Nolamaz, mesaim bitmiş
Oysa ki taa yeni gelmiştim.
Sizi seviyorum öpüyorum.
İyi akşamlar.
Ben geldimmm benide sarın sarmalayın
siz aynı okuldamıydınız cnm
tünaydın canooo bilmiyo muydun :26:
Bitanen yesin seniiiiiiiiiiiiiiiiiiibirtanemmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmm
Ay bu sözleri duyunca cok mutlu oluyorum beeeen :)ah ya keşke gelebilsem kiiiiğğğğ
hoş yemek konusunda sen benden daha maharetlisin ama
Nerene
Çam sakızı yalan mı olduuuu
Bitti bitmesine de bakalım askerden sonra nasıl olacağız , arada bi endişelenmiyo değilim. :26:
Beni salla. Sen nasılsın, uğramıyorsun hiç , neeeeennnn böyle yapıyorsun naaaağlan
Endişelenme bebeğim o kadar uzun bi ilişkiyi atlattınız koskoca askerliği yediniz bitirdiniz yanyana hersey cok daha güzel olcak eminim cok cok mutlu olcaksıııın :)
Valla vaktim olmuyor kuzum nasıl aksam oluyor anlamıyorum yani iş güç yemek demek birde Cocuk olsa naparım beeen :)
Piskom, bebişim
İnşallah bebeğim benim :)İNŞALLAH hepimiz yaşarız o mutluluğu birgün
Seneye bittiğini düşünelim o askeriyeler sen açıktan okursun hem evlensen bile aöf devam edebilirsin askerden gelince bas nikahı hoooop mutlu olun :)Eceet tatlım zaman akıp gidiyor malesef
Seneye bi dönem uzucak gbi ikimizinde okul ondan snra askerlik veya iş açıktan okuma oıııyyy :18::18::18:
Beeen en iyisi şuan bunları hiç düşünmiyim
Ben geldimmm benide sarın sarmalayın
Kocaman kocaman sarılalım mııı :)
normal mezuniyetiniz 2014 yazın mı canımmEceet tatlım zaman akıp gidiyor malesef
Seneye bi dönem uzucak gbi ikimizinde okul ondan snra askerlik veya iş açıktan okuma oıııyyy :18::18::18:
Beeen en iyisi şuan bunları hiç düşünmiyim
nasıl yaniiiiah bu annelerrrrrrrrrrrr
yok cnm bitti bu iş artık
herşeyi yaktı yıktı yok etti
napıyosun bakalmmmm bal arımmm benimmmmBitanen yesin seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anammmm piskomm beni öpücüğe boğdu
Telefondan girdiğim için alıntıları bok etmişim yalnız :)
Bu arada o epilasyona verdiğim paralar haram olsun tüüüüü yazılar olsun azaldı evet ama yine cıkıyor yine cıkıyor ağda falan yapmayın dediler jilet de olmuyor sürekli 2 günde cokıyor valla evde epilasyon makinası vardı koltukaltına kullandım ne yapayım dayanamadım ama genital hala bi sorun olarak duruyor ne yapıcam ben(
Ay bu sözleri duyunca cok mutlu oluyorum beeeen :)
İnşallah bebeğim benim :)
Seneye bittiğini düşünelim o askeriyeler sen açıktan okursun hem evlensen bile aöf devam edebilirsin askerden gelince bas nikahı hoooop mutlu olun :)
Ben sizin yerinize düşünürüm bugüne bugün 2,5 aylık evliyiz herhalde :))
Kocaman kocaman sarılalım mııı :)
normal mezuniyetiniz 2014 yazın mı canımm
dönem uzatınca 2015 şubat gibi mi mezun olcaksınız
nasıl yaniiii
kendin mi kafanda bitirdin yoksa aradı birşeyler mi konuştunuz
napıyosun bakalmmmm bal arımmm benimmmm
çalış çalışş kızın işi bitmiyor yaww
Telefondan girdiğim için alıntıları bok etmişim yalnız :)
Bu arada o epilasyona verdiğim paralar haram olsun tüüüüü yazılar olsun azaldı evet ama yine cıkıyor yine cıkıyor ağda falan yapmayın dediler jilet de olmuyor sürekli 2 günde cokıyor valla evde epilasyon makinası vardı koltukaltına kullandım ne yapayım dayanamadım ama genital hala bi sorun olarak duruyor ne yapıcam ben(
nasıl yaniiii
Bi an sarılalım çok özledim sarılmayı dicektim. Sanki gitmeden önce sarmaş dolaşmışız gibi bildiğin özlüyorum ya
Ay napim patladım :)hahahahhh Kırmızım bugün sen beni mahvettin yaaa
Yokk kuzum o açıktan okucak 4 yıllığa tamamlıcak askere 5ay gitmek için bizim daha var yani bi 3-4 yılımız
Ayy keşke sihirli bi değnek değse de hemen evlensek :97::97::97:
nasıl yaniiii
canım sen lazer mi yaptırıyodunTelefondan girdiğim için alıntıları bok etmişim yalnız :)
ahh kıyamamm kiiiiiBu havada dışarı yolladılar beni piskkom çok üşüdüm zaten hastayım:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?