• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen bu adamı düğününe çağırmıcan mı?
aslında çağırıcam ama düğüne gelmez kınaya gelir te istanbullardaki düğünüme kalkıp gelmez :27::27: bi çeyrek bekliyorum ondan:27::27:

ya evet kışın hep beraber oruç tutalım hem borç öderiz hem birbirimize destek oluruz:16:
anlaştık gitti bile:1:

görüşürüz tatlım

ama öyle napimm uyuyamıyorum snra da mis gibi uyuyorum işte :1::1:

caspercanlarız biz :13::13:

:29::29:
hasta olmada :27::27:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

Eklentiler

• $casper3q.webp
    $casper3q.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 33
error durumu şuan bnde de var zaman durmuş bugün :53:

birisi tutuyor zamanı bırakmıyor :47:

Ben yemek yapmaya baslıyorum sımdıı kuzucukkk :6:

Ilk kez eksılı ufak kofte yapacagım esım anteplı ıstemıstı gecen gun :6:

Insallah guzel olurr :ssz:

Hıc de yoresel yemek yapmam hadı bakalım :ssz:

Ben yemek yapmaya baslıyorum sımdıı kuzucukkk :6:

Ilk kez eksılı ufak kofte yapacagım esım anteplı ıstemıstı gecen gun :6:

Insallah guzel olurr :ssz:

Hıc de yoresel yemek yapmam hadı bakalım :ssz:

hasnictirt:1::1: kullanıcı adını pek sevdim:27::27: tanışmadık henüz ama ossun kanım kaynadı sana:27::27: yimeğini yap bi ara tanışırık nasılsa hep buralardayım:1:

kızlar birşey soracağım
hıçkırdığın zaman birinin seni andığı ve tahmin ettiğin kişinin adını anınca o hıçkırığın hemen kesildiği söyleniyor
öyle duymuştum
doğrumu bu bilen varmı
:44::44::44::44::44::44::44:
ben sürekli hıçkırıyor. .... andıysa dursun diyorum hemen kesiliyor bi haftadır?

evet canım pro üye olduğum için :1:

noldu kız ne maceralar yaşadın ?

Benden önce annemde evden çıktı. Kendi anahtarını kapının üstünde bırakmış. Bende anahtarımı aldım, kapıyı kapattım. Bir baktım kilitlenmiyor. Arkada anahtar var o yüzden...
Dedim neyse gideyim dişçiye. Dişçiye gittim. Kadın "dön bana, dön banaa" dedikçe aklıma Cem Özkan'ın şarkısı geliyor. Tutamadım kendimi gülme geldi. Lanet şey bir türlü gitmiyor sürekli gülüyorum.:1: Sinirlendi ama anladım. :15:
Dişçiden çıktım. Durağa gittim. Bir baktım ayaklarımda galoş. :53: Hemen çıkardım attım...
Minibüse bindim. Kimse yok. Adam son ses türkü açmış. :2: Eve geldim. Annemler kapı ile uğraşıyormuş yarım saattir. Anahtarı aldım taktim, çevirdim açıldı. :27:

Back
X