Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Şu topiğin kapısına cıva asalım şaşam kötü niyetliler , niyetlerini dışarda bırakıp girsinler topiğe.

bence kötü niyeti olanlar hiç gelmesinler
Onlarlamı uğraşcaz ayol
Hele hele samimiyetsiz yada nasıl yalakalık edceğini bile bilemeyen vıcık vıcık insanlar hepten uzak olsun bizden
Bu güne kadar hep hatır için b*k yedim her dediğini dinledim bazılarınında daha burda çekemem anacım
Kafamı dinlemeye dostlarımla eğlenmeye geliyorum ben buraya
KALK kız çay koy içelim

eğer hiç bişeyi yoksa askı ve o minnak havlu cok bast durur.

sen al bunları ama yanına bişi daha ekle. ne bileyim kurabiye tabağı var mesela çift katlı bak o olabilir.

Cıvanın anlamında o ya, ondan öyle gelsinler didim. yoksa öyleleri hiç gelmesinler tabisi.

nokta.

Çayyylaaarr gelsiin.

Ben biliyorum galiba annem hep yapıyo sütlü çok hafif bi tatlı oluyo irmik tatlısı diye ona diyoruz biz üzerine de tarçın ohhh mis
heh aynen öyle birşeydi canım
bi ara senden alırım o zaman tarifini ben hakkaten beceremedim yaa
birde tepsiden kesip tabağa alıyosun o kesmeyi hiç beceremedim hep yapıştı

Ben facebook açsam benimkiyle günde 18 saat kavga ederiz
canım gizlersin profilini kimse görmez bilmez ekleyemez zaten
nişanlına öyle dersin nolcak ki kendi resminide koymazsın olur biter
benim facede bomboşş

yok bi karışıklık olmuyodu kız
Gayet pratik ve zevkliydi
merak ettim şimdi acaba nasılmışş:44:

sen al bunları ama yanına bişi daha ekle. ne bileyim kurabiye tabağı var mesela çift katlı bak o olabilir.

hımm ne olabilir bilemedim şimdiii :26: ahh ahh havlulara bakarken bir kötü oldummm

mutfak için bişeyler bende düşündüm ama şimdi orta yerdne abes olur dedim kendi kendime bilmiyirim bakıyorum bişeyler bulursam göstercem size

ben evlenirken bene hediye isterim ona göre
Senin kına organizasyonunuda ben yapiciim haberin olsun

Bende okula giderken Salsa Trendy falan alırdım. hatta dergiye göndermek için foto cekilmiştik sınıfta ama göndermemiştik utandıran anlar vardı dergide. erkekler okurdu hep

bende çok salsa dergisi okurdum

Hııııh salsa trendy gazete ekiydi ucuz dergiydi onlar
Ben lisede hey girl liseden mezun olunca cosmo girl şimdi posta gazetesi magazin eki hahahhhh
Ayy hatırlıyorum da salsanın en arka sayfasında burçlar vardı. Lise 1 flndım heralde benimkinin burcunu okuyup hayaller kuruyodum aşkla ilgili bişey yazarsa hemen acaba barışırmıyız diye dalıp giderdim

Sashammmm çok atarlı gördüm seni

Bizimki kalıp gibi oluyo bıçakla kesiyoruz hiç dağılmıyo yapışmıyo annemden alırım tarifini

Aslında var ama ikimizde dondurduk şimdi ben açsam o da açıcak sonra ben ondan kızları o benden erkekleri temizleticek sonra biri eklese fotoğraf beğense birbirimize giricez oyy içim şişti anlatırken bile
Kıskançlık başa bela kızım iyisi mi biz bulaşmayalım o işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…