• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydınnnn çileklii parfelerrr :9:

Nasılsınız bakalımmm :3: Rüzgarlı ve yağmurlu bir istanbul sabahından selamlarrr :16::16:

günaydın eylülcüm:54: ne güzel sıcaklar kırılmıştır şimdi ohh darısı bize inşallah:ssz:

günaydın kızçeler :3:
ya benım kafam cok karışık tayinim cıkacak mı ne zaman belli olacak herşey muamma :ssz::14::14:
bana dua edin inşallah eşimin işyerine ve evimize yakın bi okula cıksın tayinim :31:

hepinize günaydın kızlarr nben işe başlıyorum göçrüşürüz :)

Günaydın vişneli turtalarrr :))) hepinize güzel bir gün dilerim...işe başladım bile ...

günaydın nazarım boncuğum :12:
idare ediyoruz işte:18: senden naber
Tayinin çıkmama ihtimalini düşünüp canını sıkma gelinim.
hakkında hayırlısı olsun inşallah :16:

sağol canımm kolay gelsin görüşürüzzz :3::3:

inşallah canım sıkma canınıı :21:

ne olsun nazarımm sabah yine keşkee uyusamm diye iç geçirerek kalktık geldik buralaraa :32:
sen napıyosunn :16:
Bende her sabah yatakta oturuyorum bi 5 dk. Keşke işe gitmiyo olsam diye söyleniyorum :27:
Günaydın vişneli turtalarrr :))) hepinize güzel bir gün dilerim...işe başladım bile ...
Banane ben vişneli olmam, illa olcaksam çilekli olayım :35:
Kolay gelsin canım :54:

Tayinin çıkmama ihtimalini düşünüp canını sıkma gelinim.
hakkında hayırlısı olsun inşallah :16:

tamam bitanem sen çilekli ol çok sağol canım sana da fıstık gibi bir gün dilerim.

bugün Ankara gri havalı serin esintili ama ferah..ne sıcak oldu kaç gün ya.iş yerinde odamda dört döndüm kaç gün :15:

sanada güzel günlerr canımm kolay gelsinnnn :21:

Bende her sabah yatakta oturuyorum bi 5 dk. Keşke işe gitmiyo olsam diye söyleniyorum :27:

aynen bende öyle hep haftasonu uyuyacağım hayalleriyle yaşıyorum sabahları :1:

çilekli parfesin işte senn :23:

günaydın kızçeler :3:
ya benım kafam cok karışık tayinim cıkacak mı ne zaman belli olacak herşey muamma :ssz::14::14:
bana dua edin inşallah eşimin işyerine ve evimize yakın bi okula cıksın tayinim :31:

inşallah istediğin yere tayinin çıkarr canım
nereye tayin istiyorsunuz siz?

tamam bitanem sen çilekli ol çok sağol canım sana da fıstık gibi bir gün dilerim.

bugün Ankara gri havalı serin esintili ama ferah..ne sıcak oldu kaç gün ya.iş yerinde odamda dört döndüm kaç gün :15:
İnşallaaah.:16:
Gece yığmır yağmış burayada, hava çokzel.
gerçi farketmez ben ofiste hep üşüyorum

sanada güzel günlerr canımm kolay gelsinnnn :21:

aynen bende öyle hep haftasonu uyuyacağım hayalleriyle yaşıyorum sabahları :1:

çilekli parfesin işte senn :23:

ya git mesaj kutuna bak:57: muhasebeyle ilgili bi soru sordum

Back
X