Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Niye ağlıyo? :44:

Ailesinden ayrıldı, başka şehire mi gitti?

iyi etmişsin kzuucum kocanla başbaşa kalın bu akşam

kv biraz fazlaca glip gidiyor falan ama sana zararı olacak bir davranışı pek olmuyor anladığım kadarıyla yanlışmıyım

yaaa neden ağlıyor ki :26:

gayet güzel özetledin canım ama istiyo ki zırt pırt yukarda yemek yiyelim yukarda çay içelim ama biz de artık bi aileyiz ve başbaşayken geçirdiğimiz vakit zaten kısıtlı sabah 8.30 akşam 7 arası kocam işte. e insanın uykusu geliyo tüm gün yorulmuş kafası bikaç saat oturuyosun hepi topu mümkünse onu da yalnız geçirelim istiyorum yani haksız mıyım

tabıkıde çok haklısın canım arada bir hatta arada birden kastım belki iki haftada bir falan git ama genelde kendi evinde ol senınde kendıne gore ısın gucun var yanı

ama yınede masallah dıyelım ben korkmustum acıkcası boyle araya fıtne sokan kotu kaynanalar olur ya ılk geldıgınde oyle seyler olur dıye korkmustum ama yok bak aman tek derdı o olsun onuda zamnala sen gıtmeye gıtmeye ıyıce alıştırmış olacaksın onları sizin ayrı bir aile olduğunuza

olsun ya ilk gün korkmuştur belki ağlamasın stres yapmasın üzülmesin korkmasın ay kocasıda anlayışlı olsun İNŞALLAH ya :26:
ben de dedim zaten baya bi konuştuk ilkokuldan beri arkadaşım kız şimdilik anlayış gösteriyo ama ben hiç yapamıcam sanıyorum diyo deli kız işte rahatlatmaya çalıştım ama tabiki her şey onda bitiyo ne benim söylediklerimle olacak ne de eşinin. allah yardımcısı olsun

işte maalesef bizde öyle olmuyo illaki haftada iki üç kez çıkalım yemek yiyelim istiyo. bak geçen hafta p.tesi yine yukarda yedik. çarşamba çaya çağırdılar perşembe de misafirleri vardı hani ordaydım ben e akşama da kalın yemeği bizde yiyelim yoruldunuz daha yemekle uğraşmayın evinizde dedi (bahane) kaldık. e ne kaldı bize neyse susadım ama kim kalkıp su içicek ya gözlüğümü almak istiyorum ona bile üşeniyorum bugün süpürgeyi ardiyeden çıkardım süpürcem diye tee sabahtan daha duruyo uğraşamam bu saatten sonra. allahtan yemeğim var bi çorba yaparım bi de salata doğrarım yeter

ALLAH yardımcısı olsun ya

ya uff oda küçük bi problem gibi gözüküyor ama ruhu daralır insanınsürekli sürekli birde bi gittimi birdaha çıkamıyorsunda :26:

hehe bi deli gibi temizlik yaptın bi haftadır tatildesin tospikkkk

aynen kız daha o günden sonra evi süpürmedim şarjlı süpürgeyle kenarları aldım o kadan ayhh ne biliim ya cumartesiden beri bböyleyim halsizliğim var kış geldi diye mi bilmiyorum bi gidip kan değerlerime baktırmak istiyorum kansızlığım var benim acaba daha da mı düştü aslında. doktorluk başka işimde var ama kv ye hiç sormak istemiyorum ahh ahh insanın memleketi gibisi yok karış karış bilirim her yerini burda illa birine sorman gerekiyor. aile hekimimiz nerde onu bile bilmiyorum kız o derece

EHEHE baya tatil ilan ettin kendine
oh insanın kendi evi olunca öyle oluyor demekki canın ne isterse onu yap ne güzel

hava değişikliğinden falanda olabilir belki ama kansızlık varsa o çok etkiliyor bendede var kensızlık ve demir eksikliği :/
doktorluk başka ne işin var kuzum geçmiş olsun
el mecbur sor canım nolcak tarif etsin öğrenene kadar dayancan
sağlık ocağını sorsan herkes bilir heralde orada zaten bulursun aile hekimini aman onlarda hiçbirşey yapmıyor anca ilaç yazmaya yarıyorlar

ona sorsam bi dahaa kurtulamam peşime takılır falan yok kalsın hiç çekemiciğim onu belki annemlere giderim diyodum ama öyle de olmayacak gibi daha var gitmemize bakalım kendim araştırırım netten. aslında kaydımı buraya aldık e devletten aile hekimimi sorgulattım ama sistemde hata oluştu bilmem ne dedi neyse bakarım daha sonra tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…