Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hahaaaahhh hem erkeğe hem kıza konulabliyor sanırsam ama ben anlamlı bişi olsun isterim ya

Bi de ıı ıhhh çift isim koymıcam çocuğuma Allah nasip eder de o günleri görürsek zor oluyo ya

çift isim düşünürüm açıkçası. sadece biri kullanılıyo zaten

hahaaaahhh hem erkeğe hem kıza konulabliyor sanırsam ama ben anlamlı bişi olsun isterim ya

Bi de ıı ıhhh çift isim koymıcam çocuğuma Allah nasip eder de o günleri görürsek zor oluyo ya

aaaa çift isme bayılırım güzel oliyorrr

ferit i ayrıca seviyorum.bide levent seviyorum. ama bebekken bir komk olur

İçine babanne mi kaçtı lan senin eski türk filmelerinde kullanılan isimleri seviyosun

aaaa çift isme bayılırım güzel oliyorrr

Güzel olablir ama kullanılması açısından zor bence bnmde çift hiç sevmiyorum nefret ediyorum hatta
Alakasız isimlerim

Son düzenleme:

ferit i ayrıca seviyorum.bide levent seviyorum. ama bebekken bir komk olur
ben hiç düşünmedim yaa aslında ama msl arapça bir anlamı olan yada kuranda geçen bir isim çok koymak isteriimm
feyza ismi çok hoşuma gidiyor mesela yasin suresinde geçiyor ama benimkinin kuzeninin ismide feyza heralde koymam öyle
erkek ismi olarak sevgilime sorduğumda ne istersin diye yiğit demiştii... anasının kızlık soy adıymış bizimkininde öyle bir hevesi varmııışşş isim hoşuma gitti o yüzden ters tepki vermedim ama koyarmıyım onuda bilmem

hımmm benimde çift ismim ve çok uuyumlu ama biri kullanılıyor - iş yerinde bazı müdürler ikincisini söylüyolar kısa diye herhalde :44::103::103::103:

n blym la

yeni nesil isimleride hoşuma gidiyo eski de

aaaaa doğru ya ben bi tek senin gerçek ismini bilmiyorumm:26:

kv.gıcıklık olsun die koymazsın benca

Evet bende hem kuranda geçsin dinimizde yeri olsun istiyorm
Zor iş ya sen beğenirsin kocan beğenmez kocan beğenir sen beğenmezsin :18::18::18:

hımmm benimde çift ismim ve çok uuyumlu ama biri kullanılıyor - iş yerinde bazı müdürler ikincisini söylüyolar kısa diye herhalde :44::103::103::103:

Hmmm olablr ben sevmiyorum kçükten daha bi nefret ederdm şmdi alıştm
Çnkü tek isme alıştırdılar beni o ismimin oldğunu bile bilmiyodum bi de ilk isim kullanılmayan ismim okulda hocalar kaç defa bağırıyodu sonradan idrak ediyodum ağlayasım geliyodu bana öyle söylüyolar diye çocuk aklı işte
Gözlerm falan doluyodu ya

en iyisi ayşe fatma hayriye
ahaaha yok yok kalsın

hadi yaaa sende heee niye ağlıyon bende burda ilk başta bazı müdürler diğer ismimle seslenince bakmıyodum sonradan alıştım tuhaf olyo gerçekten

Son düzenleyen: Moderatör:

2.adını bn blmiyorum. :26:

yaz silersin hmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…