• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kartal abla'yı hatırladınız mı?:3:

Akışta yakaladım mesaj attım. uğrayacağım topiğe dedi. Sanırım bebek düşünüyor ya da hamile bilemicem tam olarak :1:

Gelsin bakalım aydınlarnırız :1:

aaaaaaaaa evet hatırlıyorum hemşireydiiiiii bebeğide vardıı
ikinciyimi düşünüyorrr

gelsin yaaa özledikkk

$komik-aşk-karikatürleri.webp :27::27::27::27::27::27::27:

sor bakiyim.zor olmasın:27::27::27:

Çookk zor bi soru :27::27:
Çevremde hiç olmadığı için blmiyorum :26:

Şidmi önce tanışma oluyo snra isteme tarihi kararlaştırılıyo snra ayrı nişan tarihi mi kararlaştırılıyo

Nasıl oluyo laan 3 defa ayrı mı geliyolar :26:

Şidmi önce tanışma oluyo snra isteme tarihi kararlaştırılıyo snra ayrı nişan tarihi mi kararlaştırılıyo

Bebişim değişiyor ki o.

kendimizden örnek vereyim hemencik.

ablamınkinde önce bayanlar geldi. ( kv.hala.görümce) daha sonra eşlerle beraber geldiler. bu kez damatta geldi . ne zaman isteme olur vs. o konuşuldu.

3.gelişindede isteme ve söz oldu.

bazıları2. gelişte istiyorlar. bazılarında damat tek başına aileyle tanışmaya geliyor.

önce tanışmaya gelirler ; isteme-söz tarihi kararlaştırılır , nişanda üstü kapalı konuşulur sonra nişan tarihi kararlaştırılır benim bildiğim :28: zaten artık çiftler tarihleri kndi kararlaştırıp ailesine sçylediği için aileler sadece neyi nasıl yapalım kısmını konuşyolr :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebişim değişiyor ki o.

kendimizden örnek vereyim hemencik.

ablamınkinde önce bayanlar geldi. ( kv.hala.görümce) daha sonra eşlerle beraber geldiler. bu kez damatta geldi . ne zaman isteme olur vs. o konuşuldu.

3.gelişindede isteme ve söz oldu.

bazıları2. gelişte istiyorlar. bazılarında damat tek başına aileyle tanışmaya geliyor.

Hmmm yani sen nasıl istersen öyle mi tanışmaya geldiklerinde söz snra da nişan tarihi kararlaştırma olur mu ki :26:
Bilemedim ben bu işleri sen nasıl yapcan :27::27::27:

Back
X