Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hahahah sizin evdeki kalemlikte tahta kalemleri tebeşir falanda mevcuttur demi

KK' da yılbaşı çekilişi yapıyorlarmış, sizin katılmıyor musunuzzz??:26:

ahh nasıl boşverim çirkinimii
kız valla geberiyom hasretinden artık
yeminle isyan edecem buluşamadık gitti yaaaa

evet canım okudum biraz ama seninki gelebilir isterse , mesela bayramda neden gelmedi :26: ailesinden çekiniyormuş ama çocuk değil sonuçta istese gelemez miiii

Valla benim bayramımı hiç sorma bu bayram yaşamadım gibi birşey oldu..

O yüzden bu sorunu pas geçiyorum..

Seni dün çok çekiştirdimmmmmmmm

Didim ki p beyaz pantulunu giymiştir düğün düğün geziyidir dedimmm

Bizde bu topic içindekilerle bi yılbaşı çekilişi yapsak olur mu acaba..

En azından birbirimizi tanıyizzzz

Beyaz giymedim, ispanyol paça kot giydim. Elbisede giymedim yani, ama topuklu giydim nijhahahahah

Hahahah sizin evdeki kalemlikte tahta kalemleri tebeşir falanda mevcuttur demi
yok onlar tarih oldu ama evin her köşesinde nerdeyse bunlardan var
tahtalar beyaz bunlarla yazıyolar tahtaya

KK' da yılbaşı çekilişi yapıyorlarmış, sizin katılmıyor musunuzzz??:26:
yurtdışı katılamıyomuş canım ben görmüştüm ama kargo zor oluyomuş bende bidaha girmedim hiç topice

evet canım okudum biraz ama seninki gelebilir isterse , mesela bayramda neden gelmedi :26: ailesinden çekiniyormuş ama çocuk değil sonuçta istese gelemez miiii
kızdığım noktada o ya zaten küçük çocuk gibi hep bahane üreterek geliyor istanbula...
bizim buluşmamızı onun eğitimiyle birlikte olsun diyor istanbula gidiş geliş tek sefer olsun diye
yoksa önce eğitime sonrada gezmeye izin vermezlermiş eğitimde gittin şimdi niye gitçen diceklermiş

eğitimle normalde hafta sonları oluyor hep biz bayramda buluşacaktık bayramda zaten cuma günü bitiyor
ben evime gelecektim o da cumartesi pazar eğitimine gidip memleketine geri dönecekti
ama bayram nedeniyle iki günlük eğitimi pazartesi ve salıya almışlar
müdürde hafta içi diye izin vermedi birde bayram sonrası yoğun olcak tek gişeci baş edemez diye iptal ettirdi eğitimini
bizim iş de yattı tabi... şimdi bakalım nolcakk... yıllık izni anca mayısta dayanabiliyosa o zamana kadar buyursun dayansın...inat değil mi ben bişe demicem

aaaa çok şaşırdımm ben kuzum :26: erkek sonuçta ailesine ne diye bahane uyduracak ki sen kız halinle buluşmalara kalkıyorsun ama çok yanlış buluşmak isteyen bir yolunu bulur :26:
ailesi öyle desin ne olucak işlerim var desin istanbulda , mayısa daha çook var nasıl olucak böyle ben olsam ; sevmiyosun özlemiyosun ki buluşmak için çabalamıyosun uğraşmıyosun a getirirdim konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…