• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Terfi mi ettin yoksa:52:

etmedim henüz bebeğim ama müdür çağırdı yanına senın ıkı yılın doldu dımı dedı bende evet dun doldu dedım
senın kadro işini halledelim dedi ve bütün bilgilerimi aldı
ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
İNŞALLAH:21:

burdayız daaaaaa getmeeee:25:

hayırrrr sapık değilimmmmmm:27::27::27:

kızzz yoksa terfi miiii vayyy başımızaa gelen:27::27:

bu da işte züğürt tesellisi oluyo dimi canım:27::27: yok ya şaka bi yana bende onlar olsa heralde çok burnum havada olurdum :27::27: iyi böyle ne küçüğü ne büyüğü önemli olan ele gelmesi:52::52::52: ne deidm bennnn:30::30::27::27::27:

Puhahahaha :27:

burdayız daaaaaa getmeeee:25:

hayırrrr sapık değilimmmmmm:27::27::27:

kızzz yoksa terfi miiii vayyy başımızaa gelen:27::27:

bu da işte züğürt tesellisi oluyo dimi canım:27::27: yok ya şaka bi yana bende onlar olsa heralde çok burnum havada olurdum :27::27: iyi böyle ne küçüğü ne büyüğü önemli olan ele gelmesi:52::52::52: ne deidm bennnn:30::30::27::27::27:
Tospiğimmm aştın kendini :52::52::52::52: Hahahhh ben bu kıza ne diyeyim ya:9::9::9:
kadroya giriyorum baya baya devlet memuru oluyorum kızııığğmm :16::21::21::21::21:

etmedim henüz bebeğim ama müdür çağırdı yanına senın ıkı yılın doldu dımı dedı bende evet dun doldu dedım
senın kadro işini halledelim dedi ve bütün bilgilerimi aldı
ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
İNŞALLAH:21:

Morincim bitanemmmm çok çok çok çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim kendim kadroya girmiş gibi. Yaşasın ya :32::32:
images
sevgiliye-hediye-cikolata-sepeti-tarifi.jpg

Tebrik ederim en bitanem benim:54::54:

kadroya giriyorum baya baya devlet memuru oluyorum kızııığğmm :16::21::21::21::21:
amanınnn bak ben bilmiyodum bunu kadrolusun sanıyodum ama iyi ki de bilmiyomusum sevinecek bi şeyim oldu:1::1: hayırlı uğurlu olsun canım benim şimdiden :16::16: bu çok güzel bi haber oldu :32::32:
Tospiğimmm aştın kendini :52::52::52::52: Hahahhh ben bu kıza ne diyeyim ya:9::9::9:

Morincim bitanemmmm çok çok çok çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim kendim kadroya girmiş gibi. Yaşasın ya :32::32:
images
sevgiliye-hediye-cikolata-sepeti-tarifi.jpg

Tebrik ederim en bitanem benim:54::54:

ivet çok dilim ayıplı oldu dimii:17::17:

amanınnn bak ben bilmiyodum bunu kadrolusun sanıyodum ama iyi ki de bilmiyomusum sevinecek bi şeyim oldu:1::1: hayırlı uğurlu olsun canım benim şimdiden :16::16: bu çok güzel bi haber oldu :32::32:

ivet çok dilim ayıplı oldu dimii:17::17:

Bi laf vardı evlenince kadının dilinin bişeyi çocuk doğurunca bişeyi gider miydi neydi öyle bişey:27::27:

Şimdi içeri bi dilenci girdi. yaşlıca bi adam.

Ama alışkanlık edindi. daha önce patrona denk gelmişti patron kızdı kovdu. adam kapıyı çarpıp gitmişti. ( adam dinç gibi görünüyo üstü başıda pis değil :26:)

Geldi bana 50 krş-1 tl versene falan diyo :53:

dedim amca sen buraya daha öncede gelmiştin ve tartışmıştınız.

bana diyo ki; ya ben hızırsam, niye öyle konuşuyosun, demekki hızırada ben böyle söylermişim. ben niye saygılı değilmişim :53: Allahtan korkcakmışım. 50 krşla fakir olmazmışım .

makineli tüfek gibi konuştu konuştu gene aynı şekilde kapıyı çarptı gitti.

Bide beni ayıpladı.

Şok oldum hiç bişi diyemediiiiiimmmm :25:

:1::1: Aman sakla yazdıklarını. Yeni nickini biliyomu? Seninki çakal bulur bu nicki de dikkatli ol:1::1::1:
bilmez mi canım aynı evi paylaşıyoruz sonuçta ne kadar izleyebilirim ki:27:

Şimdi içeri bi dilenci girdi. yaşlıca bi adam.

Ama alışkanlık edindi. daha önce patrona denk gelmişti patron kızdı kovdu. adam kapıyı çarpıp gitmişti. ( adam dinç gibi görünüyo üstü başıda pis değil :26:)

Geldi bana 50 krş-1 tl versene falan diyo :53:

dedim amca sen buraya daha öncede gelmiştin ve tartışmıştınız.

bana diyo ki; ya ben hızırsam, niye öyle konuşuyosun, demekki hızırada ben böyle söylermişim. ben niye saygılı değilmişim :53: Allahtan korkcakmışım. 50 krşla fakir olmazmışım .

makineli tüfek gibi konuştu konuştu gene aynı şekilde kapıyı çarptı gitti.

Bide beni ayıpladı.

Şok oldum hiç bişi diyemediiiiiimmmm :25:

kız böylesinden korkulur he yalnız kalmanda iyi olmuyo aslında adam gıcık olur musallat olur allah korusun:26:

bilmez mi canım aynı evi paylaşıyoruz sonuçta ne kadar izleyebilirim ki:27:

kız böylesinden korkulur he yalnız kalmanda iyi olmuyo aslında adam gıcık olur musallat olur allah korusun:26:

Allahtan meydanda bi yerdeyiz, ara sokak falan olsa sıkıntı. bi çığğlık atsam duyulur, o yüzden rahatım da. adam manyak ya. bide beni rencide ediyo. :30:

Elin ayağın tutuyo, çenede var, ulan git pazarda bişi sat. bu desem ne derdi acaba :27: camları indirebilirdi belki.

aman neyse gecti gitti.

allahtan dememişsin benim kuzenim buna benzer bi şey demişti adamın birine sırtını döndü yoluna devam ediyo kuzenim, pat kafasına içki şişesiyle vurdu adamm :ssz:

yuuuhhhh :53:
naptınızz snra

yarn sabah cıkıyo,bavulu resm cekmiş göndrdi şimdi :21::21::21::21:
napalım canım kuzenim yakınlarına haber vermiş hastaneye götürmüşler dikiş falan atıldı. adamdan şikayetçi olmuşlar adam deli ayağına sallınmış öyle geçti gitti bayaa oldu rahat 7-8 yıl olmuştur.

oyyyyy ona da zaman geçmiyodur şimdii:21::21:

napalım canım kuzenim yakınlarına haber vermiş hastaneye götürmüşler dikiş falan atıldı. adamdan şikayetçi olmuşlar adam deli ayağına sallınmış öyle geçti gitti bayaa oldu rahat 7-8 yıl olmuştur.

oyyyyy ona da zaman geçmiyodur şimdii:21::21:

Şaka gibi ya :53:

geçmiyo vaa pofffffffff.

yarın hiç geçmz:1:

Back
X