Basma basmaa.
Basma.
Al gırdın gırdın .
Sıfatları aklıma geldi şimdi hahahahah
Bende okula giderken Salsa Trendy falan alırdım. hatta dergiye göndermek için foto cekilmiştik sınıfta ama göndermemiştikutandıran anlar vardı dergide. erkekler okurdu hep
açsana canım bitane yaaa...:26:
hiç gelmesinler
başıma birde burdan musallat olduğunu düşünemiyorum
Ne çektim ben yaaa
hmmm daha pratikmiş sanırım...
böyle alıntıla cvp ver fln..
gerçi iki kişi olsak tamam da bu şekildede kimse kimseye yetişemezdi ortalık karışırdı
iiyi böyle iyi
Şu topiğin kapısına cıva asalım şaşamkötü niyetliler , niyetlerini dışarda bırakıp girsinler topiğe.
evet o kızsözlendi ya çeyiz namına bişeysi de yok durumları da yokk söz hediyesi tadında annemle ikimizin adına hayır işlerine adadım kendimi askılardan kendime de alıcam da alırken sanada aldım falan hesabıı
evet pahalı bişeye gerek yok askılıkla yanına bişey bulayım bennn
bence kötü niyeti olanlar hiç gelmesinler
Onlarlamı uğraşcaz ayol
Hele hele samimiyetsiz yada nasıl yalakalık edceğini bile bilemeyen vıcık vıcık insanlar hepten uzak olsun bizden
Bu güne kadar hep hatır için b*k yedim her dediğini dinledim bazılarınında daha burda çekemem anacım
Kafamı dinlemeye dostlarımla eğlenmeye geliyorum ben buraya
KALK kız çay koy içelim
heh aynen öyle birşeydi canımBen biliyorum galiba annem hep yapıyo sütlü çok hafif bi tatlı oluyo irmik tatlısı diye ona diyoruz biz üzerine de tarçın ohhh mis
canım gizlersin profilini kimse görmez bilmez ekleyemez zatenBen facebook açsam benimkiyle günde 18 saat kavga ederiz
merak ettim şimdi acaba nasılmışş:44:yok bi karışıklık olmuyodu kız
Gayet pratik ve zevkliydi
eğer hiç bişeyi yoksa askı ve o minnak havlu cok bast durur.
sen al bunları ama yanına bişi daha ekle. ne bileyim kurabiye tabağı var mesela çift katlı bak o olabilir.
eğer hiç bişeyi yoksa askı ve o minnak havlu cok bast durur.
sen al bunları ama yanına bişi daha ekle. ne bileyim kurabiye tabağı var mesela çift katlı bak o olabilir.
Bende okula giderken Salsa Trendy falan alırdım. hatta dergiye göndermek için foto cekilmiştik sınıfta ama göndermemiştikutandıran anlar vardı dergide. erkekler okurdu hep
bende çok salsa dergisi okurdum
Cıvanın anlamında o ya, ondan öyle gelsinler didim. yoksa öyleleri hiç gelmesinler tabisi.
nokta.
Çayyylaaarr gelsiin.
kızlar kimler istanbulda ?
Ocak ta inşallah İstanbula geliyorum bi buluşmamı ayarlasak ?
ooooben ve morim istanbuldaaaa gel kızzz
ben sıcak çikolata içebilirmiyiimmmbugün çay günü milli ve dini içeceğimiz o olsun
Sashammmm çok atarlı gördüm senibence kötü niyeti olanlar hiç gelmesinler
Onlarlamı uğraşcaz ayol
Hele hele samimiyetsiz yada nasıl yalakalık edceğini bile bilemeyen vıcık vıcık insanlar hepten uzak olsun bizden
Bu güne kadar hep hatır için b*k yedim her dediğini dinledim bazılarınında daha burda çekemem anacım
Kafamı dinlemeye dostlarımla eğlenmeye geliyorum ben buraya
KALK kız çay koy içelim
heh aynen öyle birşeydi canım
bi ara senden alırım o zaman tarifini ben hakkaten beceremedim yaa
birde tepsiden kesip tabağa alıyosun o kesmeyi hiç beceremedim hep yapıştı
canım gizlersin profilini kimse görmez bilmez ekleyemez zaten
nişanlına öyle dersin nolcak ki kendi resminide koymazsın olur biter
benim facede bomboşş
merak ettim şimdi acaba nasılmışş:44:
ben sıcak çikolata içebilirmiyiimmm
en çikolatalısındaaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?