• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

olabilir canımm yarın için de izin aldım yarım gun mu tam gun mu dedi şef bende yarım gun dedim bir anda galeyana geldim geri de alamadım sonra :5: ama bağaneee gelmem yarınn :1::46:

ben öyle bişi yapamam heralde.

saati saatinde yerimde olurum. ne düşünür? korkusu var bnde:18:

ne için izin aldın ki
aöf bürosuna gidicem kayıt yenilemeye ve başka işlerimde var canımmm :24::24:
ben öyle bişi yapamam heralde.

saati saatinde yerimde olurum. ne düşünür? korkusu var bnde:18:

ordan iş yeri o kadar ters kiii işim uzun sürerse gelemem zaten iş yerine arayıp derim artık napıyımm :45: burda tüm birimlerde izin almak kebappp herşey için izin alıyolarrrr , ama biz odada iki kişi olduğumuz için zor izin alabiliyosun falann öenmli işim olduğunda bile izin alamaıştım , millet okullar açıldı çocugunu ılk gun okula goturecek dıye ızın alabılıyoo :15:haksızlık gibi geliyo bana :ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:

aöf bürosuna gidicem kayıt yenilemeye ve başka işlerimde var canımmm :24::24:

ordan iş yeri o kadar ters kiii işim uzun sürerse gelemem zaten iş yerine arayıp derim artık napıyımm :45: burda tüm birimlerde izin almak kebappp herşey için izin alıyolarrrr , ama biz odada iki kişi olduğumuz için zor izin alabiliyosun falann öenmli işim olduğunda bile izin alamaıştım , millet okullar açıldı çocugunu ılk gun okula goturecek dıye ızın alabılıyoo :15:haksızlık gibi geliyo bana :ssz::ssz:

sen muhasebedemisin eylül

Back
X