• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aaa ne ka ayıp kimse ladymi merak etmedi mi :20:
bebegim benm kocişim vardı haftasonu o yuzden pek ugrayamadım ben senin yoklugunu fark ederdm yoksa :29:

benm begendiğim gelinlik de bu tarz cok kabarık degil dün kızlarar gösterdim pek begenmediler sankim kabarık degil diye :19:
keske sana gösterseydım kuzucum yaa :21:

Evett bana gösterseydn ben beğenirdim :1::1::1:

tükkan benim kız giriyorum :1:
Aaa yok gezmek için gelmeyi düşünüyorum , görüşürz mutlaka toplarım ben sizi bir araya :1:
hahah canımsınn düşünmen yeter ama kalacak yer çok biz gezsek görüşsek yeter bana :54:

hee iyi ozaman bak orayı kaçırmışım ben hatırlayamadım :44:
gel gel bekleriz gezeriz bol bol :27::27:

Günaydınnn kızlarrr :3::3:

Bugün pek zorlanmadan kalktım enejrim yüksek kiiii :12::12::122:

cok sevindimmmm :32::32:

güzelmiş canım yakışmış üstüne :16:
bu modele mı karar verdin :34:
teşekkür ederim canım henüz karar vermiş değilim ama olabileceklerin arasında bu var zaten iki tane arasında kaldım şimdilik:1::1: yalnız fiyat konusunda içime kurt düşürdüler. yani biz gelinlikler bu civarda zannediyoduk ama kime sorsam hep pahalı buldu. gittiğim yer burda marka olmuş bi modaevi acaba ismine mi bu kadar para istiyo diye bi düşündüm.

günaydın kızlarrrrrr...
günaydın bebekimmm:54:

o çay içerken görüntülü konuşma ile bilgisayardan katıldı aramıza:1:
ama karşılıklı çay içip çene çaldık gayet yanımızda gibiydi :27::1::1:
kız ben şakacıktan lunna aramıza katıldı diyosun sandım meğer görüntülü yapmışınız anovv şimdi şaşırdım hakkaten:27::27:

Günaydınnn kızlarrr :3::3:

Bugün pek zorlanmadan kalktım enejrim yüksek kiiii :12::12::122:
günaydın eylülomm:54:

Günaydın kurbişler:21::21:
Eylül şu enerjiden banada gönder çoook uykum var:ssz:
lunnacım günaydın :54: eylül sana bi el atsın sen de bana bi el at enerjik olalım hepiciğimizz:27::27:

günaydınlar efenim.
size kocumaaaan öpück gönderdııımm:12:
boncukummm yakaladım öpücükü öptüm ben de senii:54::54:

teşekkür ederim canım henüz karar vermiş değilim ama olabileceklerin arasında bu var zaten iki tane arasında kaldım şimdilik:1::1: yalnız fiyat konusunda içime kurt düşürdüler. yani biz gelinlikler bu civarda zannediyoduk ama kime sorsam hep pahalı buldu. gittiğim yer burda marka olmuş bi modaevi acaba ismine mi bu kadar para istiyo diye bi düşündüm.

günaydın bebekimmm:54:

kız ben şakacıktan lunna aramıza katıldı diyosun sandım meğer görüntülü yapmışınız anovv şimdi şaşırdım hakkaten:27::27:

günaydın eylülomm:54:

lunnacım günaydın :54: eylül sana bi el atsın sen de bana bi el at enerjik olalım hepiciğimizz:27::27:

boncukummm yakaladım öpücükü öptüm ben de senii:54::54:

yok kız şakacıktan değil koyduk laptopu karşımıza baya üçümüz sohbet ettik falan :16::16::16::1::1:

Back
X