Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ama amaa amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Y a çok güzel dimi pc ekranında böyle el sallıyorum onlara

Yok kız benim kv 100 kilo bana hep yedirmeye uğraşıyo istemem demiyo
Beğenmeme gibi bi şansı yok balım oğlu seni sevmiş ama yinede temkinli olmakta fayda var tabi

nescafe olarak ne mi var nescafe bi marka zaten yaaa
şuanda aklıma gelen nescafe var burda jacobs var (favorimdir) başkada vardırda şuan aklıma gelmiyoo:26:
bak akşam bunu içiyodu o çok güzel diye övdü durdu

ya konusu açılmışken ben takım elbise için aksesuar seti beğendim işte saat kemer fln
ama rengi kahverengi.. kendisi bankada hep siyah takım beyaz gömlek giyiyor kahverengi saat kemer hiç uymaz
yinede alim mi diye duğundum farklı olsun diye illaki kullanır bir gün bankada olmasıda gerekmiyor...

Yine ağzımın suyunu akıttınız
Sende kimsin ki yine diyorsuuun :26:
Dun getirdi pc yi canim ama vodemi ceketinin cebinde unuttu aksam acmadik pc yi benimde aklima gelmedi
Sabah pc yi aciyim Dedim vodemi bulamayinca arayip sordum tabi o da hatirladi ceketinde oldugunu
Hay allah seni akşam unutma yarın pc den gel artık

ben hemen gectim sayfayı. bugün şişçek bi tarafım yoksa...

Kuzum siyahı yok mu:26:

Sende kimsin ki yine diyorsuuun :26:

Hay allah seni akşam unutma yarın pc den gel artık

ben hemen gectim sayfayı. bugün şişçek bi tarafım yoksa...

Cidden ne oluyo bugün bize ya. Maşallah yeni misafirlerimizde eksik olmuyo Neyseki topiğimiz zengin tam takır değil

jacops a da shazilli ye de nescafe dediğim için drekt kahve değil de nescafe dedim beni bozmasanaaa

ben bimdeki VİP i seviyorum ya cok hafif

al tabiki illa işe giderken mi kullanacak. düğün olur nişan olur, adamceğiz iş dışında bi yere gitmiyor mu zaten sıkılmıştır siyahtan falan.

Cidden ne oluyo bugün bize ya. Maşallah yeni misafirlerimizde eksik olmuyo Neyseki topiğimiz zengin tam takır değil

ben 20 dk. sonra cıkacağım. topiğe sahip cıkın. en son cıkan iyice kitlesin , maaşşallah bugün dediğin gibi baya takipçimiz var

sen ne burcusun kuzum
akrep canıımmm
orası öyle canım tabide işte insan ister istemez stres yapyo:26:

Kuzum siyahı yok mu:26:
canım sormadım açıkçası başka renkte varmı diye bakınıyodum öyle denk geldim
ama siyah hep var zaten nebilim bütün saatleri siyah bütün kemerleri siyah
kahverengi alsam hiç bir şeye uyduramaz mı diyosun:26:

Son düzenleme:

Ben shaziliyi beğenmiyorum ya gerçi bi türk kahvesini içtim. Su gibi geldi. Ben yoğun seviyorum. Zaten nescafeyide sütsüz şekersiz içiyorum o yüzden sert olması lazım bana

niye uyduramasın ki. Açık renk keten pant. flan giymiyor mu ki? Bence erkeğin dolabında siyah ve kahverengi saat - kemer kessiiinlikle olmalı.

Ben shaziliyi beğenmiyorum ya gerçi bi türk kahvesini içtim. Su gibi geldi. Ben yoğun seviyorum. Zaten nescafeyide sütsüz şekersiz içiyorum o yüzden sert olması lazım bana

wuhuuuu cok sertsin bebeğiğmmm

Ben süt tozunu seviyorum. şeker kullanmam hiç.

ben 20 dk. sonra cıkacağım. topiğe sahip cıkın. en son cıkan iyice kitlesin , maaşşallah bugün dediğin gibi baya takipçimiz var
Bende artık 6.30da çıkıyoruuuuuuum heyoooo

Stres yapman doğal kuzum ya onlarda tatlı oluyo ama şimdi kafana takma böyle şeyleri
Güzelim kahverengi kemerde cüzdanda çok güzel duruyo. Ama bi lacivertle takabilir gibi geldi bana kullanışlı olur mu:26:

1 saat 1 saattir.

O ses Türkiye Gökhan style ---> Abiiii çoookkk iyi yaaağğ

alim alim canımda işte bende değişik olsun hazırda kahverengide bulunsun diyorum ama
sadece siyah takımları var krem rengi birşeyleri olsa neyse dicemde karar veremiyorum işte

sen tam kahvecisin canımm o zamann sert seviyosun

wuhuuuu cok sertsin bebeğiğmmm

Ben süt tozunu seviyorum. şeker kullanmam hiç.
İyi yapıyosun tatlım süt tozunuda olabildiği kadar az koy selülit yapmasın. Ayy ben çok korkuyorum selülitten:18::18:
niye uyduramasın ki. Açık renk keten pant. flan giymiyor mu ki? Bence erkeğin dolabında siyah ve kahverengi saat - kemer kessiiinlikle olmalı.

Klasik ayakkabıları nasıl hem kahve hem siyah var mı acaba? Mağlum erkeklerde bizim gibi 100 çift ayakkabı olmuyo

Sen bilirsin o zaman canımcım. Ama kullanılır illa ki.

Selülit kaçınılmaz bişi. zayıflardada olur illa kiii :26:

Tabiki orası öyle. bu yüzden piskom bi çiftte kahverengi ayakkabı alsın

1 saat 1 saattir.

O ses Türkiye Gökhan style ---> Abiiii çoookkk iyi yaaağğ
İlaç gibi geldi bu haber
Çooook seviyorum kahveyi tatlım. Bi ara nescafeyi bırakmıştım günde 4-5 bardağı geçiyodu. Bikaç gündür 1 bardak yine içmeye başladım. Ama türk kahvesinden aslaaaa vazgeçemem.

canım kullanmaktan tabiri caizse anasını aglatsın kemerin saatin demiyorum zatende işte kenarda köşedede kalsın istemiyorum
sürekli takımlarıda aksesuarlarıda siyah olduğu için kahve alim değişik olsun hazırda bulunsun diye düşünmüştüm ama alıcam sanırım
bankada siyah giyiyor hep de bronzumunda dediği gibi bayramda seyranda illaki kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…