• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

muhabbete katıl tatlım

oluyorsa öyle bnde tutuyım bnmde çook çook eksiğim var bu seneye kdar hiç tutmadm ki adam akıllı :43::43:

Allah'ım affetsn ama bi şekilde o borçları ödemek zorundaym

şu an o bende de varr :27::27::27:
kışın telafi edersin kuzum hatta hep beraber yaparız:34:

kızllaaarrr nabersinizzz
sudecan hoşgeldin canım :)

evettt yivrruummm parka götür bene ama lunapark :9:

katılmaya çalışıyorumm :1:

bu güzel uğur böcüklü kurabişler sizin olsun size uğur getirsinnn :16::16:

Eki Görüntüle 758904
ben de işkence yapıyorum kendime hee yemek tariflerine bakıyodum :27::27: akşama değişik bi çorba yapmak istiyorum da:23:

Son düzenleme:
-------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman tamammmm bayramdan sonra birazını tutuyim bari :21:

nasıl olsa evdeym :1:

başıma ağrı girdi ya :25:
kız senin düzeni anlamadım ben ondan oluyo olmasın yani sabahlara kadar uyumuyosun sonra sabah bi uyuyosun öğlen uyanıyosun:27::27: gece uykusu uyumazsam sersem olurum ben :27::27:

Ahahah.
Beniiiiiiimmm gibisini inann ki zor bulursuuuuunnnn :27:

Patron avcunu yalasın bayramdan sonra
aynen tatlım:27::27: bak ciddi diyorum bunu ciddi bi konuşma yapayım öhöö öhöö " o patron benim gibi çalışanı zor bulur" :27::27:

kız senin düzeni anlamadım ben ondan oluyo olmasın yani sabahlara kadar uyumuyosun sonra sabah bi uyuyosun öğlen uyanıyosun:27::27: gece uykusu uyumazsam sersem olurum ben :27::27:

aynen tatlım:27::27: bak ciddi diyorum bunu ciddi bi konuşma yapayım öhöö öhöö " o patron benim gibi çalışanı zor bulur" :27::27:

sen bu adamı düğününe çağırmıcan mı?

kışın telafi edersin kuzum hatta hep beraber yaparız:34:

sudecan hoşgeldin canım :)

ben de işkence yapıyorum kendime hee yemek tariflerine bakıyodum :27::27: akşama değişik bi çorba yapmak istiyorum da:23:

ya evet kışın hep beraber oruç tutalım hem borç öderiz hem birbirimize destek oluruz:16:

ohhh missss :56: daha nice sayfalara artıkk :9:

inşallah burda nişan- düğün pastalarımızı kesmekte nasip olurrr :nazar::16::16:

benimde bakmadığım tatlı , pasta kalmadııı :27::32:
Ben çıkıyorum kızlarrr yarın görüşrüüüzzzz hoşçakalınnnn :16::54::54:

görüşürüz tatlım

ama öyle napimm uyuyamıyorum snra da mis gibi uyuyorum işte :1::1:

Toplam 6 kısı konuyu okuyor :53:

4 kısı gorunuyor dıgerı lady ve bennnnnnnnnnn :52::52::51::51:

:37:

caspercanlarız biz :13::13:

:29::29:

Back
X