Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

o dinlediği kafasını koparırım cidden
neyin kafasını dinleyecek yaa zateen 2 haftada bir ancak görüşüyoruz

Telefonla çok konuşuyosanız ayy bilemedim neyse kuzum bn çkıyorum şmdi öptüm hepinizi

bak bu tespit doğru erkekler bazen bu şekilde geri çekilip ilgisiz ve soğuk davranıp uzak kalıyormuş kafa dinliyorlarmış.

Evettt bende keşfettim bnu çok çabuk bunalıyorlar malesef

bak bu tespit doğru erkekler bazen bu şekilde geri çekilip ilgisiz ve soğuk davranıp uzak kalıyormuş kafa dinliyorlarmış.

olabilir ama ben böyle birşey istemiyorum
2,5 yıldır yenımı aklına gelmıs kafasını dınlemek.....
ömür boyu dinlesin o zaman kafasını

dayansın dayanmasın... kendisi bilir. cidden ben çok sıkıldım artık...

sen ne yapıyorsun kuzum ... bu hafta görüşemeyeceksiniz değilmi
mesailer dengesini bozmuyordur inşALLAH eniştenin

GÖRüşemedik malesef.

4 de gttiği için daha verimli çalışıyodur ama biz görüşemediğimiz için üzgün biraz

sabredicez,yapcak bişey yok. bu haftada bitiyo zaten

Kızçelerrr helloo mellooo nabersinizzz :118: Br0nZZ bak baştaki senn sonda ki ben oratada ki kim olsunn

deli ya

yarına pek bişey kalmadı cicim

Ewett cicimm

Kızlar benimki dedi ki yani (sevdiceğim) gidip senetli alışveriş yapma şimdi (nevresim takımı, elektrik süpürge vs vsbu gibi şeyler) para tuzağı..
Gel senle ne alacaksan fiyatlara bakalım, hesap yapalım aylık ne kadar düşüyor..
Her ay taksit yatırır gibi at kenara at o parayı kazıklanmamış olursun birde peşin almış olursun ve son çıkanlardan almış olursun dedi..
Nasıl fikir sizce
:26:

eğer para biriktirebilirim diyosan tabi ki peşin alman taraftarıyım:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…