yesssssssssssssss
benım için abdurrahman önülden bi ilahi dinle hadi kuzum
Kazıı benii hafızana, sana ilk teklif eden benim bi bayan olarakkkkben face'imi dondurdum kuşum. adını-soyadını hafızama kopyaladım. açarsam ekleyeceğim seni
Temeeemmmm kuzummmtamam cnm topiği haberdar ederim zaten
seninkiyle bi sorun yok dimiEhhh işte tatlım iyi diyelim iyi olsun pek keyfim yok zaten havada yağmurlu gün geçirmeye çalışıyorum işte
Erzincanlı bilmem kim varmış o da çok güzel söylüyormuş ilahileri
Kazıı benii hafızana, sana ilk teklif eden benim bi bayan olarakkkk
Temeeemmmm kuzummm
hı hıımm.
o sebepten ötürü seni unutmam mimkin değil
cürmüm ile geldim sana yı açmıştım
eksik olmaÇok mikemmell bi tekliftii ama itiraff ett
ayyyyyyyyyyyy onuda çok severimmmmmm
bu benım için olsun o zaman
Erzincanlı bilmem kim varmış o da çok güzel söylüyormuş ilahileri
evet evet biliyorum onuda oda çok güzel doğru ...
ay kızlar bu arada ben eyüp sultanda sabahladım yaaaaaaaaaaa
o gece orada kim vardı biliyormusunuzzzzzzzzzzz
ali ersan duru vardı
geldi ve sabaha kadar namaz kıldı
iyilik güzellik pembik, senden naber diycem de , senden iyisi yoktur bugün, dün akşamdan sonra bide
Akşama burnunun kenarlarına bi de topuklarına vicks sür tatlım az önce okudum iyi geliyomuş
Bende iyiym kuzum 4. aynızı tebrik ederim nice senelere inşallah
Bende bikaç gündür giremiyorum tatlm evet yenilikler oluyo kkda
sağolun canlarım hepimiz sevdiceklerimizle nize mutlu yıllar geçirelim inşallahçok şükür iyiyim cnm
kutlu olsun 4. ayınız daha nice nice yıllarınızı kutlamakta nasip olsun İNNŞALLAH
ali ersan duru da kim ki dedim bi baktım hayat devam ediyor da ki delikanlıymış.
helal olsuuun valla
benimki akşam işe gitcek diye camiye bile gitmedi
seninkiyle bi sorun yok dimi
Hahahhhhh hem imanlı HEM ÇOK YAKIŞIKLI ilahi İncimgerçekten helal olsun ben şok oldum onu görüce ben o diziyi izlemiyorumda daha önce bi komedi dizisi vardı oradan tanıyorum onu
bi baktım yatsıya gelmiş önce ona şaşırdım sonra saat gece 3 gibi şöyle bi kafamı uzattım alt kata birde baktımki hala orada namaz kılıyorum çok şaşırdık kuzenle sırf meraktan izledik seam verdi verdi tekrar başladı namaza saatlerce namaz kıldı resmen bizden fazla kıldı yaa
bizde kuzenle ben ikimizde dua ettik bize böyle hem imanlı hem çok yakişikli eş nasip etsin rabbim diye
Hahahhhhh hem imanlı HEM ÇOK YAKIŞIKLI ilahi İncim
öyle ama maŞALLAH insan yüzüne bakmaya doyamaz görmeliydin okadar yakışıklı kiii.
Ne diyim kuzum Allah kuzeninle ettiğiniz duayı kabul etsingerçekten helal olsun ben şok oldum onu görüce ben o diziyi izlemiyorumda daha önce bi komedi dizisi vardı oradan tanıyorum onu
bi baktım yatsıya gelmiş önce ona şaşırdım sonra saat gece 3 gibi şöyle bi kafamı uzattım alt kata birde baktımki hala orada namaz kılıyorum çok şaşırdık kuzenle sırf meraktan izledik seam verdi verdi tekrar başladı namaza saatlerce namaz kıldı resmen bizden fazla kıldı yaa
bizde kuzenle ben ikimizde dua ettik bize böyle hem imanlı hem çok yakişikli eş nasip etsin rabbim diye
Nabersiniiizzzzz
Yarın sınavım var kızlaarrr duanızı almaya geldimm
Uçuyorum tekrar ders başınaa bitmek bilmiyor daha yaaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?