bizim kız kafaya koymuş vallaDüğün arifesinde ne telefonu yahu çeyiz yapsın azıcık :)
kuzum bugün salı
sağol canım benim geçecek inşAllah
sen napıyosun bakalım nasılsın
hala telefon mu alcam diyosun yoksa çeyize odaklandın mı artık
Düğün arifesinde ne telefonu yahu çeyiz yapsın azıcık :)
bu arada biz tanışmıyoruz sanırım
heheanlıyorum canım seni estağfurullah hiç kusura bakılcak bi durum yok canım
hıı dimi nişanlandım flnkomşu Allah senii.... önemsiz birşeymiş gibi.. ay nolsun işte bacım
canım valla hiç almıyorum ağrı kesici
çekiyorum acısını malesef mazoşistim ben
şaka bi yana gerçekten yaşım biraz daha küçükken kullanıyodum
ama kanda değişiklikler farkedince bıraktım çok çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum..
ki mesela beni ağlatana kadar şiddetli sancılarım oluyor hatta ama yinede mecburiyet saymıyorum bunu bildiğin çekiyorum işte
bizim kız kafaya koymuş valla
önce telefon diyor başka birşey demiyor
hıı dimi nişanlandım flnkomşu Allah senii.... önemsiz birşeymiş gibi.. ay nolsun işte bacım
Nsıl ya. siz niye calışıyorsunuz o zaman. haksızlığa bak. ya hepiniz çalışın ya da hiç biriniz gelmeyin.
bak nasıl sinirlendim .
Bi an gel dön gel hepp geeeelllll.
21 gün sonra geliyor canım, çok az kaldı.
İnciden alıyorum haberleri. maaşallah. hep mutlu olun canım , evlendinde 1 ayı gecti beee
bu arada biz tanışmıyoruz sanırım
heheanlıyorum canım seni estağfurullah hiç kusura bakılcak bi durum yok canım
canım valla hiç almıyorum ağrı kesici
çekiyorum acısını malesef mazoşistim ben
şaka bi yana gerçekten yaşım biraz daha küçükken kullanıyodum
ama kanda değişiklikler farkedince bıraktım çok çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum..
ki mesela beni ağlatana kadar şiddetli sancılarım oluyor hatta ama yinede mecburiyet saymıyorum bunu bildiğin çekiyorum işte
Aman yollarını gözlemiceksin en azından bebeğim yanyana olcaksınuz Buda iyi bişey :)Varan 1.
Askerden gelince hep bu cümleyi duycaz. ama düğün 2015 de. 2014 mayıs gibi isteme olcak diye düşünüyoruz bakalım. Hayırlısıyla
Haha yok öyle bişey battaniye alsın çarşaf takımı falan alsın :)bizim kız kafaya koymuş valla
önce telefon diyor başka birşey demiyor
Valla hala telefondayım ben. AKşam benimkine diyorum ki şimdi s4üm olsa oyun oynardım çok sıkıldım. Biz kıza evlenicez diyoruzo hala oyun peşinde diyo
Evet canım sinir bozucu olan bu dün aksam indim asagı anladıgım kadarıyla tatil onlara zile basmadım ama anahtarı bana vermelerinden belli oluyordu..
evet ben boncugun diger topiginden 2014-2015 gelinleri22 yasım istanbulda yasıyorum dedigim gibi ismimde eda
Aman yollarını gözlemiceksin en azından bebeğim yanyana olcaksınuz Buda iyi bişey :)
Haha yok öyle bişey battaniye alsın çarşaf takımı falan alsın :)
Yaaa gördün mü enişte ne kadar ciddiyetle bakıyor konuya :)
hani hazirandı kıızzVaran 1.
Askerden gelince hep bu cümleyi duycaz. ama düğün 2015 de. 2014 mayıs gibi isteme olcak diye düşünüyoruz bakalım. Hayırlısıyla
ahahah e çocuk haklıııııııııValla hala telefondayım ben. AKşam benimkine diyorum ki şimdi s4üm olsa oyun oynardım çok sıkıldım. Biz kıza evlenicez diyoruzo hala oyun peşinde diyo
valla canım başa gelince çekiyosun mecburCiddi misinben majeziksiz atlatamam. ilk gün 1 tane alırım. gecirir bidada ağrımaz hiç.
Nasıl duruyosun ya, ben duramıyorummmm
mehirde iste bariŞart koşucam s4 almazsan varmam sana diye
hımmm ne güzel bende kısmetse 2016 geliniyimEvet canım sinir bozucu olan bu dün aksam indim asagı anladıgım kadarıyla tatil onlara zile basmadım ama anahtarı bana vermelerinden belli oluyordu..
evet ben boncugun diger topiginden 2014-2015 gelinleri22 yasım istanbulda yasıyorum dedigim gibi ismimde eda
hani hazirandı kıızzçaktırmadan sürekli öne alıyosun tarihii
ahahah e çocuk haklııııııııı
valla canım başa gelince çekiyosun mecburçok nadir kullanıyorum gerçekten
doğum sancısına alıştırma yapıyorum ben öyle söyliyim sana
mehirde iste baritöbe töbe
hımmm ne güzel bende kısmetse 2016 geliniyim
22 yaşındayım bende yurtdışnda yaşıyorum
ahh ahh ben neler vermezdim şimdi nişanlı olmak içinHıı dimi nişan yokken bu çocuk beni almycak diye ağlaşıyodum şimdi bende nişanladndım işte ne olsun hahahaa
Kaç kişiisiniz şuan.
hayırlısıyla inşallah canımhani hazirandı kıızzçaktırmadan sürekli öne alıyosun tarihii
ahahah e çocuk haklııııııııı
valla canım başa gelince çekiyosun mecburçok nadir kullanıyorum gerçekten
doğum sancısına alıştırma yapıyorum ben öyle söyliyim sana
hımmm ne güzel bende kısmetse 2016 geliniyim
22 yaşındayım bende yurtdışnda yaşıyorum
takip ediyorum seni bak uyuyoz sanmaahahahamart-nisan-mayıs-haziran. bu aylarda heran herşey olabilir
ben sizin topice hiç uğramadım daha önce3 kişi zaten biz hep 3+1 kişiyiz ( patron yarım gün genelde )
hayırlısıyla inşallah canım
yasıtmısız ne güzel
annesi alıyodur artıkAman yollarını gözlemiceksin en azından bebeğim yanyana olcaksınuz Buda iyi bişey :)
Haha yok öyle bişey battaniye alsın çarşaf takımı falan alsın :)
ben sizin topice hiç uğramadım daha önce
hiç kendimi evlenecekmiş gibi hissetmediğim için
bide benim baya var sizden daha geç evlencem:26:
ayy çok isterim gerçekten ama kızlar sanki çok erken davranıyorlarolsun canım sende biz evlenmeye baslayınca topik acarsın 2016 gelinleri diye modada girmiş olursun
O kadar ciddi olmasın bananeee istiyoruuuum şuanki ruh halimi anlatan smiley işte tam olarak bu:84::84::84:Haha yok öyle bişey battaniye alsın çarşaf takımı falan alsın :)
Yok mehir istemem gözüm parada pulda değil bi telefondaahahah e çocuk haklııııııııı
Valla dereyi geçtim ön tapuyu aldım rahatımahh ahh ben neler vermezdim şimdi nişanlı olmak için
sen dereyi geçtin tabi ay nolsun işte nişanlandım bende şekerim havasında bizim kız
Bişey diyim mi bende hiç evlenicek modda hissetmiyorum kendimi tarih koyulmadı diye heralde:44:ben sizin topice hiç uğramadım daha önce
hiç kendimi evlenecekmiş gibi hissetmediğim için
annesi alıyodur artık
bizimkinin gözü s4 ten başka bişe görmüyo malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?