• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bana da vantilatör üflüyoo:27::27: öğlen olsa da klima üflese serin serin diye bekliyorum:27::27:

günaydın lovel hoşgeldin:3:

ben öyle hepsini tek bi markadan almak istemiyorum aslında hani o marka hangisinde iyiyse onu ordan alayım diyorum. mesela ütü için philipsten şaşma diyorlar ya da çamaşır makinesi için boschtan şaşmayın diyolar o şekilde düşünüyoduk. ama seninkiler pek güzel görünüyomuş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşalalh:16:

ahahaha daha acmıyolar mı öğlen olmadan klimayı :ssz:
böyle böyle zengn oluyo heralde bu insanlar :1:

Kızlaaar günaydın yoklamaya geç kaldım naber:3:
günaydınn canımmm napıyosunnnn :13:
boşver kızz rahat bırak cocugu gezsn eglensin cok sıkma :23::23:
gerk yok oyle kavgaya falan :1::1:

bananee :1: o da beni sıkıyo ben arkadaşımla iftar yapsam sorun çıkardı amaa intikamım acı olucak bi gitsin de köye neler ediiciiiyiiim nelerr :23: :32:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilginçmiş hee bir değil iki değil bence de sen bi topik aç canım hem bizde öğrenmiş oluruz:1::1:

sıcağı sen bi de bana sor yavrum üstüne bi de nem ekle:ssz::ssz: var mı antalyada da nem?

bak mesela yemek takımımı tencere setimi falan direk aldığım mağaza ücretsiz kargoyla teslim ettiler nişanlıma ne güzel kaç kutudan kurtuldum. şimdi bi yer bulsam yine böyle alışveriş yapıyım topluca alıyım bütün küçük ev aletlerimi onlar gönderse yine nişanlıma güzel olur:27::27: sen aldın mı elektronikleri canım, aldıysan hangi markadan aldın?

kızlar
topic nasıl açılıyor bi söylesenize banaaa

$Ekran Alıntısı.webp :40:

Sen başı boş bırakırsan kaçar tabi:1: Boncuğum napıyosun yoktn ortalarda

İşlerimi hallettim.
Biirde tozlu'dan kardeşime t shirt almıştım, onlar geldi.
Anneme eşarpta almıştım , çok güzel çıktı malı falan .
Ay eve gideyim bi an önce, sevindireyim :16:

İşlerimi hallettim.
Biirde tozlu'dan kardeşime t shirt almıştım, onlar geldi.
Anneme eşarpta almıştım , çok güzel çıktı malı falan .
Ay eve gideyim bi an önce, sevindireyim :16:

Ne güzel yapmışsın tatlım. Güle güle kullansınlar inş. Eee kendine bişey almadın mı

Şekil A'da üst köşede görüldüğü üzere:1::1:

aynenn:1: morincim topic mi açıyo kiii :44:

kızlarrr ben çook güzel fırında elma dilim patates tarifi aldımm eve gidince yapiciiiimmm bir tabak yapıcam hepsini yicem işte ohh :56::56::90:

aynenn:1: morincim topic mi açıyo kiii :44:

kızlarrr ben çook güzel fırında elma dilim patates tarifi aldımm eve gidince yapiciiiimmm bir tabak yapıcam hepsini yicem işte ohh :56::56::90:
Bende eve gidince iftara ne ypsak diye düşünüyorum hep.
Söyle bakayım tarifi :3:

yettimmmmm gariiiiiiiiiiiii :10:

Açılın ben doctorıııımmmm:10: :27::27:
hoşgeldin fıstık, naber?

yettimmmmm gariiiiiiiiiiiii :10:
hoşgeldinnn tatlımmmm :3:neler yapıyosunnn :13:
Bende eve gidince iftara ne ypsak diye düşünüyorum hep.
Söyle bakayım tarifi :3:

bir kızartma bir fırında tarifi yazıcıdan çıkarttım :1:, artık annem hangisini derse ama fırında daha güzel oluyo nasıl canım çekti anlatamamm :56:
link göndereyim de ordan bak canımmm :21:

http://www.lezzetli.com/yemek-tarifleri/sebze-yemekleri/sebze-kizartma/elma-dilim-patates
http://www.oktayustayemektarifleri.com/firinda-elma-dilimli-patates/

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X