• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ivet şekerim soğuk yüzünden evden çıkasım bile gelmiyor:1::1: şuan pc kucağımda koltukta yatıyorum:21: bi de bi hizmetçim olsa bana sıcak çikolata veya bitki çayı yapsa getirse:27::27: kız ne işten çıkması tam nişan arefesii:31:

banka soyguncuları gibi kafamı gözümü sarıp mı çıksam napsammmmm:27::27::27:
aman çıkma sende boşver, eksik varsa ara kocayı gelirken alsın.
çıkamam işte. çıkmak istiyorum ama çıkamam. :1:

sıkı giyinmek ve ben :1:
Kalın giyindiğim zaman kaşınıyorum uyuz olmuş gibi , tiril tiril geziyorum :27:
Çok şükür Allah gönlümdekini verdi :16:
Hayır konuşmuyo , doğrusu ben konuşturmuyorum .
Cumartesi akşamı dışarı çıkmıştık arkadaşlarla beni tehtit etmeye başladı yarım saat içinde eve gitmezsen geldiğimde seni gebertirim falan filan .
Bende aradım haddini bildirdim o günden beri arayıp sormuyo gerizekalı :37:
Orda hava nasıl kar yağdımı ya , ben istanbula gelecektim sonra bir günlüğünede izmite arkadaşıma geçecektim ama hava böyle devam ederse zor gibi :25: :25:
aa salağa bak. ona neymiş ya :41: bu cesareti nerden bulmuş.
hava yağışlı burda yarından itibaren kar yağacakmış diyollaa. :25:

kafayı yemiş olmalı :32: :32:
dimesinleğ yaa mesinleğğ :52:

ne kadar sarsanda sen soyguncuya benzemezsin be anacımm :23:

öyle deme sevgiliyken geç vakitte kocişimle dışarı çıkıp cips kuruyemiş fln almaya gittiğimizde tam bi erkek gibi havalara girmiştim:1::1: kocamın 44 numara ayakkabılarını, bana kaç beden büyük montunu giyip erkek gibi salınmıştım yolda onunla:27::27:

hep öyle yapıyorum aslnda ama bugün fazlaca seyler var du bakalım günün ilerleyen saatlerinde napıcam:27::27:

öyle deme sevgiliyken geç vakitte kocişimle dışarı çıkıp cips kuruyemiş fln almaya gittiğimizde tam bi erkek gibi havalara girmiştim:1::1: kocamın 44 numara ayakkabılarını, bana kaç beden büyük montunu giyip erkek gibi salınmıştım yolda onunla:27::27:

erkek gibi giyinir erkek gibi olursun ama soyguncu gibi giyinip soyguncuya benzemezsin sen yaa :27:

Back
X