Pc yi eve getirmicek mi canım? Biz sana yetişemezdik oysa ki
Y a çok güzel dimi pc ekranında böyle el sallıyorum onlara
Ama amaa amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anası bu cılııızzz ben bunu istemem der..
vicdanlı biriyse gel kızım ben seni doyurim tombik ol da der belki
aslında biliyomusun tanışmak için oraları görmek kültürünü tanımak için can atıyorum
ama çokta tırsıyorum ya kv beni beğenmezse ya türlü türlü şeyler yaparsa diye:26:
nescafe olarak ne mi varİlla ki dürtmen gerekiyor yani
Olsun sende beğendiğin şeyleri ara ara al. buluştuğun zaman verirsin.
Yalnız markasını merak ettim ben hatırlıyor musun ne olduğunumesela ben nescafeyi sevmiyorum bana cok ağır geliyor. sizde nescafe olarak ne var?
Sende kimsin ki yine diyorsuuun :26:Yine ağzımın suyunu akıttınız
Hay allah seniDun getirdi pc yi canim ama vodemi ceketinin cebinde unuttu aksam acmadik pc yi benimde aklima gelmedi
Sabah pc yi aciyim Dedim vodemi bulamayinca arayip sordum tabi o da hatirladi ceketinde oldugunu
Y a çok güzel dimi pc ekranında böyle el sallıyorum onlara
Yok kız benim kv 100 kilo bana hep yedirmeye uğraşıyo istemem demiyo
Beğenmeme gibi bi şansı yok balım oğlu seni sevmiş ama yinede temkinli olmakta fayda var tabi
nescafe olarak ne mi varnescafe bi marka zaten yaaa
şuanda aklıma gelen nescafe var burda jacobs var (favorimdir) başkada vardırda şuan aklıma gelmiyoo:26:
Eki Görüntüle 843917 bak akşam bunu içiyodu o çok güzel diye övdü durdu
ya konusu açılmışken ben takım elbise için aksesuar seti beğendim işte saat kemer fln
ama rengi kahverengi.. kendisi bankada hep siyah takım beyaz gömlek giyiyor kahverengi saat kemer hiç uymaz
yinede alim mi diye duğundum farklı olsun diye illaki kullanır bir gün bankada olmasıda gerekmiyor...
Sende kimsin ki yine diyorsuuun :26:
Hay allah seniakşam unutma yarın pc den gel artık
ben hemen gectim sayfayı. bugün şişçek bi tarafım yoksa...
nescafe olarak ne mi varnescafe bi marka zaten yaaa
şuanda aklıma gelen nescafe var burda jacobs var (favorimdir) başkada vardırda şuan aklıma gelmiyoo:26:
Eki Görüntüle 843917 bak akşam bunu içiyodu o çok güzel diye övdü durdu
ya konusu açılmışken ben takım elbise için aksesuar seti beğendim işte saat kemer fln
ama rengi kahverengi.. kendisi bankada hep siyah takım beyaz gömlek giyiyor kahverengi saat kemer hiç uymaz
yinede alim mi diye duğundum farklı olsun diye illaki kullanır bir gün bankada olmasıda gerekmiyor...
Cidden ne oluyo bugün bize ya. Maşallah yeni misafirlerimizde eksik olmuyoNeyseki topiğimiz zengin tam takır değil
akrep canıımmmsen ne burcusun kuzum
orası öyle canım tabide işte insan ister istemez stres yapyo:26:Y a çok güzel dimi pc ekranında böyle el sallıyorum onlara
Yok kız benim kv 100 kilo bana hep yedirmeye uğraşıyo istemem demiyo
Beğenmeme gibi bi şansı yok balım oğlu seni sevmiş ama yinede temkinli olmakta fayda var tabi
canım sormadım açıkçası başka renkte varmı diye bakınıyodum öyle denk geldimKuzum siyahı yok mu:26:
jacops a da shazilli ye de nescafe dediğim için drekt kahve değil de nescafe dedim beni bozmasanaaa
ben bimdeki VİP i seviyorum ya cok hafif
al tabiki illa işe giderken mi kullanacak. düğün olur nişan olur, adamceğiz iş dışında bi yere gitmiyor muzaten sıkılmıştır siyahtan falan.
akrep canıımmm
orası öyle canım tabide işte insan ister istemez stres yapyo:26:
canım sormadım açıkçası başka renkte varmı diye bakınıyodum öyle denk geldim
ama siyah hep var zaten nebilim bütün saatleri siyah bütün kemerleri siyah
kahverengi alsam hiç bir şeye uyduramaz mı diyosun:26:
Ben shaziliyi beğenmiyorum ya gerçi bi türk kahvesini içtim. Su gibi geldi. Ben yoğun seviyorum. Zaten nescafeyide sütsüz şekersiz içiyorum o yüzden sert olması lazım bana
Bende artık 6.30da çıkıyoruuuuuuum heyooooben 20 dk. sonra cıkacağım. topiğe sahip cıkın. en son cıkan iyice kitlesin, maaşşallah bugün dediğin gibi baya takipçimiz var
akrep canıımmm
orası öyle canım tabide işte insan ister istemez stres yapyo:26:
canım sormadım açıkçası başka renkte varmı diye bakınıyodum öyle denk geldim
ama siyah hep var zaten nebilim bütün saatleri siyah bütün kemerleri siyah
kahverengi alsam hiç bir şeye uyduramaz mı diyosun:26:
Bende artık 6.30da çıkıyoruuuuuuum heyoooo
Stres yapman doğal kuzum ya onlarda tatlı oluyo ama şimdi kafana takma böyle şeyleri
Güzelim kahverengi kemerde cüzdanda çok güzel duruyo. Ama bi lacivertle takabilir gibi geldi bana kullanışlı olur mu:26:
alim alim canımda işte bende değişik olsun hazırda kahverengide bulunsun diyorum amajacops a da shazilli ye de nescafe dediğim için drekt kahve değil de nescafe dedim beni bozmasanaaa
ben bimdeki VİP i seviyorum ya cok hafif
al tabiki illa işe giderken mi kullanacak. düğün olur nişan olur, adamceğiz iş dışında bi yere gitmiyor muzaten sıkılmıştır siyahtan falan.
sen tam kahvecisin canımm o zamann sert seviyosunBen shaziliyi beğenmiyorum ya gerçi bi türk kahvesini içtim. Su gibi geldi. Ben yoğun seviyorum. Zaten nescafeyide sütsüz şekersiz içiyorum o yüzden sert olması lazım bana
İyi yapıyosun tatlım süt tozunuda olabildiği kadar az koy selülit yapmasın. Ayy ben çok korkuyorum selülitten:18::18:wuhuuuu cok sertsin bebeğiğmmm
Ben süt tozunu seviyorum. şeker kullanmam hiç.
niye uyduramasın ki. Açık renk keten pant. flan giymiyor mu ki? Bence erkeğin dolabında siyah ve kahverengi saat - kemer kessiiinlikle olmalı.
alim alim canımda işte bende değişik olsun hazırda kahverengide bulunsun diyorum ama
sadece siyah takımları var krem rengi birşeyleri olsa neyse dicemde karar veremiyorum işte
sen tam kahvecisin canımm o zamann sert seviyosun
İyi yapıyosun tatlım süt tozunuda olabildiği kadar az koy selülit yapmasın. Ayy ben çok korkuyorum selülitten:18::18:
Klasik ayakkabıları nasıl hem kahve hem siyah var mı acaba? Mağlum erkeklerde bizim gibi 100 çift ayakkabı olmuyo
1 saat 1 saattir.
O ses Türkiye Gökhan style ---> Abiiii çoookkk iyi yaaağğ
Çooook seviyorum kahveyi tatlım. Bi ara nescafeyi bırakmıştım günde 4-5 bardağı geçiyodu. Bikaç gündür 1 bardak yine içmeye başladım. Ama türk kahvesinden aslaaaa vazgeçemem.alim alim canımda işte bende değişik olsun hazırda kahverengide bulunsun diyorum ama
sadece siyah takımları var krem rengi birşeyleri olsa neyse dicemde karar veremiyorum işte
sen tam kahvecisin canımm o zamann sert seviyosun
canım kullanmaktan tabiri caizse anasını aglatsın kemerin saatin demiyorum zatende işte kenarda köşedede kalsın istemiyorumBende artık 6.30da çıkıyoruuuuuuum heyoooo
Stres yapman doğal kuzum ya onlarda tatlı oluyo ama şimdi kafana takma böyle şeyleri
Güzelim kahverengi kemerde cüzdanda çok güzel duruyo. Ama bi lacivertle takabilir gibi geldi bana kullanışlı olur mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?