• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yyaaa ama hani çeyiz daşşş olacaktıkkk :25::25::25: :63::63:
e kuzum sende başla işte aldıkça bişiler burda paylaşırız
ayrıldınız diye hiç mi evlenmiceksin sankii
3 senede daha neler neler olcak Allah bilirr

bende açılmadı ki resimm:26:

:1::1::1::1:

Canım skılırsa napiim :17:

Yook kııız hiç olmadım her kış grip oluyorum didimmm :2:
hee anladım canımm...yok yaa niye acısın gözünü kapatçan olcak bitçek:29:

yanii tatlıımm...zaten yavaş yavaş cözüyorum benim ne şekilde giyinmemi yada davranmamı istediğinii
bir seferinde biz buluşmuştuk anneside biliyordu tabi anlamştı kadın telden aradı ver konuşim dedi annesi
ben dedim yaa yok olmaz utanyorum ben fln benimkide kapattı işte telefonu döndü bana diyor iyikide istemedin
dedim niye ki bana dedi annem dicek ki ne görgüsüz kız hemen isteyince aldı konuşuyor flnn:26:
hani ilk bakışta basit bir olay aslında ama beni ön yargıya kurban gitmekten kurtardıııı:27::27:
zaten çekingen birisiyimdir ama rahat bir anıma denk gelseydi alıp konuşsaydım yicektim damgayıı:30:
baya önemli onlarda gelinin çekingen olmasıı..kuzeni bir keresinde bir kızı annesiyle tanıştırmış
annesi demiş iki dünya bir araya gelse ben bunu almam demiş
ben sorduğumda sevgilim dedi ki kız hiç çekingen davranmamış hemen arkadaş gibi konuşmaya başlamış annesiyle
anneside kız gidince ay ne görgüsüz fln demiş kızın arkasından:27::27:

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

hadi yaaaaaaaaaaaaa

onlara göre kız çekingen olmalı ozamannnnnnn

değişikmişşş... çekingen olmayan kız için bu saygısız olur gibi bir görüşe sahipler bence
neyse sen yırtmışsın ama dikkat et kuzum bu önyargılar tehlikeli :1::18:

Back
X