• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

amin canım cümlemize inşallah:16:

du bakalım ben de o yönde gidiyorum şu anda bakalım allah nasip eder inşallah:31: benim eşim zaten çok istiyo tesettüre girmemi ama bi zorlama yaptığı yok sadece isterdim diyor bakalım inşallah :31:

Senin içinde gelmedikçe olmaz kuzum zaten bi kapan bi açıl mı yapıcaksın

Rabbim hepimize bigün nasip etsin inşallahh :16:

Allah kabul etsin pembişim daha 3 aylıksınız kıız duurunn bi yerde duymuştum 1 yıl isteyip bebek olmadıktan snra gidin doktora diyordu :9::9:

laydm :16:
sağol canımcım :13:
yok kız daha doktora falan gitmiyorum sabırlıyım
rabbim hayırlı zaman gelince nasip eder zaten inşallah bizimki maksat çalışmaları sıkı tutmak :27::27:
biz ortamı hazırlayalım da o bilir doğru zamanı :23::23:

amin canım cümlemize inşallah:16:

du bakalım ben de o yönde gidiyorum şu anda bakalım allah nasip eder inşallah:31: benim eşim zaten çok istiyo tesettüre girmemi ama bi zorlama yaptığı yok sadece isterdim diyor bakalım inşallah :31:

benimkinin öyle bi istegi yoktu ama hoşuna gitti kapalı görünce :24:
kısmet işi canım inşallah olur sende istiyorsan tabi :34:

rabbim hayırlı zaman gelince nasip eder zaten inşallah bizimki maksat çalışmaları sıkı tutmak :27::27:

Evliliğin tadını çıkarsaydınız biraz bee :9::9:

Hemen bebiş olur mu gerçi sen geç bile kaldın senden beklediğimz buydu hemen bebiş :27::27::27:

İlk geceden kalmadın iyi :9::9::9:

Siz ne kadardır birlikteydiniz güzelim

Hoşgeldin tospiğimmmmmm:54:
Daha iyi işte kuzum bütün gün internette takıl:1: Bizim çoook yoğundu işler yeni yeni rahatlıyorum

Boncuğummmm ne oldu sana öyle nurofen diye bi grip ilacı var çok iyi geliyo al istersen bebeğim. Çook geçmiş olsun inşallah en yakın zmnda kendine gelir toparlanırsın

Çok beklemeden bi an önce kavuşursunuz inşallah bebişinize tatlım. Tabii tospiğimde:emir_bebek::emir_bebek:

3 ay olduu :14:

bebek isterken evliliğin tadı daha iyi cıkıyo canım :9::9:
cözdüm olayı :17::17::27::27::27::27:

Allah seni pembişim yaa ben hemen istemiyorum kocamla şöyleee geziyiiimm tozıyım istiyorum 1 yıldan sonra istemeye başlarm herhalde :21::21:

Gerçi ben çok severm bebekleri dayanablir miyim o kdar bilmiyorm :27::27::27:

Allah seni pembişim yaa ben hemen istemiyorum kocamla şöyleee geziyiiimm tozıyım istiyorum 1 yıldan sonra istemeye başlarm herhalde :21::21:

Gerçi ben çok severm bebekleri dayanablir miyim o kdar bilmiyorm :27::27::27:

evlen hele bi görürüm ben seni :23::23:

şaka bi yana hakkımızda hayırlısı olsun canım ya
allah yoklugunu yasatmasın kimseye
hayırlı vakitte gelsin inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

Bende ablayım :27::27::27:

Bazen napıyosn dediğinde tesbih çekiyorum diyorum hee abla tamam diyo hani abla abi muhabbetleri var ya cemaatte:27::27:
:1::1: minik abla seni:27::27:
Senin içinde gelmedikçe olmaz kuzum zaten bi kapan bi açıl mı yapıcaksın

Rabbim hepimize bigün nasip etsin inşallahh :16:
yok canım yok allah korusun her şeyi tamamiyle içime sindirmeden öyle bi şey yapmayı düşünmüyorum hiç. zaman bakalım allah ne göstericek bize:31:

erken diyolar ya bebek için pembişim aslında biz bebek maksadıyla zaten evliliğin tadısını çıkarıyoruz dimi:23::23::17::17::27::27:
hayırlısı kuzum ne diyelim inşallah diyorum çünkü aslında istiyorum sadece şartların olgunlaşmasını bekliyorum diyeyim:31:

evlen hele bi görürüm ben seni :23::23:

şaka bi yana hakkımızda hayırlısı olsun canım ya
allah yoklugunu yasatmasın kimseye
hayırlı vakitte gelsin inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

Öyle tabi kuzum Rabbim kimseye bebek hasreti yaşatmasın :16:

yok canım yok allah korusun her şeyi tamamiyle içime sindirmeden öyle bi şey yapmayı düşünmüyorum hiç. zaman bakalım allah ne göstericek bize:31:

erken diyolar ya bebek için pembişim aslında biz bebek maksadıyla zaten evliliğin tadısını çıkarıyoruz dimi:23::23::17::17::27::27:
hayırlısı kuzum ne diyelim inşallah diyorum çünkü aslında istiyorum sadece şartların olgunlaşmasını bekliyorum diyeyim:31:

Tabi ki tospam öyle olmalı Allahım tez zamanda emin olmanı sağlasın inşallah

aynen aynen bebek bahane evlilik şahane :21::23::17::27::27::27:

Hahahh gelinlerimiz coşmuş:1: Duyuyomusun Ladym biz o kadar korkuyoruz gelinler evliliğin tadı orda diyo:17::17::17:

bebek konusunda hepiniz için hayırlı olsun kızlar allah kimseyi bebek beklentisi içinde bırakmasın isteyen herkese haırlı evlat versin inşallah. amin desin herkes ki dua yerine geçsin.

Hahahh gelinlerimiz coşmuş:1: Duyuyomusun Ladym biz o kadar korkuyoruz gelinler evliliğin tadı orda diyo:17::17::17:

:52::52: sorma lunnam sorma bize nispet mi yapıyolar ne :33::33::27::27:

bebek konusunda hepiniz için hayırlı olsun kızlar allah kimseyi bebek beklentisi içinde bırakmasın isteyen herkese haırlı evlat versin inşallah. amin desin herkes ki dua yerine geçsin.

Amiin :1::1:

Öyle tabi kuzum Rabbim kimseye bebek hasreti yaşatmasın :16:

Tabi ki tospam öyle olmalı Allahım tez zamanda emin olmanı sağlasın inşallah
amin bebeğim inşallah:31:
aynen aynen bebek bahane evlilik şahane :21::23::17::27::27::27:
ivet hatta abartmıyorum eşimle hep diyoruz keşke bizi 20 yaşında evlendirselermiş:27::27::27:

kızz evlenmek şahane ama kadın olmanın bazı zorlukları da var maalesef dimi pembişim:31:

Back
X