• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

pikisi o zamannn görücem seni bir kaç ay a :129::9:

maşallah valla ne güzel cınımmm :16::16:
kız çalışırsam uğraşmam heralde o kadar yorgunluktan yemek yapacak hal kalmaz ama şimdi çalışmıyorum yapmak zor gelmiyo:27:

çok çeşt istiyo yani. :1: gerçi sen memnunsun:27:
öyle canım her gün her gün yapıcak olsam belki sıkılırdım ama iki güne bi yapıyorum zor gelmiyo:21:

tospı sen ısı bıraktınmı kuzum

bıraktım tabi kız şehir değiştirdim ya ben evlenince:27:

kız çalışırsam uğraşmam heralde o kadar yorgunluktan yemek yapacak hal kalmaz ama şimdi çalışmıyorum yapmak zor gelmiyo:27:

öyle canım her gün her gün yapıcak olsam belki sıkılırdım ama iki güne bi yapıyorum zor gelmiyo:21:

hıııemm oda doğru aferin tospiii ye :9:
nedıyım ama sıfrelı bu :) fazla tıkkat cekmesın

heaa anladımm dostlarrr :51:

aaaaahhh teyzemin bebişine mevlüt kurabiyesi yapmaya başladık dün annemle , eneem ben bir kötü oldum benimki yaptıklarım geldi aklımaaa
:30::30:

en ıyısını yapmıssın evde keyfıne bak bnde evlenıcem evde oturcam karar verdım sımdı:27::27::27:

siz siz ol sakınnnn müsade etmeyin onlara saygı gösterin ama kendi özelinizi muhafaza edin.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarr :3:

ooo sashaaa :3::3: nörüyonnnn
girlstarvk9.gif

sıkıntı cok buyuk hemde ama bende pes etcek goz yok valla yolarım o kadını baskalarını takım lıderlerı ne kdr ıyı bı bnmkı salak valla sanssızlıktan gıttım ordada bı pıslık cıktı onume varya , eskı ısyerımde yalvarıyo gerı gel dıye oh olsun gıtmıycem ıste . morııncım sennaasılsın ???
tospam gonuller bır olsun dogru dıon zaten ısını degstrcek bole olmaz dedım cocuga :20:

iyiyim canımmm ben bildiğin gibi iş aynı sevgili aynı aynı upraşlardayım :1:

neden değiştirecek kiişini işi ne çocuk kim nereden tanıştınız anlatsanaaaa :1:

öyle bi şansı varsa değiştirsin canım işini gücünü düzene soksun alsın seni:27:

ben de telaş yapıyodum düğün öncesi hazır değilim gibi hissediyodum bi evin üstesinden gelebilir miyim diyodum ama şimdi görsen sanki kırk yıllık ev hanımıyım ama teknolojik ev hanımı:27::27: kucağımda laptop karşımda tv bazende kulağımda telefon :27::27: sonra bi temizlik yemek bilmem ne turşu bile kurdum kız:27::27: içimde gizli bi ev hanımı büyütmüşüm meğer:27::27:

tospaaanın içindeki gizli ev hanımı çıktı ortaya :1::1:

Back
X