• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

32 yaşındayım canım tabi ki abla diyebilirsin:34:
Canım tabi ki ikiz hamilelik ve ikiz bakmak çok zor:31:Benim ikizler 8.5 yaşındalar:34:Çok şükür zorlukların çoğunu anlattık:31:
Rabbim gönlünüze göre versin:16:Ama ikiz gebelik kadının genlerinden geçiyor:31:

Sen normal mı ikiz hamile kaldın abla var mı ailende ikiz valla bizim hiç yok

Unutuyım ben o hayali o zaman

Bebeğim olsun da gerisi teferruat ikiz,üçüz,beşiz :27::27::27:

Hepsi kabulum :1::1:

Maşallahhh ablacım kocaman olmuş seninkiler :nazar:

Teşekkürler canım:9:Sen kaç yaşındasın:34:

22 yaşındayım abla.
halamın çocukları ikiz.
dayımın torunları ikiz.
o kadar zorlandı kii, kuzenim tek başına bakamadı zaten. yanında hep annesi vardı. şimdi 1 buçuk yaşındalar ve gectiğimiz hafta bide erkek kardeşleri oldu:16: kıskanıyolar kardeşlerini.
seninkiler de durum ne:1:

Sen normal mı ikiz hamile kaldın abla var mı ailende ikiz valla bizim hiç yok

Unutuyım ben o hayali o zaman

Bebeğim olsun da gerisi teferruat ikiz,üçüz,beşiz :27::27::27:

Hepsi kabulum :1::1:

Maşallahhh ablacım kocaman olmuş seninkiler :nazar:
Canım benim doğal yolla oldu ama ilaç tedavileri sonrası:34:Ailede ikiz,üçüz çok benim:31:
Allah gönlüne göre versin canım :16:İnan bende çok isterdim ikiz kızlarım,birde oğlum olsun rabbim gönlüme göre verdi:16:
Sağol canım evet büyüdüler:31:

Oy taze gelin..Allah bi yastıkta kocatsın
E kolay değil memleketi arkada bırakıp gitmek.. memleket adı altında, aile, arkadaş,akraba..Allah kolaylık versin.

Olsun. E bide 3 çocuk var işin içinde. büyüğümsüün. olması gereken bu. sana manal dinlemem ben:1:
Tesekkur ederim canim sagolasin...
Evet zordu ama cok sukur alistim artik :)
Evet hayırlısı tabiki
Turizm okuyorum
Bakalııımmm bu gidişle 25 görünüyor zaten :1:

Sormaaa sormaaaaa nedenseee içimde hep bi ikiz aşkı var :16::16:
Benimde bekarliktan beri var ya bu ask icimde :)
Hayirlisi olsun hakkinda Allah gonlune gore versin

Allah gönlüne göre versin canım:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:Sen iste inşaallah rabbim verir:16:

Sagol ablam insAllah :38:

Canım benim doğal yolla oldu ama ilaç tedavileri sonrası:34:Ailede ikiz,üçüz çok benim:31:
Allah gönlüne göre versin canım :16:İnan bende çok isterdim ikiz kızlarım,birde oğlum olsun rabbim gönlüme göre verdi:16:
Sağol canım evet büyüdüler:31:

Genlerde varmış sizin ablacım bizim hiç yok :1:
Amin ablacım inşallah
Burda tanıdığım bi ablamın bebeği elimde büyüdü nerdeyse :1:
Hiç yabancı değilim elimde yakışır bebek bakmaya :17:

oyyy yumuduk yumuduk eller bacaklar birden bebek sevesm gldi :1: :emir_bebek::emir_bebek:

22 yaşındayım abla.
halamın çocukları ikiz.
dayımın torunları ikiz.
o kadar zorlandı kii, kuzenim tek başına bakamadı zaten. yanında hep annesi vardı. şimdi 1 buçuk yaşındalar ve gectiğimiz hafta bide erkek kardeşleri oldu:16: kıskanıyolar kardeşlerini.

Naaaaaaaannnnnnnnn inş kopmayız da sninde ikizlerinin olduğunu görürüz :1:
Hamilelik topiklerinde takılırız :49::49: :1::1::1:

Nevreste abla avatardaki kadını Keira Knightley'a benzitiyorum ama o mu :1::1:
Canım bende ona benzetiyorum ama emin değilim :9:
22 yaşındayım abla.
halamın çocukları ikiz.
dayımın torunları ikiz.
Maşaallah sizdede ikiz çokmuş sen de olma ihtimalide var:31:Tabi ki canım kıskançlıklar çok oluyor:31:Ama büyüdükce şekil değiştiriyor kıskançlık:9:

Genlerde varmış sizin ablacım bizim hiç yok :1:
Amin ablacım inşallah
Burda tanıdığım bi ablamın bebeği elimde büyüdü nerdeyse :1:
Hiç yabancı değilim elimde yakışır bebek bakmaya :17:

oyyy yumuduk yumuduk eller bacaklar birden bebek sevesm gldi :1: :emir_bebek::emir_bebek:
Amin canım inşaallah:16:Yakışır tabi:nazar:

Naaaaaaaannnnnnnnn inş kopmayız da sninde ikizlerinin olduğunu görürüz :1:
Hamilelik topiklerinde takılırız :49::49: :1::1::1:
Ay inşallah.:16:
Rabbim sağlık versin yeterki kuzum.

Canım bende ona benzetiyorum ama emin değilim :9:

Maşaallah sizdede ikiz çokmuş sen de olma ihtimalide var:31:Tabi ki canım kıskançlıklar çok oluyor:31:Ama büyüdükce şekil değiştiriyor kıskançlık:9:

Evet:1: Çok komik oluyo ama onların kavga etmesi falan. oturup seyrediyoruz onları:1:
ayy göresim geldi cimcimeleri:9:

Yok dil kurslarina gittim ehliyeti felan hallettim, simdi de guzel bir is imkani olursa calisirim.. :)

Hep özenir ya insan keşke yurtdışında yaşasak diye orda yaşayana sormak lazım :6:

Özenildiği kadar var mı yoksa bizim özendiğimiz film sahneleri film olduğu için mi öyle :1::1:
anladın demek istediğimi :27::27::27:

Hep özenir ya insan keşke yurtdışında yaşasak diye orda yaşayana sormak lazım :6:

Özenildiği kadar var mı yoksa bizim özendiğimiz film sahneleri film olduğu için mi öyle :1::1:
anladın demek istediğimi :27::27::27:

Yok valla hiç ozenilecek bi yer degil, Turkiyedeki yasama alisiyorsun buraya gelip garipsiyorsun bi sure :)
Mesela kuruyemis dukkanlari yok bulamazsin marketlerde reyonlarda tazeyide nerden bulacaksin :)
turk marketlerinde istedigin markalar yok vs vs helal gida mi diye surekli okuyorsun icerigini :)
Tatlilarinda hep jelatin var hayvansan oda :31:
Onun disinda gezilecek cok guzel yerler var sehir guzel ama insanlari bozuyor :31:

Back
X