Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiim tatlım sen nasılsın? bugün erkenciyim vegi dairesinde işim vardı e hazır erken gelmişim dükkanı ben açıyım didim![]()
günaydın canlarrrrrrrtopiğin adresini mi şaşırdınız yoksa
hu huuuu burdayım
![]()
günaydın tatlım , nasılsın
Günaydınnn kızlarrrNasılsınız ne yapıyorsunuz buralardaaa
![]()
vergi dairesinden davet gelince kıramadım düştüm yollara erkendenbende biraz yorgunum ve uykum var onun dışında bugün hiç çalışmak istemiyorum . oo sende baya erkencisin dedim kimseler yokttur burada ama
Günaydınnn kızlarrrNasılsınız ne yapıyorsunuz buralardaaa
![]()
Günaydıııın melaaaikeleriiim![]()
İyiyim tatlımm yeni babet almıştım evden işe gelene kadar ayağımın arkasını vurdu bakalım ne yapıcazz bugünngünaydın cnm iiyilik sen nasılasın
vergi dairesinden davet gelince kıramadım düştüm yollara erkendenallah kolaylık versin sana da canım zor hem iş hem ev hem misafir ağırlamak ama düzelicek bi zaman sonra merak etme
günaydınn eylüloommmerken geldim bugün şaşırdı zaten çaycı abla
![]()
günaydın canm hoşgeldin
İyiyim tatlımm yeni babet almıştım evden işe gelene kadar ayağımın arkasını vurdu bakalım ne yapıcazz bugünn
Günaydınn fıstıkkk napıyosunnn![]()
günaydın incik boncuk nazarımm![]()
Hoşbuldum yavrı ceylanlar
işe gelir gelmez girdim bugün.
Karnımda yine o iğrenç ağrı.Sanırım yiyip yattığım için![]()
Hoşbuldum yavrı ceylanlar
işe gelir gelmez girdim bugün.
Karnımda yine o iğrenç ağrı.Sanırım yiyip yattığım için![]()
ben hemen yatmıyorum kuzum yoksa böyle rahatsız oluyorum. namazımı kılıyorum biraz kuran okuyorum öyle yatıyorum. ama çok uykun oluyosa yastığını biraz dikle öyle uyu yani dümdüz uzanma![]()
Günaydın reçeller pekmezler![]()
Hoşgeldin şekerliğim , sarı şekerim, cimciimem, dondurmam, yeşil eriğim, fındık fıstığım. ayy canım çektiiGünaydın reçeller pekmezler![]()
hımm olabilir canımm benimde öyle oluyoone yapsak ne yapsak bugünnn
![]()
günaydın balumGünaydın reçeller pekmezler![]()
3 de kalkıyoruz. 3 ü çeyrek geçe masadan kalkmış oluyorum. 3:30 da ezan.
namazı kılıyorum, kıldıktan sonra yatıyorum. yine bi 15 dk.sonra yatıyorum. :44:
günaydın balumnasılsın bugün?
hemen de yatmıyomuşsun aslında :44: ilk günler olsa neyse dicem alışma süreci ama kaç gün oldu :26:
Acuk kabızım, o yüzden mi ki![]()