Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Harbiden sevdin mi lan , harika ya o nakarat kısmında ki naber kokoş kısmına bitiyorum.Evin içinde sürekli bunu söylüyorummm
Sevdim valla o kadar çok rap parça var ki tek tek dinleyip begendiklerimi bulmak sıkıcı geliyor
böyle biri gönderince süperr

Sevdim valla o kadar çok rap parça var ki tek tek dinleyip begendiklerimi bulmak sıkıcı geliyor
böyle biri gönderince süperr

Oh be sonunda şu şarkıları seven bi arkadaş bulabildim.Bu şarkıyı her sabah kalktığında dinle bak nasıl enerji doluyorsun.beni dedi dersin..
Bende daha bir sürü var böyle parçalar, beğendikçe atarım bir tane daha var ama o biraz sert değil ama çok hoş ..

yoğurtlu ıspanak

Oh afiyet olsun şekerim =) Bende seninle biraz lafladıktan sonra avatar seçimi için başka topiclere kaçacağım
Sana bi itirafta bulunayım mı seni ilk thebeyinin topiğinde görmüştüm.Ne kadar bilmiş ve ukala bişi gelmiştin o zaman bi bilsen..

Bu kızda kimin nesi falan diyordum kendi kendime..

ben belli başlı isimlerin dışına çıkmıyordum genelde
ama güzelmiş böyle farklı birinden güzel parçalar dinlemek

haha gerçekten mi bunu ilk söyleyen kişisin en sinir olduğum seydir bilmişlik taslayanlar

haha gerçekten mi bunu ilk söyleyen kişisin en sinir olduğum seydir bilmişlik taslayanlar

Öyle valla. Girip bakardım yazmazdım.Yazdıklarınızı okurdum.

Ha bu kız niye artist artist konuşuyor ki derdim.Böyle bir şey olsada keşke onunla kavga etsem derdim..
Sonra sen içini döktükçe ben seni çok sevdim

hadi ya ciddi mi
en büyük aşklar nefretle başlar

bende seni çok havalı görürdüm
nickin falan çok karizmaydı kanka

bende seni çok havalı görürdüm
nickin falan çok karizmaydı kanka

Bu nickede fazla alışmasın gözün çünkü değişiklik yapıcam nickimde onu bunu bırakta söyle bakayım bu şarkıyı beğendin mi.. ulan yoğurdu yiyen sensin uykusu gelen benim.Olcak iş mi be

Bu nickede fazla alışmasın gözün çünkü değişiklik yapıcam nickimde onu bunu bırakta söyle bakayım bu şarkıyı beğendin mi.. ulan yoğurdu yiyen sensin uykusu gelen benim.Olcak iş mi be
depresyona bağladım lan gönderme bana böyle şarkılar çok fena hallerdeyim
süper şarkı
bu söyleyenlerin diğer şarkılarınıda indiriyorum

depresyona bağladım lan gönderme bana böyle şarkılar çok fena hallerdeyim
süper şarkı
bu söyleyenlerin diğer şarkılarınıda indiriyorum

İndir indir benimde bi ara indirmem lazım bu şarkıları..
Fena uykum geldi ya niye böyle oldum ki ben =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…