hahaaaahhh hem erkeğe hem kıza konulabliyor sanırsam ama ben anlamlı bişi olsun isterim ya
Bi de ıı ıhhh çift isim koymıcam çocuğuma Allah nasip eder de o günleri görürsek zor oluyo ya
ferit i ayrıca seviyorum.bide levent seviyorum. ama bebekken bir komk olur
hahaaaahhh hem erkeğe hem kıza konulabliyor sanırsam ama ben anlamlı bişi olsun isterim ya
Bi de ıı ıhhh çift isim koymıcam çocuğuma Allah nasip eder de o günleri görürsek zor oluyo ya
ferit i ayrıca seviyorum.bide levent seviyorum. ama bebekken bir komk olur
aaaa çift isme bayılırım güzel oliyorrr
ben hiç düşünmedim yaa aslında ama msl arapça bir anlamı olan yada kuranda geçen bir isim çok koymak isteriimmferit i ayrıca seviyorum.bide levent seviyorum. ama bebekken bir komk olur
aynen yaramazz :100::100:
erkek ; efe , berk , semih, emir
İçine babanne mi kaçtı lan senin eski türk filmelerinde kullanılan isimleri seviyosun
Güzel olablir ama kullanılması açısından zor bence bnmde çift hiç sevmiyorum nefret ediyorum hatta
Alakasız isimlerim
İçine babanne mi kaçtı lan senin eski türk filmelerinde kullanılan isimleri seviyosun
Güzel olablir ama kullanılması açısından zor bence bnmde çift hiç sevmiyorum nefret ediyorum hatta
Alakasız isimlerim
ayyyy efeler cok yaramaz olur bacım.
aaaaa doğru ya ben bi tek senin gerçek ismini bilmiyorumm:26:İçine babanne mi kaçtı lan senin eski türk filmelerinde kullanılan isimleri seviyosun
Alakasız isimlerim
ben hiç düşünmedim yaa aslında ama msl arapça bir anlamı olan yada kuranda geçen bir isim çok koymak isteriimm
feyza ismi çok hoşuma gidiyor mesela yasin suresinde geçiyor ama benimkinin kuzeninin ismide feyza heralde koymam öyle
erkek ismi olarak sevgilime sorduğumda ne istersin diye yiğit demiştii... anasının kızlık soy adıymış bizimkininde öyle bir hevesi varmııışşşisim hoşuma gitti o yüzden ters tepki vermedim ama koyarmıyım onuda bilmem
ihihih bilmem ki efe yi de tek sevmiyorum ama başına sonuna bişey uydurmak gerekirçok kısa isimleri sevmem
ben hiç düşünmedim yaa aslında ama msl arapça bir anlamı olan yada kuranda geçen bir isim çok koymak isteriimm
feyza ismi çok hoşuma gidiyor mesela yasin suresinde geçiyor ama benimkinin kuzeninin ismide feyza heralde koymam öyle
erkek ismi olarak sevgilime sorduğumda ne istersin diye yiğit demiştii... anasının kızlık soy adıymış bizimkininde öyle bir hevesi varmııışşşisim hoşuma gitti o yüzden ters tepki vermedim ama koyarmıyım onuda bilmem
hımmm benimde çift ismim ve çok uuyumlu ama biri kullanılıyor - iş yerinde bazı müdürler ikincisini söylüyolar kısa diye herhalde :44::103::103::103:
ahaaha yok yok kalsınen iyisi ayşe fatma hayriye
Evet bende hem kuranda geçsin dinimizde yeri olsun istiyorm
Zor iş ya sen beğenirsin kocan beğenmez kocan beğenir sen beğenmezsin :18::18::18:
Hmmm olablr ben sevmiyorum kçükten daha bi nefret ederdm şmdi alıştm
Çnkü tek isme alıştırdılar beni o ismimin oldğunu bile bilmiyodum bi de ilk isim kullanılmayan ismim okulda hocalar kaç defa bağırıyodu sonradan idrak ediyodum ağlayasım geliyodu bana öyle söylüyolar diye çocuk aklı işte
Gözlerm falan doluyodu ya
n blym la
yeni nesil isimleride hoşuma gidiyo eski de
aaaaa doğru ya ben bi tek senin gerçek ismini bilmiyorumm:26:
ahaaha yok yok kalsın
hadi yaaa sende heee niye ağlıyonbende burda ilk başta bazı müdürler diğer ismimle seslenince bakmıyodum sonradan alıştım tuhaf olyo gerçekten
Evet bende hem kuranda geçsin dinimizde yeri olsun istiyorm
Zor iş ya sen beğenirsin kocan beğenmez kocan beğenir sen beğenmezsin :18::18::18:
Hmmm olablr ben sevmiyorum kçükten daha bi nefret ederdm şmdi alıştm
Çnkü tek isme alıştırdılar beni o ismimin oldğunu bile bilmiyodum bi de ilk isim kullanılmayan ismim okulda hocalar kaç defa bağırıyodu sonradan idrak ediyodum ağlayasım geliyodu bana öyle söylüyolar diye çocuk aklı işte
Gözlerm falan doluyodu ya
Ediz ferit falan gidince ahaa dedm bu hangi şehrin ninesi
Aaa :26:
Bende snin eylolin de bilmiyorum :26:
Dur yazıyım özelden
Ediz ferit falan gidince ahaa dedm bu hangi şehrin ninesi
Aaa :26:
Bende snin eylolin de bilmiyorum :26:
Dur yazıyım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?