Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hoşbulduk tospaam :)

Hoşbulduk boncuğum :)
Yeni üyelik alcam hemen şimdi sonra aranızdayım yine :)
al canım al gel sanırım buzları erittiniz

yok ya ben normalde 2 yılda cocuk istiyordum ama evlilik sürecinde baktım olmuyor dedim benimkine 4 yıl bekleme benden

4 yıl mı kız çok uzun zaman değil mi şimdi hem iş hem ev yoğun geçiyo daha düzeni tam oturtamamış olabilirsiniz hem yeni gelinsin misafir falan olacak ama şöyle 1 yıla her şey yerli yerine oturur bak olmaz çocuk berekettir evin neşesidir ben yapıcam diye herkes yapsın istiyorum anammm

şekerliğim
hoşgeldin.

inşallah canııımm

Tatlı mı tatlı topiğimiz olsun inşallah
Eki Görüntüle 756768
Bunlar ne ama yaaaaaa yazık günah değil mi oruçlulara Neyseki ben pruçlu değilm sizin yerinizede yerim
piskomada haber verdik mi nazar? yavrum gelince yokluğumuzu çekmesin
Ben haber verdim kuzu

evet hanımlar.
eylülden çelenk geldi..
yok mu artıran

geldimm geldimmmm
oruçlu ağzınızla bana dua ediyonuz mu bakemmm

evet biraccık öyle oldu yenileri gördün beni unuttun

geldimmmm kiiyyyyyyyy:116:
olur mu öyle şey gel yamacıma sana özel muamele yapıcam bugün nanakını sevdim ki

Bunlar ne ama yaaaaaa yazık günah değil mi oruçlulara Neyseki ben pruçlu değilm sizin yerinizede yerim

Ben haber verdim kuzu
kız hem kendi nefsimin hemde diğer kızların günahına girmemek için vaz geçtim ama nefsimizi köreltiyoruz nefs terbiyesi yaptırıyorum hepimize

Son düzenleme:
ouyy huydaşım geldii
Sen çağırırsın da gelmez miyim ben :)
hoşgeldin canımm nerelerdeydinnn

yee kızz seninn için yapıp geldimm hemen

bU DA AÇILIŞ ÇELENKİM
Eki Görüntüle 756796
İşte geldim burdayım :)
Bayıldım çiçeğe :)

Yok kuzum daha bişeyin eridiği yok haftaya geliyor bakalım ericek mi yoksa buzları kafasında kırılcak mıyım bakıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…