• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

herkese günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

herkese hayırlı CUMALARR

nekadar hızlı geçiyor bu haftalar yaaaaaaa :))))

Son düzenleme:
Ay sorma bende benimkiyle çok saçma şeyler yüzünden kavga ederdik..

Ben boş bardağı masanın üzerine koyunca suç oluyor, ama o koyunca olmuyor.
Yok efendim mutfağa giderken niye götürmüyormuşum da falan da filan da..
Acelesi var sanki..! Sen bardağını hemen götürüyor musun ! Ayrıca ben o bardağıı oraya koyuyorsam almasınıda bilirim..

Ayyy kalbimi kırıyo kırıyo , sonra gelip özür diliyor..
Bunların hepsi aynı be şekerim..

benimkide akşam dedi ki aşkım ben kızarım o yüzden kızınca üzülme çünkü hemen geçer kızgınlığım sana. dedim şöyle dudak bukerek:25::25::25: ama benim de kalbim kırılıyo kızmadan anlatsan anlarım. anlmazsın aşkım diyo başka yerlere çekiyosun daha çok sinirleniyorum didi :27::27: cidden öyle bi huyum var nasıl lafı alıp hee yani şöylemi diyosun diyip başka bi şeye bağlıyorum, cinnet sebebi:27::37::37:

benimkide akşam dedi ki aşkım ben kızarım o yüzden kızınca üzülme çünkü hemen geçer kızgınlığım sana. dedim şöyle dudak bukerek:25::25::25: ama benim de kalbim kırılıyo kızmadan anlatsan anlarım. anlmazsın aşkım diyo başka yerlere çekiyosun daha çok sinirleniyorum didi :27::27: cidden öyle bi huyum var nasıl lafı alıp hee yani şöylemi diyosun diyip başka bi şeye bağlıyorum, cinnet sebebi:27::37::37:

ay o huy bendede var

birşey dediğinde hemen şunumu demek istedin senin dediğin laf bu kapıya çıkar vs vs vs harbiden cinnet sebebi:1::1::1:

herkese günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

herkese hayırlı CUMALARR

nekadar hızlı geçiyor bu haftalar yaaaaaaa :))))
günaydın canım valla hayırlı cumalar yazdığın yere kadar okudum dedim ne çabuk cumaya geldik :1::1: devamında zaten aynısını yazmışın sende:27::27:
hayırlı cumalar kuzum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:31:

Günaydın kağıt helvalarımmmmm:3::3:

günaydın şekerli kız:54:

günaydın canım valla hayırlı cumalar yazdığın yere kadar okudum dedim ne çabuk cumaya geldik :1::1: devamında zaten aynısını yazmışın sende:27::27:
hayırlı cumalar kuzum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:31:

günaydın şekerli kız:54:

gerçekten ya resmen jet hızı ile geçiyor zaman :50: geçmese iyi ama :27:
aminnnnn canım aminnnn

biz hepimiz senin gibi ev hanımı olma hayali kurarken sen neden bu saatte ayaktasın acaba :27::27::27::27::27::27:

Back
X