Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bgn pazar kımse gelmezkı
bnde anlamıyorum valla o yuzden sordum sana
girersin tatlımmm android olan her telefondan nete bağlana bilirsin
ki artık başka türlüde tel çok az satıyolar
hepsi gelmesede yine bi kaç kişi gelir tatlımm

niye ki bişe mi oldu:26:

yok tatlım bir şey olmadı da ben benimkini oraya göndermekle hata ettim , dün 6 saat kadar mesaj atmadı geziyomuş atamıyomus akrabaları varmış falan diye iftarda bile mesaj atmadı en son yatarken attı oda yatıyorum diye bugünde aynı şekilde , insan bir mesaj atıcak vakti bulur bence , keşke gitmesine izin vermeseydim bir şekilde :106:

canım memleketine gitmiş üstelik babasıyla
nasıl durduracaktın kii
akrabaları fln geziyodur belki
benimkinede sürekli misafirler geliyor sulalesi pek bi kalabalıktır maşallah
ramazanda bayramda hep böyle oluyor
iftarda atmaması düşündürücü ama merakta bırakmamak için atabilirdi
sen mesaj at sor napıyon neden yazmıyon diye

cok sıkıntlı ortam banka ınsanı bunalıma sokuyorlar zorla ,
su sınav bu sınav onu yapınca bu olcak sunu da yapın buda gereklı ayy fenalık gecırıp bunalıma grıyorum bazen yapamıcam bn dıye
canım geçersin hiç merak etme
herşeyin hayırlısı
sürekli sınav olması ekstra stere sokuyodur zaten ama bitecek inşallah
az daha sabret

atmaz olur muyum bende kaç mesaj attım , bide dün akşam bir yere gitmişler gezmeye onu bile bana söylemiyo , kaç saat bende mesaj bekliyorum ,
bugün 4-5 saat atmadı sonra attı ama böyle bir tavırlı konuşmalar falan sezdim ne oluyo dedim gezmekte olduğun için mi bu tavırlar yani bilmiyorum çok hata ettim gitmesine izin vermekle ,

daha baya bir zaman orda kim bilir ne kadar daha geç atmalar gezmeler falan bir de sanki ben gezmelerdeymişim gibi tavırlar anlam veremiyorum yaa hiç bişey demedim bende zaten ordan gelene kadar da demiycem artık ne akdar saat atmazsa atmasın istediğini bir yapsın bakalım istediği gibi yaşasın 7-8 saat atmasın demiycem bir şey canım sinirim bozuluyo boş yeree

sen napıyosun kuzumm avatarını değiştrimişsin çook güzel olmuşş :132:

profilimide avatarıda değiştirdim canım
değişiklik olsun dedim
avatarla çok uğraştım yine kedicik koyacaktım ama at resmimi gördümm
çok severim atları bu olsun dedim birazda böyle kalsın
valla canım bilemicem kendin nasıl uygun görüyorsan öyle davran
ama şahsen ben hesap sormadan okadar dayanamam 7-8 saat beni aşar

enee kedicik koyma iyi olmuş kuzum hareketli de güzel oluyo ki

soruyorum canım ama bir şey demeye kalksam başlama yine diyo sadece nasıl olay çıkarmadım da gönderdim oraya ona yanıyorum bakalım ne olucak geldiğinde yine bir hesap günü olucak elbet

ayy ne başlama yine
dikkatli hareket etsin o da başlattırmasın
barıştın diye yine saldı kendini başka birşey değil

ayy ne başlama yine
dikkatli hareket etsin o da başlattırmasın
barıştın diye yine saldı kendini başka birşey değil

bende öyle diyorum başlatma o zaman diyorum ama yokk gerçekten beni sadece yanındayken hatırlıyoo yanındayken sadece yani , şimdi tek düşüncesi orda gezip eğlenmek benle uğraşamaz tabi

Son düzenleyen: Moderatör:

bende öyle diyorum başlatma o zaman diyorum ama yokk gerçekten beni sadece yanındayken hatırlıyoo yanındayken sadece yani , şimdi tek düşüncesi orda gezip eğlenmek benle uğraşamaz tabi
canım boşver onu düşünme sende
böyle dememelisin
sen barıştın onunla özrünü kabul ettin
o da dikkat edicem dedi
ve sözünde durması lazım
çok erken kendini salmış

canım boşver onu düşünme sende
böyle dememelisin
sen barıştın onunla özrünü kabul ettin
o da dikkat edicem dedi
ve sözünde durması lazım
çok erken kendini salmış

bilmiyorum kı canım belki de sadece doya doya gezmek tatilini yapmak istiyo dimi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…