• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyiim tatlım sen nasılsın? bugün erkenciyim vegi dairesinde işim vardı e hazır erken gelmişim dükkanı ben açıyım didim:1::1:

iyiim tatlım sen nasılsın? bugün erkenciyim vegi dairesinde işim vardı e hazır erken gelmişim dükkanı ben açıyım didim:1::1:

bende biraz yorgunum ve uykum var onun dışında bugün hiç çalışmak istemiyorum . oo sende baya erkencisin dedim kimseler yokttur burada ama

Günaydıııın melaaaikeleriiim:16:

bende biraz yorgunum ve uykum var onun dışında bugün hiç çalışmak istemiyorum . oo sende baya erkencisin dedim kimseler yokttur burada ama
vergi dairesinden davet gelince kıramadım düştüm yollara erkenden:27::27: allah kolaylık versin sana da canım zor hem iş hem ev hem misafir ağırlamak ama düzelicek bi zaman sonra merak etme:34:

Günaydınnn kızlarrr :54: Nasılsınız ne yapıyorsunuz buralardaaa :3::3:

günaydınn eylüloommm:54: erken geldim bugün şaşırdı zaten çaycı abla:27::27:

vergi dairesinden davet gelince kıramadım düştüm yollara erkenden:27::27: allah kolaylık versin sana da canım zor hem iş hem ev hem misafir ağırlamak ama düzelicek bi zaman sonra merak etme:34:

günaydınn eylüloommm:54: erken geldim bugün şaşırdı zaten çaycı abla:27::27:

hee iyi yaptın iyii dükkanı erkenden açtık bugünn :9:

Hoşbuldum yavrı ceylanlar :27:
işe gelir gelmez girdim bugün.
Karnımda yine o iğrenç ağrı.Sanırım yiyip yattığım için :ssz:

ben hemen yatmıyorum kuzum yoksa böyle rahatsız oluyorum. namazımı kılıyorum biraz kuran okuyorum öyle yatıyorum. ama çok uykun oluyosa yastığını biraz dikle öyle uyu yani dümdüz uzanma:34:

Hoşbuldum yavrı ceylanlar :27:
işe gelir gelmez girdim bugün.
Karnımda yine o iğrenç ağrı.Sanırım yiyip yattığım için :ssz:

hımm olabilir canımm benimde öyle oluyoo :ssz: ne yapsak ne yapsak bugünnn :32:

ben hemen yatmıyorum kuzum yoksa böyle rahatsız oluyorum. namazımı kılıyorum biraz kuran okuyorum öyle yatıyorum. ama çok uykun oluyosa yastığını biraz dikle öyle uyu yani dümdüz uzanma:34:

3 de kalkıyoruz. 3 ü çeyrek geçe masadan kalkmış oluyorum. 3:30 da ezan.
namazı kılıyorum, kıldıktan sonra yatıyorum. yine bi 15 dk.sonra yatıyorum. :44:

Günaydın reçeller pekmezler:21:
günaydın balum :54: nasılsın bugün?

3 de kalkıyoruz. 3 ü çeyrek geçe masadan kalkmış oluyorum. 3:30 da ezan.
namazı kılıyorum, kıldıktan sonra yatıyorum. yine bi 15 dk.sonra yatıyorum. :44:

hemen de yatmıyomuşsun aslında :44: ilk günler olsa neyse dicem alışma süreci ama kaç gün oldu :26:

Back
X