• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

oyyy kolay değil canım o kadar zaman beklemek bizim en uzun hasretimiz 4 ay sürdü ama nasıl geçti o aylar yaşadım mı yaşamadım mı hatırlamak bile istemiyorum:ssz:

eşim de iş için ortağıyla karşıya geçmiş trafiğe kaldılar daha köprüyü bile geçememişler offf gelsin artık:14:
tüüü bekleseymişim biraz gelcekmişsin zaten
benden hemen sonra girmişsin sende azcık laflardık sen beklerken sanada zaman çabuk geçerdi:31:

tospişiiiiiiiiiim:3:

özlediim amaaaaaaaaaaaaaaaa:16:
:1::1::1: numeronu yirimmmmm:16:
senden hiç haber alamıyomuş gibi davranıyorum bide :27:

senin kv.Allahlık :36:
kv mi anlatıyorum zaten ablama o kadan sinirliyimmmm:47::47: çünkü bilinçli yapıyo bunları artık yiterrrrr tospinin şeytani yüzünü göstertmem gerek:41::41:
bir zamanlar hülyanisanur abla vardı.

ona ne olduuuu
:ssz:
evet yaaa bi ara hep o vardı ama biz gelmeye gelmeye o da gelmez oldu:26:

:1::1::1: numeronu yirimmmmm:16:

kv mi anlatıyorum zaten ablama o kadan sinirliyimmmm:47::47: çünkü bilinçli yapıyo bunları artık yiterrrrr tospinin şeytani yüzünü göstertmem gerek:41::41:

evet yaaa bi ara hep o vardı ama biz gelmeye gelmeye o da gelmez oldu:26:

bencede göstert:41:

kv.liğini bilsinnnn:19:

kimse gelmeyince,bıraktı takibi sanırsam

bencede göstert:41:

kv.liğini bilsinnnn:19:

kimse gelmeyince,bıraktı takibi sanırsam

öyle yapıcam herkes haddini bilsin :19: neyse sinirimi zıplatmıcam bi daha şimcik onun için allah razı olsun kocamdan o görüyo ve hep destek tam destek:16::16:

sen anlat bakalım seninkiyle naparsınız daha çok mu kıymet bilirsiniz artık askerlikten sonra:27::27:

öyle yapıcam herkes haddini bilsin :19: neyse sinirimi zıplatmıcam bi daha şimcik onun için allah razı olsun kocamdan o görüyo ve hep destek tam destek:16::16:

sen anlat bakalım seninkiyle naparsınız daha çok mu kıymet bilirsiniz artık askerlikten sonra:27::27:

senin koca böyle olmasa huzursuzluk çıkar zaten.

iyiyiz:nazar:

kavga edip barışıyoruz:1:

şükür kavuşturana beeeee:52::52:
tospaamm ne oldu gene naptı kv merak ettim bi çıtlat ucundan
aklına getirip sinir olcaksan boşver ama...
napıyonuz bakalım ikiciinizz:54::54:

dün gece bi ıslak kek yaptım ki hiç bu kadan hızlı kek yapmamıştım:27::27: dün eşim geç geldi karşıdaydı trafiğe takılmış yemeği yedik sonra bi kek olsaydı da yeseydik dedi o der de ben yapmam mı? yaparım bilirsin:27::27: ama biraz ben çırptım biraz o beraber yaptık saat 11 gibi pişti yidik negzel sabah kahvaltımı bile kekle yaptım:27::27: güzel kabardı e işte aşk yapınca keki böyle oluyo didim:16::16::27::27:

dün gece bi ıslak kek yaptım ki hiç bu kadan hızlı kek yapmamıştım:27::27: dün eşim geç geldi karşıdaydı trafiğe takılmış yemeği yedik sonra bi kek olsaydı da yeseydik dedi o der de ben yapmam mı? yaparım bilirsin:27::27: ama biraz ben çırptım biraz o beraber yaptık saat 11 gibi pişti yidik negzel sabah kahvaltımı bile kekle yaptım:27::27: güzel kabardı e işte aşk yapınca keki böyle oluyo didim:16::16::27::27:
kabartma tozuna gerek yok içine aşk koy o kendiliğinden kabarıyo:27::27:

şükür kavuşturana beeeee:52::52:
tospaamm ne oldu gene naptı kv merak ettim bi çıtlat ucundan
aklına getirip sinir olcaksan boşver ama...
napıyonuz bakalım ikiciinizz:54::54:
hoşgeldiiiinnnnn:16:

kavuştuk,sohbet ediyoduk tosbişimle:8:

zaten alelacele yapınca öyle olur,bişeye fazla özenmicen:1:

afiyet olsun:16:

Back
X