günaydın herkeşlere
aminnn Sağol canm darısı başınaaagünaydın perdurable
bi hamiş gördüm sanki Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
merhabaa kızlarr burdasınızdır diye geldim ama yoksunuz bak ama benim canım sıkkın moralim bozuk ağlıyorum halaadün gitti annemler öyle çabuk geçti ki zaman anlamadım sanki bi geldiler hemen gittiler çok zor oluyomuş böyle ben bi ömür hasret kalıcam anneme babama çok üzgünüm gerçekten
bebeğiiiimmm
allah kavuştursun ağlama üzme kendini
gercekten cok cabuk gecmiş zaman daha yeniydi sanki gelecekler dedigin ama iyi taraftan bak ne güzel hasret giderdiniz gezdiniz dolaştınız güzel zaman gecirdiniz özleynce bi de sen gidersin hasret kalmazsın öyle düşünme
inşallah ocak sonu gibi gidicem ben de kardeşlerimle toplaşmış olucaz sömestr tatili bahanesiyle. keşke hep aynı şehirde olsak diyorum ama zor imkansız gibi bi şey. işte ya yar ya ana baba ben yarimin yanındayım mutluyum çok şükür ama yine de zor geliyo.
neyse sen nasılsın napıyosun?
zordur tabi anne baba sonuçta
ama evet sevdiğinin yanındasın o da ayrı bi mutluluk evinde mmutlusun ya o bile yeter
napım cnım aynı devam
nerelerdesin kuzum köstebeği boş ver sen gel yeter
fena değil gibi
Kimse olmayınca benimde pek giresim gelmiyo tosbiğim .
Nasıl geçti günleriniz
Gitmişler, Allah kavuştursun canıım
her şey çok güzeldi kuzucum bol bol gezdik annemle hele cumartesi pihuvvv dermanımız kalmadı o dereceama çok güzeldi her şey inşallah yakında ben de gidicem annemlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?