Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aferin sana Eylülüm sana yaşattıklarını barışırsanız 2 gün sonra eski haline döneceğini düşün

Evet sinir bozucu ama hemen ulaşamamak cazip kılıyodu

hadi ya...

sonunda sürttü burnu desene
canım sakın taviz verme
kıymetini iyice idrak etsin bakalım
eğer taviz verirsen en fazla 1 2 hafta içinde eski haline döner sakın bak dinle bizi

evet evet oda farkında zaten nasıl güvenini kazanıcam ben ne yapıacam falan diyor seni ne kadar sevdiğimi sensiz olamayacaoğımı anladım sen ayrılıgı hemen kabullendın bende bu zamana kadarcesaret edemedım falan dıyo bende eskı seylerı acıyorum hep yuzune vuruyorum pofff aklımı karıstırdı yıneeee

aaaa o neymiş yaa ne sininir bozucu

ekşide öyle kuzum bende çok sırada bekledim sonra pes ettim arada bi şey bakıcağım zaman ordan bakıyorum o kadar ama itü sözlük öyle değil o 10 giri girince zaten üye ediyodu seni ama sanırım şimdi birinin davet etmesi gerekiyo üye olabilmek için. üye olmak istersen bi mesaj kadar uzağındayım

İnşallah barışmazsın. sondu ve bitti eylülüm. sana yaşattıklarını unutma. bu zamana kadar gezdi tozdu günnünü gün etti. sen kötüyken senin yanında olmadı. o cocuk seni hiç haketmiyor. sakın affetme. gene üzülen sen olursun

hadi ya...

sonunda sürttü burnu desene
canım sakın taviz verme
kıymetini iyice idrak etsin bakalım
eğer taviz verirsen en fazla 1 2 hafta içinde eski haline döner sakın bak dinle bizi
bence 1-2 hafta bile çok...:26:

Aklın karışmasın Eylülüm ne olur bak bu kadar kişi senin iyiliğin için uğraşıyoruz ne güzel onun gerçek yüzünü görmeye başlamıştın şimdi yine eski haline dönme sana ettiği hakaretleri düşün
Aslında bu kadar karışmak istemiyorum ama inan seni sevdiğim için iyiliğini istediğim için

Ben cıkıyorum millet. Yarın burdayım.

Eylülcüm sakın kızma bana. lunnanında dediği gibi iyiliğin için.

Öpüyorum hepinizi. Allahaısmarladık

Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını
Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını
Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten
Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen
Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden
Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen
Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları
Sonra polise derim öldürmüş masumları

Broooooooonz geri dööööööön

hayır hayır

sakın karıştırmasın aklını sakınnn

seni nekadar üzdüğünü haketmediğin şeyleri sana nasıl yaşattığını düşün

hehe sağol kuzum çok msiafirperver gördüm seni:)

bankadan açlımıyor şimdi akşa eve gidince bir bakayımda
kkdan vakit kalmaz zaten başka sitelere ya neyse

güle güle yavrum selametle inşallah. eylülommmm bende son derece hak veriyorum kızlara bir değil iki değil ben seni tanıdığımdan beri bu çocuk söz verip seni üzmeye devam ediyo. artık müsaade etme buna canım

ne güzel bir şiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…