep böyle gitmez sonuçtaaa :23::23::31:
bursalıyım.üni mezunu işsizlerdenim.evdeyim bütün gün.sevgilimden yeni ayrıldım depresyondayım.sürekli ev işi ve el işleri yapıp kendimi oyalamaya çalışıyorum.bi arkadaşımın önerisi üzerine siteye üye oldum

iyi yapmışsın bence de site çok güzell hele ki bu topikk :13: hımm bende istnbuldayım çalışıyorum 22 yaşındayım sen , öyle mi hakkında hayırlısı olsun canımm :31:

wuhuuuu uçtun kızzz :27::27: bende maillerle uğraşıyorum bu firmalar beni deli edecekkk :41::41:

çok hainn planlarım var kızlarr :23:

bence buraya üye olmakla cok cok iyi yapmısın:31::31::31: hangi bölümü bitrdin..
Bu günlerinde yalnız kalma cık dolaş evde oturma canm bence:31:

dur bakalım aklımda var bişeyler bu devran hep böyle gitmez sonuçtaaa :23::23::31:

iyi yapmışsın bence de site çok güzell hele ki bu topikk :13: hımm bende istnbuldayım çalışıyorum 22 yaşındayım sen , öyle mi hakkında hayırlısı olsun canımm :31:

hangi devran olummmm erkek arkadaşınla mı ilgili bu pLan:ssz::ssz:

konunu da okudum canımm gerçekten devam etseydi çok zor bir ilişki olurdu gibi gözüküyor üzme kendini :29:

Ohhh canımıza değsin :21:

kk'yla bozduk kafayı. ben eve gidince tel.den giriyorum bdv yi okuyorum sadece yazmıyorum , yazmak zor geliyor :27:

evet evde bazen sıkılnca bende telden bdvye giriyorum okuyorum sadece :1:
hayır bişey değil yok yere paronayak oluyorum bdv yüzünden
birkaçtane konu var
kızın sevgilisi kızın en yakın ark ile aldatmış vs

birtanede kızın arkadaşı kızın sevgilisini ayartmış ulen bunları okuyorum bu sefer kıllanıyorum falan ondan sonrada kendimden utanıyorum falan resmen psikolojimi bozuyor bdv benim ama inat gibide okuyorum :27::1::1::1:

evet evde bazen sıkılnca bende telden bdvye giriyorum okuyorum sadece :1:
hayır bişey değil yok yere paronayak oluyorum bdv yüzünden
birkaçtane konu var
kızın sevgilisi kızın en yakın ark ile aldatmış vs

birtanede kızın arkadaşı kızın sevgilisini ayartmış ulen bunları okuyorum bu sefer kıllanıyorum falan ondan sonrada kendimden utanıyorum falan resmen psikolojimi bozuyor bdv benim ama inat gibide okuyorum :27::1::1::1:

aynen bende okudukça paranoyağa bağlıyorum . ya benimkide yaparsa ederse diye.

bana kızıyor şuralara grip okuyosun gelip benden şüpheleniyorsun sonra ben yapmışım gbi bana soğuk davranıyorsun diyo :27:

ayrılık muhabbetlerini okumamaya çalışıyorum.

sende okuma , çünkü senininde sevgiline kızma potansiyelin yüksek bebişim :27:

ben geldiiiiiimmmmmmmmmm :42:

Sonunda denk gelebildik bu sıralar çok fenayım kızlar gece 6da 7de zor uyuyorum ya :53:

iş bakıyor musun peki

neden ayrıldın sevgilinden. kaç yıllık sevgilindi . kaç yaşındasın. çok mu oldu :26::27:

uamrım sevgilinle ilgili hain planların vardır :27::27::23::23::23::23:

uluslararası ilşkiler.25 yaşındayım.canım hiç dışarı çıkmak istemiyo ki?ev kızı oldum çıktım.işte bulamıyorum bi türlü hiç tecrübemm olmadığı için
ben sana birşey söyleyim mi..
Evde oturmak zaten başlı başlına bir depresyondur bunalımdır hç derdin olmasada insan sürekli evde kafayı yiyor:31::31:

atacak tabii kime atacak başkaaa :27::27:

sürekli tiribli bir kız ıyakkkkkkkkkkk:27::27::27::27::27::27::27:

ben geldiiiiiimmmmmmmmmm :42:

Sonunda denk gelebildik bu sıralar çok fenayım kızlar gece 6da 7de zor uyuyorum ya :53:
6 da 7 de mi:53::53::53: benim sabah kalkma saatlerimm:53::53:

Back
X