• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyi ettin cnm

hoşgeldin aramıza

evlilik nasıl gidiyor.. çalışmyıorsun sanırım :1:

hoşbulduk canımm :) evlılık cok sukur güzel gıdıyor. çalışmıyorum maalesef kursum vardı bır sene boyunca o surdu sımdıde ehlıyet kursum baslıcak kaldım evde :)

çalışıyor musun?

sanmamm.

hep barışıyolar:ssz:

evlenince daha kötü olacak haberi yok, saygı 0 yalan desen ..........

inşallah ayrılırlar ozaman ne diyim

boşanmaktan iyidir :26:
yada hayırlısı neyse o olsun diyelim......

saygı çok önemli gerçekten.. bak ben bi bozdum hala içiöde deli gibi korkusunu yaşıyorum oda hastalıklı gibi :26::27:

hoşbulduk canımm :) evlılık cok sukur güzel gıdıyor. çalışmıyorum maalesef kursum vardı bır sene boyunca o surdu sımdıde ehlıyet kursum baslıcak kaldım evde :)

iş arıyor musun peki
bursaydı değilmi
çocuk düşünüyor musunuz
ayyy ne çok sordum:26:

iş arıyor musun peki
bursaydı değilmi
çocuk düşünüyor musunuz
ayyy ne çok sordum:26:

valla iş denk gelırse oyle aramıyorum :) evet bursa canım çocuk dusunuyruz maalesef ocakta talıhsız bır olay yasadıkta 16 temmuzda kromozom testı yaptırdık maalesef sonuçlar daha çıkmadı bı sonuç cıksa bır an önce çocukta düşünüyoruz hayırlısıyla. sizler nereden evlatlarınız varmı :)

oyy cok iyiymiş bebegm ya valla süpermiş bütün bankalarda öyle mi bu durum:26::26:

onu bilmiyorum ki:26:
burası genel müdürlük diye böyledir belki
ama ben genelde evden getirip yerimde yiyorum sağlıklı sağlıklı. çok nadir yemekhaneye inerim

yoksa şişkooooooo olurum. bankada herkes şişko yemekhane yüzünden

Back
X