• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kız bebiş olsun da beş on kez gelin nolcek:1::1::1: bak mesela bugun uyumadım kocişim gittikten sonra işlerimi yaptım erkenden bitti geldim size ama uyuyunca zaman kalmıy:1:o cidden. şimdi esra erol başladı atv deyken daha eğlenceliydi sanki iş dönüşü sonuna denk gelirdim bakardım biraz şimdi biraz soğuk geliyo ama bende evde ses olsun diye açıyorum işte:31:

beklerim anacım niye beklemiyim:27::27: benimki sever mutfağa girmeyi. bak mesela bi hafta izinliydi ya evimize gelince beraber yaptık yemekleri hatta bi sebze çorbası yapmışız dehşetül vahşet oldu doyamadım hafif acı da oldu ohh canım çekti bi daha:27::27: sonra uyanamadım ben bi ara sabah baktım o hazırlamış kahvaltıyı uyandırıyo beni:16::16: bazende bi üşengeçiği tutar masadan tabğını bile kaldırmaz:27::27:

belki de ben bu çirkin şeyi çok kullandığımdandır:27::27::27: en sevdiğim smiley bu daaaa:27::27:

Cıks. biraz cin fikirli olduğumuzdan ve kafa aynı şeylere çalıştığından dolayı ciciiimmm :35:

vayysss, demek kahvaltılarda hazılanıyor he.:23:

cicim aylarından mı ki :9:

Aslında en doğrusunu yapıyo biliyo musun?

Öbür türlü kendini kaale alınmamış hissedebilir yani insan :17:

Üşengeçlikten değil benim ki, konu başka yere kayınca tekrar aynı konuyu gündeme getirmemek için yazmıyorum bazen :1:
biliyorum :39: :1: sanki öyle oluyo gibi ama senin dediğinde doğru bakıyosun konunun üstünden 50 konu geçmiş cevap yazsam ne olacak gibi bişey oluyo :9:
Bi uste yazdim canimm kusuruma bakma...

okudum canımmm o da öyle bir tepki beklemiyodu demek olsun en azındn şimdi düzellttiniz arayııı :21: sert çıkma sende öyle bi dahaaa :15: :9:

azcık sana şımarmak istemiş aslında canım, keşke öyle demeseydin :26:neyse barışmışsınız, unutun gitsin, hep iyi olun, gülün, sizeeee hepimizde mutluluk yakışırrr :16:
Oyleymis canim ama gec fark ettimm :))Neyseki simdi simartiyorumm napalimmGec olsun guc olmasinn :)))

Cıks. biraz cin fikirli olduğumuzdan ve kafa aynı şeylere çalıştığından dolayı ciciiimmm :35:

vayysss, demek kahvaltılarda hazılanıyor he.:23:

cicim aylarından mı ki :9:

olabiler:27::27: hazırlıyo valla canımcım belki şimdi tazeciğiz diyedir ama diyo inşallah hep böyle ilk günkü gibi kalırız bu birazcık da bizim elimizde :31:

o zaman hayırlı olsun :21::64:
Ben ne çok topiğe yazdım bugün böyle :62:

biliyorum :39: :1: sanki öyle oluyo gibi ama senin dediğinde doğru bakıyosun konunun üstünden 50 konu geçmiş cevap yazsam ne olacak gibi bişey oluyo :9:

okudum canımmm o da öyle bir tepki beklemiyodu demek olsun en azındn şimdi düzellttiniz arayııı :21: sert çıkma sende öyle bi dahaaa :15: :9:
aynen :1: neyse olsun morincimide böyle kabul edelim :33: :9::9:
Oyleymis canim ama gec fark ettimm :))Neyseki simdi simartiyorumm napalimmGec olsun guc olmasinn :)))
aynen öyle bebeğim , olsun, arada olur öyle eyler :):):)
olabiler:27::27: hazırlıyo valla canımcım belki şimdi tazeciğiz diyedir ama diyo inşallah hep böyle ilk günkü gibi kalırız bu birazcık da bizim elimizde :31:
aşkınız hep böyle devam etsin :16::16:
o zaman hayırlı olsun :21::64:
Ben ne çok topiğe yazdım bugün böyle :62:

Aleyküm selam :3::3:

Nihahah :27: ikisininde azmine hayranım.hatta seninde.geriden gelip herkesi alıntılaman yok mu :33: delisinizzzzz :9:maaşşallah pskom tel.den bile upuzun yazar , maaşşallah. devam pisko :3: :9::9:
Hehehe:)))) Ozlediiimmm kiii sizleriiii Birde incime yazdigimm mailler vaaaarr :))))Paragraff paragrafff :)) diyom bu kiz bikmadi mi acabaa :pSeviyorumm sizlerii coooookkkk:29:... Tospamaa sira gelemedi bi turlu yazcam yazcam diyom baska bi yoruma cvp veriyorum pek...Tatlimm ben sana mailimi verimm bitanecik at barii catlarim kiii meraktann yoksa pazara kadarrr:/...Mende gelmek istiyom amaaaaa evinee :(( nasil olcak kiii

ahahah evet morinciminde geçmişe cevap vermesi varrr ben çok üşeniyorum kız geçmiş sayfaya cevap yazmaya :9:

moriii evet ümraniyeymiş gideriz inşallah :16:

niye üşenecekmişim ............. üşenmek diye bir kelime benım lügatıma ayda yılda bir girer oda keyiften. canım üşenmek isterse :21::21::21:

bencede gidelim kuzum çok merak ediyorum bırak fotoyu falan canlı canlı görelim :16: davetimizide aldık :36::1::1::1:

Ben gidiyorummmm görüşürüzzzz :54::54::54:
görüşürüzzzz, yine bekleriiizzz :1::1:
Hehehe:)))) Ozlediiimmm kiii sizleriiii Birde incime yazdigimm mailler vaaaarr :))))Paragraff paragrafff :)) diyom bu kiz bikmadi mi acabaa :pSeviyorumm sizlerii coooookkkk:29:... Tospamaa sira gelemedi bi turlu yazcam yazcam diyom baska bi yoruma cvp veriyorum pek...Tatlimm ben sana mailimi verimm bitanecik at barii catlarim kiii meraktann yoksa pazara kadarrr:/...Mende gelmek istiyom amaaaaa evinee :(( nasil olcak kiii
Sende özletmiştin kendini bitabenem, uzun uzun yorumlarını özlemiştiikkk :9:

pazartesiden itibaren dahada güzell olacak buralar, hissediyorum:52:

evet benım piskopatlığım uzun yazmak değil geriden gelmek :33::33::27:

hepimizin var bişeyleri işte.

benim yok ki yok yok yokkkk :35::35::35:

o zaman bundan sonra erkenden kalk gelll bizeee :10:

inşallah olur canımm ama biraz evliliğin tadını çıkar kızz ne acele ediyosunnn :9:

esra erol a uyuz oluyorummmm:15: , ama evet fox a hiç uymadı atv de daha iyiydiii :30:

bende bu ifadeyi pek sevmem çirkin evettt :27: :40: :9:
şimdi degil zaten yavrum bikaç ay daha bebişe beklicez:27::27: çirkin mirkin ama seviyorum valla ben:27::27: can sıkıntısı benimkisi kuzum
aynen öyle bebeğim , olsun, arada olur öyle eyler :):):)

aşkınız hep böyle devam etsin :16::16:

Aleyküm selam :3::3:[/QUOTE]

inş balum:16:

ivettttt aynen öyle:27::27: eşim diye demiyorum çok güzel bina yapar varsa boş arsanız kat karşılığı değerlendiririz :27::27: kocama iş paslıyım burdanda :9::9:

hadi cınımmmmmmmmm

bizim değilde benimkinin bir arsası var küçükçekmecede göle karşı kocaman çok güzel bir arsa ama nasıl değerlendireceklerini bilemiyorlar birtürlü :/
etrafına çok güzel villalar yapılmış diye satmayada kıyamıyorlar boş boş duruyor öyle.
söyliyimde bizimkiler bir görüşsünler bu konuyu :16:

olsun ya ben yınede söyleyecek sözüm varsa yazarım sizene alalalala :19::33::63::63::63:

görüşürüzzzz, yine bekleriiizzz :1::1:Sende özletmiştin kendini bitabenem, uzun uzun yorumlarını özlemiştiikkk :9:pazartesiden itibaren dahada güzell olacak buralar, hissediyorum:52: hepimizin var bişeyleri işte.benim yok ki yok yok yokkkk :35::35::35:
Hehehe:)))Bekle bizi pazartesiiiiii :))Gorusuruzz eylulcan :) iyi bak kendine

bencede bu sizin elinizde canım
ay ne güzel yaaaaaaaa. maşallah size.... hep böyle kalınnnn işallaaaa

sen herrr sabah işe gitmeden kahvaltı hazırlıyor musun eşine....

uff bende çalışmak istemem sadece evimle meşkul olmak isterim evlenince yaaa :26::16:

bencede bu sizin elinizde canım
ay ne güzel yaaaaaaaa. maşallah size.... hep böyle kalınnnn işallaaaa

sen herrr sabah işe gitmeden kahvaltı hazırlıyor musun eşine....

uff bende çalışmak istemem sadece evimle meşkul olmak isterim evlenince yaaa :26::16:

hoooofff bende! :37:

ama o işe giderken uyanmak istemem heralde, beneeneee :52:

Son düzenleme:
Back
X