• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

afiyet olsun tosbişim:29:

hava soğuduu.
üşüdüm

demin malın biri geldi 'cok sıcak yeaaa kapatın şunu' dedi. kapattık.açmadık bida:22:

ayyy yuh hala sıcak diyenleri itinayla boğarım bronzum:37: eğer patron veya tayfasındansa faturaları düşünüyodur kesin. bizim patron kışın ortasında ben soğuktan yakınırdım o da gelir sıca:40: nasıl üşüyosunuz üşümk nasıl diye malca konuşurdu:15::15:

nıye kımse bana cvp yazmıyor kustum gdııyorum :5:

dikkat et kendıne canım havalar yavaş yavaş bozmaaya
başladı
tospiğin bebek çalışmaları nasıl gidiyor :1::1::1:

bu ay olmaz kuzum adet günümü bekliyorum ama tabi çalışma bahane mesele şahane:1::1: adet olayım bitsin yumurtlama dönemimde işe yoğunlaşıcaz inşallah:23::23:
:16:

ebet:17:

aşkitim dürtüyo habire. başla artık diye:1:

iyi yapıyo aferin ona:46::46: evmanya, evimnet bu tarz sitelerden alışveriş yapan kızlar çok ben yapmadım ama çeyiz topiklerinde okuyodum zamanında:31:

ayyy yuh hala sıcak diyenleri itinayla boğarım bronzum:37: eğer patron veya tayfasındansa faturaları düşünüyodur kesin. bizim patron kışın ortasında ben soğuktan yakınırdım o da gelir sıca:40: nasıl üşüyosunuz üşümk nasıl diye malca konuşurdu:15::15:
yok onlar hiç karışmazlar.

bu ayrı bi cins:41:

kuzum sen av.ypyomuydun netten?

netten hiç yapmömadım canım ama yapmayı düşündüğüm bi site var arabulvarmıydı neydi mail geliyor bana sürekli dur bi bakarım birazdan
:23:

tamam,bana dön sonra:1:

bu ay olmaz kuzum adet günümü bekliyorum ama tabi çalışma bahane mesele şahane:1::1: adet olayım bitsin yumurtlama dönemimde işe yoğunlaşıcaz inşallah:23::23:

iyi yapıyo aferin ona:46::46: evmanya, evimnet bu tarz sitelerden alışveriş yapan kızlar çok ben yapmadım ama çeyiz topiklerinde okuyodum zamanında:31:

hehehe
meselemizi uzatmayalım enişte bey kızmasın ozaman :27::27::27::27::27:
hadi bakalım inşallah kuzummmmmmmm :16:

Back
X