yemek yedim geçti lan açlıktanmış oİçimden sana bir şey demek geldi ama diyemiyorum burdane var lan geçti mi baş ağrın..
wuhuuu bebeyim şarkı süperr
bayılıyorum böyle sert seyleree
yemek yedim geçti lan açlıktanmış o
Sevdim valla o kadar çok rap parça var ki tek tek dinleyip begendiklerimi bulmak sıkıcı geliyorHarbiden sevdin mi lan , harika ya o nakarat kısmında ki naber kokoş kısmına bitiyorum.Evin içinde sürekli bunu söylüyorummm
yoğurtlu ıspanakE sen düşersen saatlerin peşine , tabi ki de aç kalırsın.Bende az önce yedim.Nohut pilav turşu yedim sen ne yedin bakayım..
Sevdim valla o kadar çok rap parça var ki tek tek dinleyip begendiklerimi bulmak sıkıcı geliyor
böyle biri gönderince süperr
yoğurtlu ıspanak
ben belli başlı isimlerin dışına çıkmıyordum geneldeOh be sonunda şu şarkıları seven bi arkadaş bulabildim.Bu şarkıyı her sabah kalktığında dinle bak nasıl enerji doluyorsun.beni dedi dersin..
Bende daha bir sürü var böyle parçalar, beğendikçe atarım bir tane daha var ama o biraz sert değil ama çok hoş ..
ben belli başlı isimlerin dışına çıkmıyordum genelde
ama güzelmiş böyle farklı birinden güzel parçalar dinlemek
haha gerçekten mi bunu ilk söyleyen kişisinOh afiyet olsun şekerim =) Bende seninle biraz lafladıktan sonra avatar seçimi için başka topiclere kaçacağım
Sana bi itirafta bulunayım mı seni ilk thebeyinin topiğinde görmüştüm.Ne kadar bilmiş ve ukala bişi gelmiştin o zaman bi bilsen..
Bu kızda kimin nesi falan diyordum kendi kendime..
haha gerçekten mi bunu ilk söyleyen kişisinen sinir olduğum seydir bilmişlik taslayanlar
hadi ya ciddi miÖyle valla. Girip bakardım yazmazdım.Yazdıklarınızı okurdum.
Ha bu kız niye artist artist konuşuyor ki derdim.Böyle bir şey olsada keşke onunla kavga etsem derdim..
Sonra sen içini döktükçe ben seni çok sevdim
hadi ya ciddi mi
en büyük aşklar nefretle başlar
bende seni çok havalı görürdüm
nickin falan çok karizmaydı kanka
depresyona bağladım lan gönderme bana böyle şarkılar çok fena hallerdeyimBu nickede fazla alışmasın gözün çünkü değişiklik yapıcam nickimde onu bunu bırakta söyle bakayım bu şarkıyı beğendin mi.. ulan yoğurdu yiyen sensin uykusu gelen benim.Olcak iş mi be
depresyona bağladım lan gönderme bana böyle şarkılar çok fena hallerdeyim
süper şarkı
bu söyleyenlerin diğer şarkılarınıda indiriyorum
uyu kalkarsın 2 saat sonraaİndir indir benimde bi ara indirmem lazım bu şarkıları..
Fena uykum geldi ya niye böyle oldum ki ben =)
la bu resminde ki kc diye birimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?