• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Nereleri ve hangi bölümü yazdın?
Bu arada nerelisin??

22 yaşındayım, ön muhasebeciyim. İzmitliyim :12:

Şeyy, senin ismin neydi sanal ortamda vermiyosan anlarim :21:

En başa samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği yazdım, sonra ise uni olarak batıda kalan her yeri yazdım sayılır reklamcılık halkla ilişkiler iletişim tasarımı okul oncesi öğr. edebiyat coğrafya.. Daha sayiim mi :27::52:

Baktm beni takan yok gidiyodum valla:63::63::63:
Aşk olsuun, olur mu öyle şey.
Valla yetişemiyodum o ara o yüzden geç cevap verdim :17:
Nasılsın? :16:

isimle dua edince daha makbulmuş canım :40::40:
bu arada düns enin söylediğin şeye baktım kuzum öyle birşey bendeki namaz kitaplarında yok ya:26::26:
annaneme falanda sordum oda bilmiyor.. isteğe bağlı yapılan birşey sanırım ama onun ne olduğunuda bulamadık :50:

Cınım cınııım, o şeymiş ya dua değil de 2 kelimelil bişeymiş, annem dün dedi bak şimdi yine unuttum :17: Z ile başlıyodu. :18: ay çarpılcam şimdi.

yağmur benimkide memnun oldum tatlım..az evvel okudum yaş 19 bir çıtır var aramızda :D bu arada umarım istediğin yerde okuma şansı edinirsin.hangi bölümü istiyorsun

Ben de çook memnun oldum :1:

Samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği istiyorum en çok :1: Ama hangisi gelirse gelsin hiç ses etmem çünkü isteyerek yazdım :)

Şeyy, senin ismin neydi sanal ortamda vermiyosan anlarim :21:

En başa samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği yazdım, sonra ise uni olarak batıda kalan her yeri yazdım sayılır reklamcılık halkla ilişkiler iletişim tasarımı okul oncesi öğr. edebiyat coğrafya.. Daha sayiim mi :27::52:

Önceden söylüyododum da , söylememe kararı aldım :27:
nazar de boncuk de, hiç farketmez.
Samsunlusun??
Hayırlısı neyse o olsun inşAllah
Ne zaman belli olcak sonuçlar?:51:

Aşk olsuun, olur mu öyle şey.
Valla yetişemiyodum o ara o yüzden geç cevap verdim :17:
Nasılsın? :16:

Cınım cınııım, o şeymiş ya dua değil de 2 kelimelil bişeymiş, annem dün dedi bak şimdi yine unuttum :17: Z ile başlıyodu. :18: ay çarpılcam şimdi.

heee tamam ozaman isteğe bağlı söylenen birşeydir o öğrnde bizede söyle bizde öğrenelim :23:
tövbe de kız allah korusun :30:

lunnacım nasılsın edirne nasıl =)=)=)=):1:
Edirne sessiz sakin kimsecikler kalmadı birazda sıcak ama hala çok güzel:21:
vallaha balım hala idrakta sorun var bende.o bana karım benim ben ona kocaamm benim deyip duruyoruz :52: deli gibi tekrar edip beyine sinyal gönderme aşamasındayız haha :D

Hahahhh çok iyiymiş o zmnda bizde sık sık hatırlatıp sana destek olalım:9::9:

Ben de çook memnun oldum :1:

Samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği istiyorum en çok :1: Ama hangisi gelirse gelsin hiç ses etmem çünkü isteyerek yazdım :)

allah gönlüne göre versin cnm..bende işletme mezunuyum denk geldiği için okudum :)

Hoibuldk güzelim iyiym sen nasılsın ne yaptınız akşam seninki huysuzluk yaptı mı

iyiyim bende tatlım ne olsunnn:29: yokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı:nazar: gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm:16::16:

iyiyim bende tatlım ne olsunnn:29: yokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı:nazar: gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm:16::16:

Çoook sevindim balım aferin enişteye yola geliyo:1:

maşallah nazar değmesin enişte akıllanıyor :nazar:

heee tamam ozaman isteğe bağlı söylenen birşeydir o öğrnde bizede söyle bizde öğrenelim :23:
tövbe de kız allah korusun :30:
Buldum :28:
vehüvel aliyyül azimü zülcelali sübhanallah
sübhanel kerim elhamdülillah
rabbil alemine.....Allahü ekber
isteğe bağlıymış meğersem.

Neyseki ben sana hiiiiç kıyamıyorum çok tatlısın:23::23: İyiyim tatlım şimdi bölge müdürleri geldi ayy üretimi anlatıp duruyolar karşımda çok sıkıcı:ssz:

He he de. :1:
Sen çık iki gömlek bişi al onlar varken :27:

Back
X